Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Vettem egy i11-et
-
tboldi
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Teljesen jól.
Amúgy itt tudod összehasonlítani a modelleket.
És ha mindenképp kell az OLED, akkor 11 Pro vagy 11 Pro Max.
-
tboldi
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Low Light fotó és videó is fontos lenne
Akkor ez el is dőlt: 11. A XS Max nem tud éjszakai módot (habár a NeuralCam nevű alkalmazással 99%-ban pótolható). Videóban nagyjából ugyanazt tudják, csak a 11-nek jobb az előlapi kamerája, azzal is tud lassítást, meg 4K-t.
-
dud998
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Egyértelműen 11.
-
eladogeppc
veterán
Srácok. Már nem tudom mit csináljak. iPhone 11, XS Max vagy XS legyen.
Kamera és üzemidő fontos. Szerintetek ? -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
optimalizált töltést
-
leslien
nagyúr
most cserélték a sim kártyát... ha újra lesz probléma akkor sajnos szerviz...
-
Kókuszdió
nagyúr
Az már biztos ,hogy 13.3.1 el kevésbé merül a készülék ,mint sima 13.3 al...
Nálam sincs semmi gond ,viszont valóban sok a panasz ha vissza jelzéseket olvasok ,de nem mindenkinél jelentkezik.
-
leslien
nagyúr
remek... 3x volt 1,5 nap alatt h nincs benne sim kártya.. iOS 13.3.1 van rajta...valakinél volt még?
-
Jag
senior tag
Hello, Iphone-on google maps 35 perc navigalas eseten 208MB mobilnet, az normalis?
-
bibi55
tag
Sziasztok!
vettem a telóra egy Baseus kijelző védő üveget [ilyet]; és feltűnt hogy a touch érzékenység lényegesen romlott. folyamatosan kihagytam betűket gépelés közben, ketszer kellett rá nyomnom valamire stb... Határozottabb érintéssel nem volt gond , de nem szeretem "püfölni" a telefont. Levettem az üveget , úgy a hiba megszűnt . Az lenne a kérdésem hogy a fentebb linkelt Nillkin üvegekkel van hasonló probléma ? Egyáltalán más találkozott már ilyen problémával ?
-
RaZroX
addikt
Erősebb vas, jobb kamera, sokkal jobb akku idő, nagyobb kijelző, vezeték nélküli töltés, Face ID ...és még sorolhatnám. Neked kell tudnod, hogy megéri-e az ár a váltást, illetve, hogy mennyire fontosak ezek neked. Ha közvetlen i7-ről kellett volna váltanom, nem biztos, hogy megvettem volna.
Viszont iPhone tekintetben ez nagyon jó vétel szerintem. -
Kyller
senior tag
Sziasztok. Én jelenleg egy i7-est nyúzok és jó lenne váltani. Ezt néztem ki. Kérdésem, hogy érdemes e? Ad annyival többet, mint amennyivel drágább?
Köszi
-
leslien
nagyúr
köszönöm skacok...
akkor ha rendelek egy ilyet ami a képen látható akkor nem lövők nagyon mellé ....Pixel 3 XL már bizonyított....
itt van a link [link] -
tboldi
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
Ennyi D-t...

A Nillkinnek 3 db D betűvel is tökéletesen kerek a széle.

-
válasz
Quinine911
üzenetére
Szintén az 5d-t ajánlom
a 3d egy héten belül megsérült a szélénél megpattant -
Quinine911
aktív tag
válasz
leslien
üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot, ne sima fóliát vegyél hanem üvegfóliát és abból se olyat ami csak a képernyőrészig ér, hanem minimum 2.5D- 3D-set , mert az a képernyőn kivüli üvegrészt is védi, de inkább 5D-set, mert az az egész üveget befedi és szépen levan kerekitve, ahogy az üveg széle is.
én elöször simát tettem fel, de nagyon szurta a szemem h csak az echte képernyőt védi, szóval dobtam rá egy 3D-set....most már bánom h nem 5D-set, mert az még jobban rásimul a lehajlitott részre.
-
válasz
leslien
üzenetére
Én ilyet használok, tökéletesen rendben van és olcsó is: Baseus Curved Tempered Glass
Figyelni kell, mert van olyan, aminek a nevégen ott a "rigid edge", az nem annyira jó, mert a pereme kemény, cserébe hamarabb bemegy alá körben a por (ami apajában véve nem gond, hisz a kijelző és az üveg közé nem megy be, csak körben a fekete pereme köré).
Azért össze lehet karcolni, így 3 hónap után most cseréltem le egy újra. Van egy nagyon erős is (ugyanitt), de az meg cserébe elég vastag. -
leslien
nagyúr
melyik fóliát használjátok?
-
okoska74
senior tag
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Rátaláltam a Mobilfox által forgalmazott "Full-Shock" telefontokra, aminek a lényege, hogy gumit tettek a tok belsejébe ami "becsapódáskor" elnyeli az ütés erejét, így nem törik össze a készülék.
Az érdekelne, hogy más tok gyártónak nincs ilyesmi terméke ? Nagyon szeretnék egy ilyen jellegű tokot, csak a mobilfoxé nem igazán tetszik. -
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy iPhone 8-at használok privát felhasználásra, és van egy SE-m céges telefonnak, viszont elgondolkodtam azon,hogy ha már adott ez a dual simes megoldás, akkor lehet,hogy beneveznék egy újabb készülékre.
Első körben azokhoz fordulnék, akik két simmel használják a telefont. Lenne néhány gyakorlati kérdésem a működéssel kapcsolatban.
Az első az appokra irányul:
Mindkét telefon esetében használom pl a WhatsApp-ot, amire a továbbiakban is szükségem lenne. Van arra opció, hogy ilyen esetben kétszer telepítsem fel a kérdéses appot, és be tudom állítani, hogy az egyiket az egyik telefonszámmal, a másikat a másik telefonszámmal használja a rendszer?Ugyanez a kérdésem egy Outlook esetében is. A privát levelezésem gmailes címen folyik, de a Microsoft Outlook appot használom, mert nekem ez jön be felhasználói szinten. A céges levelezésem viszont Office 365 accounton keresztül szintén Outlookban van.
Igen, tudom, a Microsoft Outlook appban alapvetően van olyan funkció, hogy több accountot adok hozzá, és azok között váltogatva látom a különböző accountokat, DE én szeretném teljesen app szinten elkülöníteni, hogy pl ha nyaralni vagyok, vagy éppen nem akarok a céges ügyekkel foglalkozni, akkor ne is lássam az applikáción belül, hacsak nem lépek be direktben.Jelenleg mindkét telefonom úgy van beállítva, hogy X óra után automatikusan DND-be rakja magát. A cégesnél ez 17:00 és reggel 07:00 között van, míg a privátomnál ugyanez 22:00 és 07:00, azzal a plusz opcióval, hogy a hozzáadott Kedvenc kontaktok ez idő alatt is fel tudnak hívni. Van opció arra, hogy a két sim esetében külön állítsam be a DND idejét?
És egy utolsó kérdés: app szinten be lehet állítani, hogy melyik app melyik mobilinternetet használhatja?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
woolwich
tag
Sziasztok,
A prediktív szövegbevitelt a magyar billentyűzethez nem tudom beállítani?
Köszönöm! -
s_zoltan
csendes tag
Szia! A telekomos SIM kártyám e-simre cseréltem s fizikai SIM kártya helyén egy digis van. Telekomoson mennek a kimenő s bejövő hívások de természetesen a digis is kicseng ha azon hívnak. Az internet a digiről megy de be lehet állítani hogy ha nincs térereje magától átvált a telekomosra.
-
tl-x
addikt
Sziaszok! Pár napja váltottam vissza iPhone-ra és a dual simes droid után eszembe se jutott eddig, hogy a 11-es tudja az eSim-et. A céges kártyámat tenném bele fizikálisan és a sajátomat váltnám át eSim-re. A sajátomon van 30 GB net előfizetésem, ez eSim esetén is megmaradna nem lassulna?
A fizikálisról (céges) intézném a hívásokat és az eSim-et főleg netezésre és hívások fogadására, netbankra használnám.
Köszönöm
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A telenoros 11-ek SIM lockosak?
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Androidrol valtanek iphonra.Xs és a 11 között vacilalok.Legyen jó kamera.(minimális különbség nem lényeg)Legyen minőség érzett...egy napot birjon az aksi...amúgy meg a hétköznapi hasznalatra kell ...
Szeretném a véleményeteket kérni.Koszonom -
woolwich
tag
Sziasztok,
Balkezesként elég nagy szenvedés elérni a Control Centert a jobb felső sarokban.
Van bármi módja, hogy ezt áttegyem a bal felsőbe?Köszönöm!
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
Max. egy órával ,túlzásokba estem.
-
NorDezs
senior tag
Melyiket ajánlatátok jelenleg? Azonos áron tudnék iPhone XS-t vagy 11-et beszerezni. Normál felhasználás lenne, telefon, emailek, illetve stabil gps és mobilnet/wifi mindenképp kellene carplay miatt.
-
törölt tag
Sziasztok Xpro üveget használ valaki a telefonján? Ha igen, meddig ér ki a széleken? 0,2 mm-esen gondolkodom.
-
törölt tag
Na akkor működik.
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Így igen. Működnie kellene.
Esetleg még megorobalnam eltávolítani telefonon az esim-et, valahol a sim kártyák körül jelzi, hogy mobil szolgáltatás, azt hiszem. Aztán Telekom oldalán belepve, esim részen jelzi hogy ha új készülékbe akarod használni újat kell generálni. Ez olyan 250-300 Ft-os tétel és 6-8 alkalommal engedi. Megcsinálni, majd iPhoneon újra hizzaadni. -
Gulyopapa
addikt
A Telekomos fizikai SIM lett e SIM. Tehát az előfizetésemhez tartozó SIM lett e SIM. Mivel van egy Telenoros céges SIM, az lett a fizikai elsődleges SIM. Sajnos laikus vagyok a témában.
amit leírtam, aszerint működnie kellene? -
törölt tag
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok, iPhone 11 pro e SIM-mel használva, az e SIM nem kapja meg az SMS-eket. A fizikai SIM ( telenor ) azonnal megkapja. Mi lehet a gond? Sem a telekom sem az Apple nem tudta telefonon keresztül megoldani. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor rendelek is egy Nillkint.