- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby0501
csendes tag
válasz
bubus66 #7163 üzenetére
Szerintem semmi nem indokolja a factory resetet. Persze hibák forrása lehet, de beta tesztről lévén szó olyan körülmények között is érdemes tesztelni, ahogy azt a mezei user is tenni fogja. A sok laikus aligha fog factory resetet nyomni a frissítés után, hacsak erre fel nem szólítja a készülék.
Az viszont elég gáz lenne, ha frissítés után mindent elölről kellene kezdeni a telefonnal.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #7126 üzenetére
Akkor kép akar lenni, de csak egy kép ikont és egy [link] szöveget látok. [ez a link]
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #7043 üzenetére
Tisztelt Topick Társak!
Úgy gondoltam, hogy a nagy testvérrel összehozok egy OFF topikot itt várlak bennettek szerettel
-
evo87
őstag
válasz
bubus66 #7028 üzenetére
Szerintem a tesztelőket a kíváncsiság is hajtja, nem lehet valakit azért elítélni, mert érdekli valami, mert a kelleténél nagyobb kíváncsiságot érez. Szerintem a kíváncsiság és a tesztelégi kedv összefügg, azonban hogy ki mennyire lelkiismeretesen fog hibajelentéseket küldeni, nyilván majd elválik.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6962 üzenetére
99 %. Nova jobban passzolna hozzám, de plusz 43-at nem ér, a hangfalat meg nincs kedvem árulni, ezt is inkább olcsóbban odaadtam, csak vigyék el azonnal. Most az elején tutira kell a dual, mert csak új előfizetésre van ingyen, a régi számom meg kell. Azt kiviszem Dominóba. Mondjuk így szűkösen leszek 16 gigán, de ez van.
-
ANDROID???
addikt
válasz
bubus66 #6942 üzenetére
Nekem is megérkezett teljesen ugyanez a válasz. Elég szomorú, hogy kihirdetnek valamit kamuból single simre is, erre majd "tesztelnek" azok akik kapni akarnak valamit, vagy verni akarják magukat, hogy "hö a legújabb szotver van fenn ehhe", és válaszra sem fogják méltatni a Huaweit a tapasztaltakról, vagy majd megírják, hogy "aaaaaj de nem indul el az engriböööörc, meg a (mi az a szutyok??
, jaaa a pokemon) pokémongóóóó, azt a retket ez egy fooos". szóval na hajrá mehet a nagy teszt..
-
jatszo
aktív tag
válasz
bubus66 #6944 üzenetére
Mindegy, ez a hajó elment. Kiváncsi lennék környező országokban is ilyen amatőr módon folyt ez a projekt...
Új infó:
Kedves Jácint! Köszönjük az adatokat, ezek alapján a készüléked nem független, ami feltétele a tesztben való részvételnek. Természetesen, a végleges verzió a tesztperiódus, és az eredmények feldolgozása után elérhető lesz a szolgáltatós készülékekre is. Ha további kérdéseid lennének, készséggel állunk a rendelkezésedre! Szép napot és kellemes hétvégét kívánunk! -
Forestjo
senior tag
válasz
bubus66 #6900 üzenetére
Ahogy írtam is, abban egyetértünk, hogy ez egy kiváló telefon ár/érték arányban biztos! De azt nem merném kijelenteni, hogy mindenki meg van elégedve a 2 giga rammal. Ha ez olyan elégedetté tenne mindenkit, nem csinált volna a Huawei 3 gigás verziót is! A tesztben is kitértek arra, rövidke használat mellett is, hogy nem elég a 2 giga RAM (persze a telekomnál Baján érdekes módon 3 gigás verzió volt kirakva bemutatónak).
Minden erénye ellenére elég szomorú, hogy nekem kell manipulálnom a nehéz nagy programok törlésével vagy kiiktatásával, hogy tálán működjön. Nem is beszélve arról, hogy a Messenger vagy a Face nem mindenkinek szemét, felesleges program, már csak azért sem, mert gyárilag rajta van Facebook. Illene tehát működnie a telónak vele. Mindenesetre nem kicsit bosszantó, hogy néha már a beírt szöveget is elfelejtette a neten.
Na mindegy. Köszönök minden konstruktív segítséget.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #6844 üzenetére
Írtad, hogy már magyar a FUT alkalmazás, fel is tettem.
Így már érthetőbb számomra is. Az alábbi szöveget olvashatom.
"A telefonja jelenleg nem tud részt venni egy projektben sem. Kérjük ellenőrizze, hogy telefonja típusa és verziószáma megfelel-e a követelményeknek. Köszönjük részvételét. "
Telekomos VNS-L21C432B161 -
ANDROID???
addikt
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6831 üzenetére
A mód abból lesz érdekes, h. simán Ota v. dload mappa és három gombos v. szervízmenüs. Egyébként meg tök mindegy úgyis megmondják. Kíváncsian várom h. követi-e a Huawei a többieket és lesz-e pl-ul adoptable storige funkció. Ebben az esetben hogy oldják meg a kártya hordózhatóságát. Vagy lesz-e a híváslistában telefonszám is, ami nekem pl-ul egy fájó pont.
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6809 üzenetére
Elvileg 35ik vagyok. Mondjuk nem jelent semmit,de ha megkapom a romot tesztelésre le fogom menteni és feleszem a megára, feltéve h. root nélkül meg tudom csinálni. Egyenlőre azt sem tudjuk hogyan kell telepíteni, vagy melyik mappába jön le. Meglátjuk. Azért nem is mondtam semmit, bár olvastam egabi bejegyzését.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6826 üzenetére
Az oké, de akkor is 3 hónappal előbb lett jól működő 6.0, mint OTA-n. Viszont a teszt végétől is több mint 2 hónapra jött a végleges. Ha ez volna most is, akkor simán megéri megpróbálni ezzel is.
Ráadásul anno nekem mintha kicserélték volna a teló, annyival szebb lett a kijelző. Itt meg szerintem már csak az alkalmazásváltóért megéri. És elvileg az értesítések sem ragadnak majd be, és informatívabbak is lesznek. Nem öncélú a dolog.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6824 üzenetére
Azért nem volt rossz. 3 hónap telt el a véglegesig, és B524 atomstabil béta volt. Januárban indult a teszt szintén (azaz most igazából csúszásban vannak, mert 7.0 korábban jött ki, mint 6.0), és csak áprilisban lett végleges B550. A hónap közepén spanyolban, a hónap végén nálunk.
-
Diabo6
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
bubus66 #6772 üzenetére
Akkor lehet másképp hívják nem felébresztésnek. Mindenesetre flip tokot használok és ha kinyitom a tokot ez a kép jön elő amit felraktam. A régi telefonomnál is ezt az appot használtam és ha erre kétszer koppintottam akkor az indítóoldal jött be. Ezen a telefonon viszont a képernyő zár. Ezért kérdem hogy van e mód arra hogy semmilyen zár ne legyen. Ki lehet iktatni valahogy? Lehet kicsit hülyén magyarázom el mit szeretnék,de talán a lényeget ki lehet venni belőle.Bocsi !
-
-
winben
aktív tag
válasz
bubus66 #6748 üzenetére
Romot még nem teszteltem, így tapasztalatlan vagyok a dologban.
A cégnél a weben ABtesztelünk, ott a userek sorsolásra kerülnek, hogy kinél jelenjen meg az új verzió és kinél maradjon a régi.
Ezt a facebook profil témát és úgy egyébként az összes ilyen feltételt nem értem - hogy fogják ellenőrizni? Vagy legyen fb profil hozzáadva a mobilon? Meg titoktartási nyilatkozat? Hogy mivan?
-
Sicario1
csendes tag
válasz
bubus66 #6701 üzenetére
Igen,ebből nem sok minden derül ki hogy milyen frissités lehet,de a build számból az jön le hogy telenoros.de nekem még nem ajánlott ilyen fajta frissitést.lehet hogy megnézem mi változik.csak nekem nem rootolt a telóm,meg a bootloader sincs nyitva,nem mókoltam még a telót semmilyen formában.igy is fel lehet rakni szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged