- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
bubus66 #3745 üzenetére
WP-ról jövök. Minden ilyesmi még kínai.
Azért vettem Huaweit, mert elég áttekinthetőnek írták. Teljesen hülye vagyok Androidban.
Ez a rootolás garanciavesztést okoz Huaweiéknél? Utána biztos jó lesz a giro WR-hez?
A fotós részre azért kérdeztem rá, mert a MA tesztben valami iszonyat szarok a fotók. A P8 lite ennél sokkal jobb nálam. Elég tanácstalan vagyok....kijött a Xiaomi 3s és elég brutál ajánlatnak tűnik. Papíron csak a gariidő rosszabb. A HD felbontás nekem elég 5 colra.
Másrészt elégedett Huawei ügyfél vagyok. Ismerem, nem szívesen váltanék. Kicsit meg vagyok most akadva. -
hibavissza
veterán
Üdv! Két kérdésem lenne.
A giroszkóp ebben a típusban már benne van? A másik, hogy a kamera szoftverén csiszoltak valamit idő közben, esetleg jobb eredményre jutó kamera alkalmazás fellelhető hozzá? A tesztben látható fotók elég siralmasak lettek. P8 lite-om van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged