- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
válasz
rob210 #12212 üzenetére
Az OTG-t illetve akármijen bütykölés mellett EMUI 5-ön nem működik,még a custom (7.0) romokon sem.
Nálam az MM-en (C432B161) nagyon is jól működött (Hamma USB 2.0 OTG adapter).
Szóval vissza MM-re,bootloader nyitás,TWRP,ROOT (SuperSU 2,65 FONTOS) majd Huawei+OTG.apk telepitése és aktiválása. -
Forestjo
senior tag
Nem lassul be nekem se, csak néha akadozik a nagyobb appok váltása közben. Meg ami legjobban bosszantott, hogy írtam a neten egy kis kommentett, meg kellett szakítanom, és elfelejtette. Ilyet a 2013-as S4-es nem csinált. Szóval csak a memóriakezeléssel csinálnának valamit!
-
6030D
addikt
Nano sim-em még nem volt. Azt nem úgy adják, mint a micro-t, hogy ki kell törni?
Mert most van két micro, az egyik vágott, a másik gyári, kitört. És a normál sim-es telefonba be tudom tenni mindegyiket úgy, hogy a kitörős "keretével" rakom be.
Én azt hittem a nano is ilyen lesz.Diabo6: nekem a T cserélte a microra, de kellett nyaggatni a csajt érte, mert céges sim volt. Ugyan így nem volt elérhető a tulaj, de azért sikerült. Vodánál meg a saját sim-re annyit mondott a csaj, hogy vagy fizetek az újért, vagy kivágja. Kérdeztem, jó lesz?
Persze....! Körbenéztem, kamera van, akkor vágjad. Ha nem jön be, legalább nem én rontottam el. Azóta nem volt vele gond, de azért eléggé a chip (?) szélénél vágott.
-
Diabo6
senior tag
-
bubus66
nagyúr
Ha félsz akkor ne tedd fel.
Az Xperiat egy lapra se lehet említeni..
changelog
Ez a frissítés bemutat egy e-mail nyomtatás funkciót, és optimalizál számos funkciót, és a felhasználói felület megjelenítését.[Újdonságok]
Új e-mail nyomtatás funkció.
Új funkció, ahol a slo-mo videókat külön videóként mentheti el.[Javítások]
Hiba javítva, amikor a heti nézet gomb a Naptárban nincs lokalizálva.
Hiba javítva, amikor egyes felhasználói felület elemek helytelenül jelentek meg.[Optimalizációk]
A készüléknév optimalizálva, hogy következetes legyen minden helyzetben.
Optimalizált értesítés headset behelyezésekor.
Számos gyorsindító optimalizálva a legördülő menüben.
Számos alkalmazásikon optimalizálva a főképernyőn.
Javított felhasználói felület a névjegyek képernyőn.
Optimalizált Huawei Swype beviteli mód.[Frissítés megjegyzések]
1. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. -
Sonja
nagyúr
Az Extreme Digital-ba most adnak hozzá Huawei A1 band okoskarkötőt.
-
bubus66
nagyúr
Szia
Amúgy meg nem értem ezt az üzemidőt, a lányomnak van P8 Lite egész nap log rajta (facebook igaz nem használja a szenny fb alkalmazást.. stb) és 1,5 napot simám kibír neki.
Nekem is volt P8 Litem és az is 1,5-2 napot simán elment egy átlagos felhasználás mellett.
A P9 Lite sokkal jobb mint a P8 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest