- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
bubus66 #4412 üzenetére
Most nem beszólni, kötekedni akarok, vagy ilyesmi, de én meg azt nem értem, ha valaki nem ez alapján dönt a telefonválasztáskor.
Mert nekem sokkal fontosabb, hogy ha meghibásodik, gyorsan, és kifogástalanul javítsák a készülékemet, ne maradjak telefon nélkül hetekig, mint hogy 1 Mpx-el nagyobb-e a kamera felbontása, 500 ponttal többet ért-e el Antutu-ban, mint a vetélytársak, vagy hasonlók.
Sajnos nálam már sokszor bizonyítást nyert az a bizonyos Murphy törvény, így aztán szinte elsődleges szempont.Tudom, ez off topic, de Samsung garanciájáról tud esetleg valaki valamit?
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #4224 üzenetére
Ha valakit érdekel az SMS karakter kódolás hibájának elhárítása(a ha már a Huawei válaszra se méltatott) akkor ezt az itt alkalmazás érdemes ki próbálni. Teszteltük működik.
-
readonly
csendes tag
válasz
bubus66 #3896 üzenetére
Sziasztok,köszönöm a hozzászólásokat,úgy látom nehezebb lesz mint gondoltam
(a szolgáltató pedig kb elmegy a picsába...). Megköszönném ha valaki tudna linket adni,hogy lehet a jelenleg fent lévő rendszert lementeni,hogy ha esetleg történne valami akkor "gyári" állapotra lehessen visszavarázsolni.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3889 üzenetére
Az oké, de az nem zárja vissza a BL -t, csak ha 3 gombossal felteszed a stock ROM -ot. Nem?
Mert a mentés már nyitott BL -nél van, hiszen fent van a TWRP és abból ment.
Szerk.:
Arra gondoltam, hogy visszatéréshez mindenképp kell neki a teljes original ROM. Egyrészt a 3 gomboshoz, másrészt hogy kiszedje a stock recovery -t. -
törölt tag
válasz
bubus66 #3887 üzenetére
Az a baj az sem elég, mert nem biztos, hogy a stock recovery teljesen ugyanaz. Ahogy az oeminfo -nál.
Szóval lehet feltesz egy stock TWRP mentést, aztán nem lesz hozzá jó stock recovery.
Mármint visszatérésnél. Utána meg jön a bootloop, vagy failed -del leáll a 3 gombos. Tehát nem tudja visszaállítani teljesen a rendszert, plusz a BL is nyitva marad.
-
hibavissza
veterán
válasz
bubus66 #3745 üzenetére
WP-ról jövök. Minden ilyesmi még kínai.
Azért vettem Huaweit, mert elég áttekinthetőnek írták. Teljesen hülye vagyok Androidban.
Ez a rootolás garanciavesztést okoz Huaweiéknél? Utána biztos jó lesz a giro WR-hez?
A fotós részre azért kérdeztem rá, mert a MA tesztben valami iszonyat szarok a fotók. A P8 lite ennél sokkal jobb nálam. Elég tanácstalan vagyok....kijött a Xiaomi 3s és elég brutál ajánlatnak tűnik. Papíron csak a gariidő rosszabb. A HD felbontás nekem elég 5 colra.
Másrészt elégedett Huawei ügyfél vagyok. Ismerem, nem szívesen váltanék. Kicsit meg vagyok most akadva. -
morello1982
csendes tag
válasz
bubus66 #3716 üzenetére
Tulajdonképpen mi ez a factory reset? Pár hozzászóláson belül két link is volt ehhez, és azokon belül is több mód... Ezek közül az egyik (nekem legalábis
) mindenféle nyomógombos "varázslás", a másikban meg a sima menüben visz el a gyári adatok visszaállításához. Mi a különbség, ha van?
-
morello1982
csendes tag
-
rob210
nagyúr
-
Athos.187
csendes tag
válasz
bubus66 #3516 üzenetére
Ilyenekre gondoltam, és a legtöbb témánál sajnos ilyen háttéreket rak be.
(#3520) gianone: A legfrissebb szoftver van a telefonon. Az alap gyári témákkal nincs ilyen probléma, csak amiket utólag töltök le.
(#3521) batai15: Tegnap próbáltam, és a launcher tetszik, de olyan témát meg nem találtam ami tetszene
. Tudsz esetleg ajánlani párat?
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3477 üzenetére
Szerintem jó esetben max. írná a 3 gigát, de kezelni nem tudná. Mivel nincs benne annyi.
Mint custom ROM -oknál, amikor nincs rendesen megcsinálva a portolás.
Szerk.:
Multitasking -ra lehet részben jó hatással, de nem tartalékolna a rendszer számára. Tehát sanszos, hogy nagyobb gondot okozna.Persze ez csak elmélet, szerintem értelmetlen megoldás, bármi is legyen a vége.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
bubus66 #3285 üzenetére
Köszönöm urak.
Nekem a navigálás miatt fontos az üzemidő.
Van ugyan a kocsiban töltőm, de néha nem az enyémmel megyek és olyankor a P8 lite szó szoros értelmében zabálta az energiát.Próbálkoztam én mindennel takarékos üzemmód, fényerő levétel, az sem jött be.
Jó telefon, de az aksi kicsi.
Ahogy néztem ebben nagyobb is az aksi és a processzor is energiabarátabb a kisebb csÍkszélességű gyártás miatt.Akkor adok neki egy esélyt, mert maga a telefon teteszett.
Még egyszer köszi.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #3245 üzenetére
UTF-8 esetén is igaz, hogy az első 128 karakter (7 bit) nem tartalmaz ékezetes karaktert.
A hét végen kb. 500 Km hosszan 3-féle navival (Sygic, Igo Szülinapp és Here) próbáltam, közben a zene is szólt. Mindegyikkel pontos volt. Budapesten is. Egyik navival sem fogyaszt olyan sokat, hogy a Nokia 550mAh autós töltő ne tudta volna ellátni energiával. Lassan de tölt is bele mindegyik esetben.
Ha tehetném, a 3 naviból gyúrnék össze egyet magamnak.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #3187 üzenetére
Aláírtam én is, habár nekem nem okozott gondot. Nem tudom milyen karakter kódolást használ a teló (gondolom a Windowshoz hasonló lehet), de ha az ASCII karakterkészletből indulunk ki, akkor 7 bites kódolásnál bizony a legnagyobb karakter kódja a 128. 0-tól 128-ig pedig nincs ékezetes karakter.
Nálam ki van kapcsolva a 7bites kódolás, a billentyűzet pedig QWERT-re van állítva. Így kisbetűknél az á és é helyett a balra döntött ékezetes változatot használom. Az öÖ üÜ még mehet, de az összes többi ékezetes kicsi és nagy magánhangzót mellőzni kell.
Szerencse, hogy számolja a karaktereket, és így látható, ha hibás karaktert üt be az ember. Ha nem megfelelő karakter kerül a szövegbe, rögtön megfelezi a felhasználható karakterek számát a kódolás megváltoztatása miatt.
Szerintem hamar meg lehet szokni, mivel gyorsabb rövid ékezetekkel gépelni, mint hosszúval. (A hibajavítást ez esetben csak hátrány) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest