- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4242 üzenetére
Valamit reszelhettek a kamerán a 14-es iOS-szel, mert határozottan jobban a fotók.
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4241 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, és állítólag ilyen gagyi a coating a kamerán, főleg az első szériáknál. Írta valaki, hogy ő kicseréltette, és utána sokkal jobb lett. Azt kitudom deríteni valahogy, hogy mikori gyártás a telefon?
Amúgy a hangszóró nekem is meglepetés volt, nagyon komoly hangereje van
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4236 üzenetére
Én megértem, csak hidegzuhanyként ért, amikor erre felfigyeltem a minap.
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4236 üzenetére
Biztos a zafírüveg
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4214 üzenetére
Úgy meglepne a 7 óra feletti SOT
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4211 üzenetére
Wifin valóban embertelen jó, de mobilneten (Telenor 4G) azért pörög le a százalék (mint minden telefonon)
-
zaskar
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4210 üzenetére
Nekem minden iPhone-omban kiemelkedő volt a Bluetooth hatótáv, még a korábbi modellekben is. Egy nagy raktárban dolgoztam régebben és gyakran hallgattam egy Sony MW600-as Bt fülhallgatón zenét. A telefont általában az íróasztalomon hagytam és úgy mászkáltam a polcok között. A zene csak akkor kezdett szakadozni, amikor már közel 30 méterre jártam a telefontól. Még a fém polcok se zavartak be. Androidos telefonok jóval gyengébbek voltak ilyen téren. Szóval a 10 méter az alap, de ennél jóval többet tudnak, ez a tapasztalatom.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4210 üzenetére
Az üzemidő meg már csak hab a tortán. Az istenért sem akar lemerülni!
Átlag 7 óra 33 perc kijelzőidőt mutat a telefon az elmúlt 10 napban.
-
válasz
tesz-vesz123 #4172 üzenetére
Nincs mit. Én is csak 10 napja vagyok ájfónos.
Egyébként eddig nekem sem hiányzik semmi a droidból, minden szuper. Az üzemidő nagyon pozitív csalódás eddig. Illetve meglepett, hogy simán le lehet törölni a legtöbb felesleges alkalmazást.
Ha már környezetvédelem. Remélem ez a telefon leszoktat egy időre a telefoncserélgetésről. -
törölt tag
válasz
tesz-vesz123 #4174 üzenetére
Igy van. Iszonyat gyors a telefon, alig kell neha varni a toltesre olykor semmit. Kepek gyonyoruek , nekem tobb nem kell. Gondolkoztam a 12es szerian de az dupla arba volt ez volt a jo dontes.
-
törölt tag
válasz
tesz-vesz123 #4161 üzenetére
Nem csak te vagy igy. 11es szeria nagyon jo dontes volt. Patika minden, meret, akku , kezelhetoseg. Soha tobbet Android, azzal sincs bajom de ios14 nagyon el lett talalva.
-
válasz
tesz-vesz123 #4166 üzenetére
Ez valamelyik topikban volt belinkelve: [link]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #4161 üzenetére
Ehhez képest egy rakás ember van aki pont androidra vált vissza.
Mondjuk most az ios 14 sokat dobot a használhatóságon és még talán most sláger termék is az Iphone. -
xhege
veterán
válasz
tesz-vesz123 #4135 üzenetére
Az Euronicsban sajna már nem az van. Nézegettem az aprót, de olyan sokkal jobb áron nem látok ott sem, meg a legtöbb eladónál nincs számla... Azoknál sem akik bontatlan újat árulnak.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #4076 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, bocsánat, hogy nem külön külön írom . Nekem a 12 mini pont a mérete miatt jön be, kis kezem van, bár fogasra az SE jobban belesimult, talán mert nem olyan "szögletes", de a nagyobb kijelző a minibe jobban tetszett. Az IPS dolog engem nem zavar. A sima 11-et a méret miatt kizárom, sajnos Pro változatot még nem tudtam megnézni, így most főként 11 Pro vs 12 mini között vacillálok. Az üzemidő ugye pro mellé billenti a mérleg nyelvét. 5G hidegen hagy. A navigáció főleg akkor kell, mikor bicajon ülök. Tudom, van power Bank, de kicsit ellene vagyok a vezetékes dolgoknak a készülékben bringa vezetés közben. Olyankor semmilyen fülest sem szeretek használni. Köszönöm, hogy segítetek, sajnos tényleg nincs összehasonlítási alapom, csak az a pár infóm van, hogy itt ugyan kevesebb a rám, de az bőven elég, ami van egy droidhoz képest.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #4067 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
Az a helyzet, hogy ezek a stattok nincsenek hivatalos gyártótól megerősítve.Az Apple nem közöl eladási adatod,főleg nem iPhone családon belüli tipusra lebontva.
Ezek a kimutatások nem sok mindent érnek. Szifon.com : Az Apple decembertől nem közli többé az eladott készülékek darabszámait -
telefonmágus
senior tag
válasz
Samsung mennyire durván nyomja,veszik az olcsóbbakat mint a cukrot
Összetettben jól alázza az almát
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4057 üzenetére
Az appok minősége pedig ég és föld Androidhoz képest!
Az Apple nem enged meg olyanokat, amik droidon előfordulnak. Bár iOS-en nincsenek gyártóspecifikus apphibák, mert nem kell több száz más-más telefonhoz igazítani. Persze ettől függetlenül előfordul, hogy régebbi iPhone-kon egy-egy app bugos. De tény, az az apphelyzet mind droidon, iOS-en nincs! -
válasz
tesz-vesz123 #4057 üzenetére
Én is átálltam a google cuccokról csak a fotók meg a gmail maradt, de a gmail itt jobban működik mint droidon
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4053 üzenetére
És még megvan a régi apple id-m is 4s korszakból
Mennyi idő volt mire átálltál androidról?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4049 üzenetére
Mindegy, annyira nem izgat, jó így is, ha csak kitölti a Chrome-ból, illetve a legtöbb jelszavam amúgy is már az iCloudban van a Mac révén.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4046 üzenetére
Nekem nem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4041 üzenetére
Tudtommal nem menti át, továbbra is a Chrome-ban vannak a jelszavak, csak megjeleníti őket a Safariban is.
szerk.: Ugyanúgy, ahogy egy tetszőleges jelszókezelővel is működik.
-
esbii22
őstag
válasz
tesz-vesz123 #4032 üzenetére
Tegnap reggel vettem le a töltőröl, azóta 4ora 10perc kijelzőidő (tegnap 3ora ma 1ora 10p ) és 49 százaléknál vagyok épp. Ebből szinte végig wifin volt. ios 14.2
nyilvan meg új a telefon, de tény az s9em 1 napot is alig bírt ki 3 óra kijelzőidővel.
-
válasz
tesz-vesz123 #4036 üzenetére
1passwordöt ajánlom. Szépen integrálódik a rendszerbe.
-
válasz
Költözz át a LastPassba. Minden platformon szépen működik. A Google jelszavakat egy exportálással ki lehet menteni és be lehet importálni a LastPassba.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ha meg akarod magadnak spórolni az átírogatást, akkor meg kell hagynod a Chrome-ot, hogy a Safariban is működjön az automatikus kitöltés a Google jelszavakkal.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nekem át kellett irogatni
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4026 üzenetére
Napi maximum 3 órára korlátozom magam, szóval akkor röhögve elleszek
-
válasz
tesz-vesz123 #4031 üzenetére
Az én is nagyon szeretem, hogy nen kell aggódni ilyenek miatt. Néha azért van, hogy beakad 1-1 app, amin csak a reboot segít, de ritka, mint a fehér holló.
Bár váltottam 11 pro max-ra, ott még brutálisabb az akku, de már a 11 is nagyon az volt.7Heads Drago: Nem tudom, lehet, hogy van ilyen.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #4026 üzenetére
Ki lehet hozni többet is
[link]
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4022 üzenetére
Menny SOT van ebben?
-
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #4016 üzenetére
Nem mondjuk el senkinek
-
válasz
tesz-vesz123 #4015 üzenetére
nézted a beállítások és a hangebállítások alatt?
Step 1
Tap the "Settings" app.
Step 2
Select the "Sounds" option.
Step 3
Choose the "Text Tone" setting and tap "None."
Ez a megoldás, most teszteltem. Soha nem néztem, és nem is logikus, de tényleg így kapcsolod ki a küldési hangot is
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #4015 üzenetére
Hát... ez a szerkesztés nem sikerült.
-
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #4012 üzenetére
Ezek a 'megszokható' furcsaságok, amik részei az iOS normális működésnek - előny, ha nem androidról jössz, ami a testreszabhatóság - különösen hangok kapcsán - nagyon az iOS előtt van.
Ez valakinek bejön, valakinek nem.
És ez szerintem teljesen jól van így - más kérdés, hogy szerintem belátható időn belül nagyon sok extra testreszabhatóság fog most az iOS-re vándorolni így a widget-ek és egyes default app-ok választhatósága után.
De én nem ezekre gondoltam, hanem a 'rendetlenkedésekre'.
Amikor csakazértsem tudsz megosztani/tovább küldeni egy frissen lőtt felvételt, mert valamiért leakad a szoftver; vagy amikor a Google Drive-ról streamelsz galériát/képeket vetítőre prezentációhoz és negyed óra alatt háromszor lehal az app, mert 'csak'; amikor órákig nem vagy elérhető másoknak, holott a telefon max térerőt jelez - csak a nem fogadott hívásos értesítéseket kapod meg utólag; amikor egyes gyári autós kihangosítók minden egyes hívás közben valamiért szétkapcsolnak BT-n a telefonnal; amikor nem tudsz fizetni parkolásnál Barion-nal, mert az app az istennek sem hajlandó 'internetet' találni, pedig full 4G-s térerőt jelez a telefon és minden más működik, stb.
Volt olyan is pár éve, hogy a telefont töltőre dugva nem indult el a töltés - és itt most nem a csatiba szorult kosz esete van, ez egy ismert szoftveres malőr volt -, és ha peched volt, csak reggel vetted észre, hogy egy egyetlen extra százalékot sem kapott az akku egész éjjel töltés után (telefonon és iPad-en is), stb - hogy csak párat mondjak, ami eszembe jut és amit vagy én, vagy a környezetemben valaki más megélt.Persze sok mindent javítanak a szoftverfrissítések szerencsére, support tekintetében iOS-en tényleg elég jó a helyzet, de azért fogsz Te is még őszülni néha iOS miatt
.
Nagyon klassz, hogy bejön a rendszer és szereted, én sem váltanék vissza droidra a saját kütyüimen, ameddig megtehetem, de azért amikor az olyan posztok születnek, hogy 'na most iOS-en végre kisimultak a ráncok és minden üde és lenge és szép', akkor azért elmosolyodik az ember egy évtized tapasztalatainak árnyékában.
Hozzáteszem ugyanez igaz fordított irányba is. -
válasz
tesz-vesz123 #4012 üzenetére
fuh nem teljesen értem a hang-dolgot, de lehet azért, mert watchom van és a telóm néma teljesen
imessage-t testre lehet szabni egész jól a beállításokban, ki lehet venni hangokat, cserélni is.
messenger meg azért szar, mert a fb-ot nem érdekli
érdekes, a Telegram teljesen testreszabható, mert ott foglalkoznak ilyenekkel, tehát nem ios korlátozás, hogy a messenger szar -
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #4008 üzenetére
Azért ez még nagyon a 'rózsaszín köd' időszaka a "kapcsolatban", ilyenkor minden szép és jó.
Adj neki azért időt, ameddig teljesen átállsz rá és az életed része lesz és lesz esélye előbukkanni néhány bosszantó dolognak, mielőtt végleg ítéletet hirdetsz.
Az iOS sem hibátlan, én 10 éve vagyok fixen rajta saját eszközökön, és továbbra sem jön szóba az átállás - akármilyen ász csúcsdroidok is vannak már -, de azért akartam már én is kitépni a hajam párszor az iOS-től is.
Aztán meg Android és Android között is van különbség, egy újabb, komolyabb OnePlus, vagy Pixel kezelése pl. szerintem abszolút vállalható bármilyen tekintetben, ugyanakkor a MIUI egy-két éves verzióitól agyf*szt kaptam néha. -
válasz
tesz-vesz123 #4008 üzenetére
én is ezt mondtam, csak kb. 7 évenem gondoltam, hogy manapság is ilyen
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3981 üzenetére
Olvasd el a hsz-t. A face darkról írtam.
Nincs P20am és nem is volt.
Az updatektől meg én nem vagyok elájulva. Esetleg ha tudsz példát rá linkkel hogy hol ki milyen kárt szenvedett mert nem rakta fel az updatet... bármilyen droidon. Tényleg érdekelne. Amit az egyik updatenél szétcsesznek talán javítják a következőnél, vagy sose.Köszi inkább maradon egy jó Os-en.
Én jelenleg a P30on áprilisi csomagot használok. Minden jó. Ha fájni fog írni fogok róla.Az updatetnél sokan azt várják hogy kicsit más telot kap vissza új funkciókkal, vagy gyorsabb lesz. Általában ez nem jön össze. Pont ebben erős az Ios és ezért nézelődők erre. Itt csak használod a rendszert, nem lesz gyengébb a kamera az 5ik update után se.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3988 üzenetére
Némító pöcök a baloldalon.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3965 üzenetére
Felesleges ítt áradoznod. Jobb és kész. A facen meg nekem már jópár hónapja van dark mód (P30) szóval nem tudom mit csináltál azzal a P20al.
Messengert nem tudom mert én csak a lite-ot használom.
Nekem a P30 mellé rakva az I11 nem látok sok különbséget a face id kivül. Biztos van csak pár napig használni kéne, csak a lányom nem engedi ki a kezéből. -
tboldi
nagyúr
válasz
Beállítások - Jelszavak - Automatikus jelszókitöltés - pipáld ki a Chrome-ot.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Ember, ugy beszélsz errõl a szaros iPhone-ról mintha Trabantból Lexusba ültél volna
)
Nekem is volt P20 Pro-m, de mintha nem lett volna ennyire nyügös használni.
-
niof
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3956 üzenetére
iOS alatt én csak egy esetben találkoztam akadozó, összeomló app-al, ha az sz@rul volt megírva. Egyébként nem.
-
natë
nagyúr
válasz
Abban biztos lehetsz.
-
g4mer
senior tag
válasz
nekem droid van még, mate 10 pro, remélem hamarosan 11 tulaj leszek. A p20 pro-don mi volt az ami összeomlott/akadt mindig? Kíváncsi vagyok
-
válasz
tesz-vesz123 #3953 üzenetére
Notifications és apponként szabályozhatod.
Vagy veszel egy Apple Watch-ot -
válasz
tesz-vesz123 #3943 üzenetére
mid volt előtte?
-
válasz
tesz-vesz123 #3909 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3854 üzenetére
Én apum is maxon nyomatja az ő Xiamiauját.
-
válasz
tesz-vesz123 #3821 üzenetére
reggel meg is rendeltem holnap hozzák -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3821 üzenetére
én a p20 pro-hoz rendelt tartalék supercharge töltővel töltöm az i11-et...2óra20-30p alatt feltölti
-
válasz
tesz-vesz123 #3799 üzenetére
[link]
koltozes androidrol -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3797 üzenetére
Sok Huawei-es itt köt ki 😀 Egyébként a Chrome-ba mentett jelszavakat tudja használni az ios is ugyan úgy belépni appokba, mint droidon. Úgyhogy azzal sem kell szórakozni. Én játékok közül az Asphalt 9-el szívtam be, azt nem lehet áthozni sehogy sem. De a COD mobile, Real Racing 3, Minion Rush jól szinkronizált.
-
esbii22
őstag
válasz
tesz-vesz123 #3812 üzenetére
Természetesen üvegfóliára gondoltam, mybad
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3807 üzenetére
Ha olvasod a topikot volt akit szívatak addig egy mac-el. Valami egyszerű konfig volt.
-
esbii22
őstag
válasz
Óó hogy az a...
Múltkor még te mondtad h ne írjunk ilyeneket mert nem tudsz várni
hát most én írom ezt. Hamarosan én is kihozom az i11-et, jövő héten hétfőn ha minden jól megy ( bár a telenor játszik a számokkal, előbb csökkentették, most október közepén emelték az i11 árát, úgy hogy lehet megvárom a hónap közepét ha kijön a friss árlista.)
-
natë
nagyúr
válasz
Kiváló döntés!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
A Google fiók kétlépcsős értesítés is működik a Gmail appon keresztül. Nem kell sok mindent átmenteni, tudja kezelni a Google Drive-ot is ha fent van az app. Egyedül a játékmentések átvtele necces egy kicsit.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Az I12 topikban nem sok jót írnak az istyleról. De te tudod.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Csak rászántad magad?
-
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3739 üzenetére
Ettől függetlenül érdemes elgondolkodni a 12-n, ha valamilyen jó csomagot ki tudsz fogni (másik topikban olvastam, hogy szolgáltatót is váltani akarsz, de legalábbis tervezel).
Egy dolog az, hogy 11-ről nemigen éri meg 12-re váltani, de azért a kettő között tényleg komoly(abb) különbségek is vannak, és ha csak nem váltogatod évente a telefont, akkor a 12-vel hosszútávon mindenképpen jobban jársz.
- Persze szerintem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3754 üzenetére
Lehet nem szokta meg a zárt rendszer előnyeit
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3749 üzenetére
Nem jellemző, hogy a frissítésekkel az Apple bármit is javítana a kamerán. Sosem volt erre példa.
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3747 üzenetére
Szerintem a 11 is...
-
esbii22
őstag
válasz
Ugyanígy gondolom én is, jövő héten hozom ki az i11 128gb-os verziót!
-
natë
nagyúr
válasz
Nézd meg a fotósban miket tudnak...
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3729 üzenetére
Szerintem lesz új készlet, mivel nem kifutó a sima 11. A Pro verziókból viszont ha tippelnem kell, akkor nem lesz.
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3733 üzenetére
Nem, mert az animációk miatt az iPhone-okon ez nem szembetűnő, illetve a cégesem is 60Hz-es, szintén iPhone.
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3731 üzenetére
Bevált volna, ha nem lett volna széria hibás. 260e ft-os zsákbamacska nem az én esetem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3596 üzenetére
Vicces vagy
létezik ám web game oldal is
amihez nincs app
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3571 üzenetére
Az iPhone-okban már rég nincs rezgő motor,TapticEngine van benne,amiben nincs forgó alkatrész de mégis erőteljes rezgéshez hasonló visszajelzést produkál
-
tboldi
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3571 üzenetére
Én 1,5 év után XS Maxról váltottam 11 Próra, az első percekben fura volt a kisebb méret, de hamar hozzászoktam. Most minden más túl nagynak tűnik, olyan, mintha mindig is ezt használtam volna, pedig csak 2 hete van nálam.
-
g4mer
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #3432 üzenetére
+ a kamerát se teszik tönkre szoftveresen, lásd mate 10 pro
-
Szabi®
addikt
válasz
tesz-vesz123 #3440 üzenetére
Jah én azt hittem ,hogy az Iphone-t találtad lassúnak
Mondom an is köztük hárdverileg eltérés
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3440 üzenetére
Ha januárban hozol ki iPhone-t, akkor szerencsésebb leszel, ha valóban igazak a hírek, hogy 250ezer Ft feletti termékekre legalább 3év jótállás lesz kötelező, így az iPhone-okra is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Jaj hogy neked még meg sincs a 11-es iPhonod?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Jah és egy nem is tudom hány éves 6S a mai napig ugyanúgy szépen, akadásmentesen fut. Nem beszélve az 5 év támogatásról. Az Androidos 2 év vicc kategória 300-400 ezerért, ráadásul hibákat sem javítanak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3412 üzenetére
Ha a 8 gb-os , 120 Hz-es / 1440p Amoled , Snapdragon 865-ös OnePlus 8 Pro nálad szaggat akkor veled nagyon nincs rendben valami. De tudod mit, beszarsz de a OnePlus után az iPhone 11 az ami inkább szaggat.
Ezt már ezerszer leírtam, mit kell mindig ezen lovagolni?!
-
K82
őstag
válasz
tesz-vesz123 #3326 üzenetére
Maximum gyorsabban tölt, de kizárt h 18W-tal küldené meg a telót. A szabvány az szabvány, USB-C kábel nélkül meg főleg.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3326 üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3309 üzenetére
Én kaptam plusz kedvezményt, mert mind a 12 előfizumra(9mobil+3otthoni)alártam újra 2év rabszolgaságot
Alapból 22x12800ért lett volna,de így 22x10400-ért kaptam meg.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3307 üzenetére
és rádobok egy kilót még
Csak nehogy összetőrjön a P20 Pro
Én mondjuk olcsón megúsztam, 300ezer helyett 240ezerért kaptam a Telekomnál az i11-et. Már csak egy Watch kellene hozzá
-
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3200 üzenetére
A tapasztalatok ezt mutatják
. Ha pedig valahol elakadnál, vagy segítség kell, akkor írsz ide, és megpróbálunk segíteni.
-
Multibit
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3189 üzenetére
Látom mindenki menekül a Huaweitől
Nekem még megvan a Mate 9-emKülönösebb bajom nincs vele. Ja, kis családomban ezen kívül még van két telefon, meg egy tablet, azok csutkások
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3200 üzenetére
-
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3195 üzenetére
A névhegyek átvitele konkrétan két kattintás a 'move to iOS' androidos app segítségével rögtön költözéskor, vagy a Google fiók névjegy szinkronizációval, illetve importálható vcard adatbázis az iCloud webes felületén is, de ez sajnos az a művelet ami nekem még sosem állt pusztán ennyiből, valamit mindig szöszmötölnöm kellett még vele.
Ha valamelyik módon végigmentél, érdemes ellenőrizni az eredményt. Nekem pl. a kereszt - és vezetéknevek cseréjének, vagy egyáltalán szétválasztásának a javításán kellett picit dolgozni legutóbb (mert a Xiaomi telefon, amiről költöztettem 'máshogy' tárolta a neveket).
De persze azóta lehet, hogy fejlődött a rendszer, úgy 2 éve csináltam utoljára valakinek. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3195 üzenetére
Névjegyeket nekem vCard formátumban sikerült áthoznom.
Nekem a könyvjelzőket is sikerült átvinnem Safariba iTunes-szal. Zenéket is szépen feltette,a fotókra még nem találtam megoldást. Anno 5S-nél az iTools appot használtam,az akkoriban nagyon bevált. -
Navaren
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3187 üzenetére
Van teljes Google szoftvercsomag, amit letölthetsz az App Store-ból.
A Chrome szépen szinkronizálódik a fiókkal (könyvjelzők, jelszavak, stb.)
A Drive szépen integrálódik a rendszerbe (még a saját fájlkezelőbe is), telepítés után, ha matatnál valamivel (file, fotó, email melléklet, stb.), az iOS automatikusan felajánlja a Drive-ba feltöltés lehetőségét is.
Google Photos is telepíthető, első indításkor kérésre cakk-pakk az egész galériát szinkronizálja (gondolom visszafele is, bár nem próbáltam), illetve beállíthatod automatikusra is (én nem nagyon használom, ezért nem vagyok naprakész).
Viszont, ha eddig kizárólag Google-os voltál (Chrome, Drive, Photos), akkor szerintem maradj továbbra is rajta, az iPhone kezel mindent, az iCloud előnye csak akkor jönne ki igazán, ha más almás kütyüd is lenne, ahol instant hozzáférhetnél mindenhez.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nekem nincs az olvashatósággal. Az üzemidőt most tesztelem. Eddig nagyon jól teljesít. Ha nem használod ki a pro plusz képességeit,akkor lényegében nem éri meg megvenni,én is azért vettem csak i11-et. Ugye én a Huawei után Nokia 9re váltottam.Ami azt illeti,kicsit melléfogtam vele. De szerencsére hűséghosszabbítás keretében elég kedvező áron megkaptam.
Tegnap költöztettem egy koléganőm Nokia5-jét P40Lite-ra... Nagyon kínkeserves volt. -
Norbi.
őstag
válasz
tesz-vesz123 #3191 üzenetére
Azért azóta sokat javult a helyzet.
A 11-ben van a legjobb LCD.
-
válasz
Csak mint egy másik lcd.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3187 üzenetére
Szia. ajánlom a i11-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest