Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
"2 naponta frissül 8-10 app"
Ennek mi köze van az iOShez?
Én nem vettem észre semmilyen radikális változtatást, lassúságot se iPhone 11 esetén. Általában iOS update után youtube videókat kell nézegetnem hogy mik az újítások, mert nehezen lehet megkülönböztetni az előzőtől. -
lmno
őstag
Én most vettem újat mert meghalt az előző, és nem nagyon volt más választás, mert ezeket a mobilos Oled kijelzőket nem bírom (PWM miatt), plusz nem is nagyon volt kedvem 400+ ezerért telefont venni.
Szerintem ha nem kell hiper-szuper kamera, AI parasztvakítás, meg nem játszol a legújabb játékokkal rajta, akkor még mindig nagyon jó vétel, mivel update-eket fog kapni még valószínűleg jó darabig, és még mindig egész gyors napi használatban. -
lmno
őstag
Nekem már volt egy akksicsere, 2019 decembere óta megvan a telefon, kb. 3 év után lett 80%-os, most az új akksi 91%-on van. Igazából nekem nincs semmi bajom jelenleg vele, tényleg csak az, hogy előbb-utóbb kivonják a forgalomból és frissítés se lesz rá, az újak meg mind PWM-esek.
-
lmno
őstag
Aki PWM-re érzékeny, és még iPhone 11-et használ pont emiatt (mint pl. én), annak mi a terve a közeljövőben? Mire fog váltani?
Nem úgy tűnik, hogy lesz valaha is több IPS-es iPhone. Nekem még a MiniLedes Macbookoktól is megfájdul a fejem sajnos. -
lmno
őstag
válasz
krisz12071
üzenetére
Középről felfele húzod
-
lmno
őstag
válasz
Bálint941121
üzenetére
Megéri, ugyanolyan gyors, mint amikor vettem 3 éve.
-
lmno
őstag
Nexus 4-en a hivatalos frissítések is rakás sz..ok voltak, meg a Sony Xperiámon is, nem kellett ahhoz főzött ROM. Itt az iPhone 11-en (meg előtte a 6S-en) semmi kritikus hibával nem találkoztam, pedig általában mindig egyből frissítek.
Nexus 4 olyanokat csinált (gyárival) hogy fotózás közben újraindult, meg nem hallott a másik fél telefonáláskor update után
-
lmno
őstag
És mi alapján dönti el az Apple, hogy a szomszéd Józsi iPhone 11-esét be kell lassítani, az enyémet meg nem?
Olyat el tudok képzelni, hogy a feltelepített 20-30 appból még van amelyiket nem optimalizáltak rendesen az új rendszerre és emiatt lehetnek akadások, de ennek nincs köze az Apple-höz, meg a szándékos belassításhoz.
Ha az akksi miatt lassul be, azt pedig (most már) jelzi a Battery Health alatt, és egy cserének meg kell oldania. -
lmno
őstag
Gondolom gyenge már az akksi -> emiatt kikapcsol a telefon -> emiatt visszaveszi a teljesítményt az iOS (hogy ne kapcsoljon ki legközelebb).
Pont nemrég volt itt téma, és le is írtam ugyanezeket. Meg kell nézni mit ír a beállításoknál a Batttery health-nél hány százalék, illetve a "Peek performance" alatt. De ha ez a helyzet, akkor az egyetlen ésszerű megoldás az új akksi (lehetőleg gyári).Az meg hülyeség hogy ne frissítsünk új iOS-re, mert az Apple direkt belassítja hogy új iPhone-t vegyél, nincs ilyen. Nyilván ha már nagyon régi a hardver, okozhat valamennyi lassulást egy update, de speciel pont az i11-nél még semmi ilyet nem vettem észre.
-
lmno
őstag
Szerintem csak a Pro modellek adnak érdemi pluszt egy 11-eshez képest, azt meg el kell dönteni hogy megér-e annyit.
-
lmno
őstag
Mondjuk az tényleg durva, hogy a CareCenternél eszerint 29500: [link]
És ők is hivatalosak, és gyári akksit kell hogy beletegyenek. -
lmno
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
3 év után is ugyanolyan gyors, mint új korában + kihúz 1 napot az akksija.
Biztos jó az OLED, 120hz meg a jobb kamera, de nem annyival hogy 5-600 ezret kipengessek érte. Mert érdemben csak a Pro modellek nyújtanának valami pluszt ehhez képest. -
lmno
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Most kábel vagy töltő? A kábel szétmegy pár év alatt, de a töltő adapternek mi baja lenne? Ahhoz nagyon vandálnak kell lenni, hogy szétmenjen az is. A 6S-hez kapott adapterem is köszöni jól van.
-
-
lmno
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Felmész apróra, és megnézed; jobb; javult.
-
lmno
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hány százalékos az akksitok hogy másfél év után cserélni kell? Nekem majdnem 3 évesen 87%, és egy normál napot sikán kibír még.
-
lmno
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A legtöbb embernek bőven elég lenne ez a telefon is amire használják, csak rohannak a boltba mert mindig a legújabb kell, mintha kötelező lenne megvenni, és mellé megy a sírás hogy miért olyan drága.
-
lmno
őstag
válasz
Pfiucska
üzenetére
1. Teljesen jól működik, 2 és fél éves az enyém, ugyanolyan gyors mint új korában, 1 napig bírja simán az akksi. Régi igen, és? Ha kellenek az új parasztvakítós feature-ök, akkor lehet venni 400+ ezerért iPhone 14-et. A kamera nyilván sokkal jobb az újabbakban, de a 11-é is vállalható még szerintem.
2. Erről nem tudok nyilatkozni, de szerintem kell működnie. -
lmno
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
A 11 akksija köröket ver az iPhone 8-ra, persze csak ha nem valami leharcolt példányt fogsz ki. Az enyém 2 és fél éves, és elmegy akár másfél napot is lightos használattal, 1-et meg mindig (88%-os).
A kijelzővel nem volt még bajom, bár navigációra csak biciklizéshez használtam párszor. -
lmno
őstag
válasz
szellemmaszk
üzenetére
Ez nem jó hír, akkor ezek szerint hiába magasabb a PWM-je, valószínűleg nekem se lenne opció a 13-as.
-
lmno
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Miért kellene zsákban tárolni? Egy normális túranadrágnak kell hogy legyen akkora zsebe, amiben kényelmesen elfér egy telefon. Nem hiszem hogy egy túrán az számítana, hogy 200g vagy 160g a telefon.
Tény hogy nem könnyű a 11-es, de ez kb. az első héten zavart, utána megszoktam. Sőt inkább a nagy mérete zavart, nem is annyira a súlya. -
lmno
őstag
válasz
VerBert2526
üzenetére
Most 200 ezer a MM-ban.
-
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És ez kit érdekel itt szerinted? Amúgy iWatch-nak max a wish.com-on hívják meg az AliExpressen... Apple Watch a neve.
-
lmno
őstag
-
lmno
őstag
-
lmno
őstag
válasz
thedivision2
üzenetére
"Gondolom ezt direkt csinálják"
Kik? A gyíkemberek?
Nekem pont hogy év elején esett havonta 1%-ot, aztán kb fél éve semmit. Most lesz 1 éves és 96%. Amíg nincs gond az akkuval, addig nem kell ezzel foglalkozni. -
lmno
őstag
válasz
thedivision2
üzenetére
Lehúzod a Control Centert, és feltolod a fényerőt.
-
lmno
őstag
Mondjuk egy használt telefonnál irreális elvárás hogy makulátlan legyen
Arra ott van a bontatlan a boltban.
Néha azért a vevők is el vannak tájolva, sajnálják a plusz pénzt az újra, de csodálkoznak hogy egy használt telefonon látszik hogy használták. Most ezt nem rád értettem, csak úgy általánosságban mondom; lehet hogy a konkrét esetedben tényleg olyan állapotban volt ami nem indokolja az árát. -
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az 5w-os töltőért mondjuk nem kár, amivel kb. 3 és fél óra feltölteni a 11-et.
-
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hol van ezekben említve? Nem mintha bármelyik ultra hiteles forrás lenne...
-
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát erről még nem hallottam. De még ha igaz is, gondolom nincs akkora különbség, mint Olednél a fekete/világos képnél.
-
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
“Mint kevesen tudják, az IPS sötét móddal fogyaszt a legtöbbet”
-
lmno
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az új iPadeken már az van, úgyhogy iPhone-on is lesz előbb-utóbb.
-
lmno
őstag
válasz
üzenetére
Én is ezen a kettőn gondolkodom, az AOD-t nem tudom eldönteni hogy kell-e, a többi annyira nem izgat. LTE-set vennék mindenképpen, úgy meg elég nagy az árkülönbség.
#3483 st3v3np3t3r: Nem olcsóbb a 6-os, 5 ezerrel drágább, ha ugyanazt a méretet nézed. Persze így se éri már meg 5-öst venni, max majd Black Fridaykor amikor kiszórják őket. -
lmno
őstag
Ezt a widget témát nem kellett volna erőltetni így ebben a formában...
Annak meg külön gratula, hogy az egyetlen használható "Favorites" widgetet kukázták. -
lmno
őstag
válasz
szevassag
üzenetére
300k körül indulnak általában az új iPhone-ok. Lemenni nem nagyon szokott az áruk jelentősen, csak ha jönnek az új modellek.
Azzal meg ne nagyon foglalkozz, hogy mennyit fog érni 2 év múlva, ez használati tárgy, nem befektetés.
Lehet, hogy 3 hónap múlva leejted és ripityára törik
-
lmno
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
A régi szkeuomorf dizájn, azaz van mélysége az ikonoknak, tükröződés stb. és jellemzően valamilyen igazi tárgyra próbálnak hasonlítani. Az iOS 7-től meg flat dizájn van, ahol nagyon egyszerű minden, nincsenek csicsa effektek/árnyékok tükröződések. Már jópár éve ez a trend, lásd Windows 8, újabb Androidok, de a weboldalaknál is. Tehát az iOS 6 lehet hogy tetszik egyeseknek, de mai szemmel már eléggé elavult.
-
lmno
őstag
"Esténként feltöltöm a telefont minden esetben, ha kibírja, míg hazaérek, akkor pont jó az akksi is. És a nagytöbbségnek kibírja..."
Igen, átlagos használatnál kibírja, de ha nyaraláson nyomkodod a térképet meg fotózgatsz, akkor már nem bírja ki. Persze lehet venni powerbanket, de akkor meg lőttek a kompaktságnak. + 1 év múlva már átlagos használattal is sovány lesz. A 11-nek brutálisan jó az akksija.
A kamera a 11-ben a night mode miatt jobb főleg, meg azért az ultra wide is elég jól használható.
A méret az jó kérdés, nekem is nehéz volt megszokni az elején, de most már a 6S viccesen néz ki mellette
Nem mennék vissza rá. -
lmno
őstag
válasz
Walter_White
üzenetére
Szerintem az egyetlen előnye az SE-nek a kompaktsága.
Minden másban (akksi, RAM, kamera) a 11 jobb. -
lmno
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Meg mondjuk nem ébreszt...
-
lmno
őstag
válasz
lindermen
üzenetére
Nekem kellett 2 hét megszokni a méretet, 6S-ről váltottam. Egy kézzel korlátozottan lehet használni, persze ez egyénfüggő is.
A FaceID-val nem volt bajom egészen addig, amíg be nem jött ez a maszkos téma
De normális esetben teljesen jól használható.
Egyébként minden másban értelemszerűen százszor jobb, mint az előző telóm: sebesség, akku, kijelző, hangszóró, kamera stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest