- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha hónap szerint bemappázom segithet a dolgon?
-
törölt tag
Üdv! Raktam fel a telora képeket itunessal anno androidos telo al készültek ott minden szép időrendben volt...a iPhone galéria össze vissza rendezi a képeket pl 2020-as képet ami mondjuk iphoneal van készítve beteszi a 2018 as fotók köze. Ha a mappákat nézem ott jól sorrendben van ami a mentesbol van vissza rakva, ami az iphoneval készült az mind az előzmények mappa lenne? Külön kamera mappa nekem nincs, vagy nem veszem észre
. Van valami mód hogy pl a mentett képek után legyenek az iphoneval készült képek ne ez a katyvasz legyen a galériában?
-
törölt tag
válasz
esbii22 #3811 üzenetére
Szia nekem ez van:
https://smartdiszkont.hu/wozinsky-pro-5d-kijelzovedo-uvegfolia-iphone-xr-fekete-kerettel-2961
tökéletes, az egész tapad, buborékmentes tok nélkül is szuper mintha nem lenne semmi rajta. Ez a spigen tok se nyomja fel.
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/spigen-slim-armor-apple-iphone-11-gunmetal-tok-szurke-44269.html -
törölt tag
Üdv új vagyok az ios világában, az lenne a kérdésem hogy ha a fő képernyőn ha megjelenik az x gomb, hogy torolni lehessen egy appot, rá nyomok törlés-törlés aztán ennyi? Egyéb adatokat nem hagy maga után valahol? Nem nagy app volt Zedge nevű appot néztem de droidon sokkal több a háttér van benne ingyenes és amit kerestem nem volt, sok a fizetős kontent és a reklám benne így töröltem, plusz dolgom van vele vagy mindent legyalult a rendszer? Ha próbálgatom a játékokat, appokat és nem tetszik leszedem majd törlöm gyilkolja a rendszert?
Egyéb kérdés, mobilfox-Tokot és a hozza járó üveget vett már valaki a telora? Tapasztalat vele? Mióta néztem róla videót állandóan feldobja hirdetésbe a Facebook 😂.
Most Usams nevű tokban van és egy olyan üveg ami nem megy széltől szélig... érdemes iglass prot venni rá vagy létezik olyan üveg ami telibe fedi a fekete részt is a kijelző mellett (Spiegen/Nillkin Vagy egyéb ami jó lehet)?valami tipushibára lehet számítani a keszuleknél? Szeretném ha jó sokáig elmenne, eddig csak droidom volt, és nem szeretnék ebben sem csalódni.
Ha Max hangerőn hallgatok zenét mennyire gyilkolja a hangszórót?
Ha fő verzió frissítés van kell neki gyári visszaállítás vagy itt minden működik rendesen utána is? Bár droidon nálam nem volt gond ha nem csináltam de mindig azt ajánlják ha kérdezi valaki fórumokon. Remelem itt ez nem szükséges most lakom be a telot és egy hónap múlva ha jön a friss Ios nem szeretnek visszaállításaal kezdeni.A Safarit lehet úgy használni hogy a Google Chrome könyvjelzők le legyenek szinkronizálva? Sajnos ezt nem találtam meg.
Síri tud olyat hogy csak az én hangomra aktiválódjon? Voice match vagy valami hasonlóra gondolok?!
Rezgo modnál vagyis a néma modnál amit a gomb kapcsol a telo oldalán van amikor olyan kicsit rezzen a telo hogy érezni sem lehet csak ujjal ha ráteszem, de van amikor rezeg rendesen mint mikor a csengőhangot választom és ott a rezgésminta alatta... lehet hogy van benne olyan opció ha nézem a telot nem úgy rezeg mint mikor zsebben van? Ezt nem tudtam meg megfigyelni.
Bocsánat ha hülyeségeket kérdeztem de ez most új világ számomra. Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest