- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
OldMike #3115 üzenetére
Nekem van flippes bőrtok ("ablak " nélküli) . Le nem zárja a kijelzőt de védi bár telefonálásnál lezárja a közelségérzékelő miatt. Én nem tartom jó dolognak (egyénk vélemény ,tapasztalat alapján) mert amig ott babrálok h kihajtani, akkor hátr fogást váltani stb addig 65-ször elejthetem. Váltottam szilikontokra + üveglap. A bőr tok után mintha papírlap lenne 😂
-
sepyi
aktív tag
válasz
OldMike #2951 üzenetére
Kipróbáltam a dolgot és igazad van. De...! Elég sokszor használom a gps-t navigációra és méter pontosan rak a térképre. Számomra egyetlen magyarázat tünik logikusnak. A fényképekhez nem a nagypontosságú gps-t használja, hanem a cellainformációt, amit a gps fordít le koordinátákra. Remélem érthetően írtam le, mert logika nincs benne. Mindenesetre navigáció használata közben nagyon pontos.
-
bubus66
nagyúr
válasz
OldMike #2946 üzenetére
Szia erre mesélek egy pl google térkeppel.
Kb 3 hónapja volt egy Kamion vonattal ütközött az valóságban az ütközés helyétől, a Google térkép (laptopon, számítógépen) a 100 m-re ott lévő méhtelepet kb 1,5 KM-rel arrébb jelölte mai ráadásul a valóságba már horvát terület.. (ennyit a google térképről). Tehát nem biztos, hogy a telefon hibája, de utána ezt meg néztük a Navigonal és azzal meg pontosan ott mutatta ahol van is.
Tehát akkor valószínű a képek se fognak jó helyre mutatni..
-
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #2599 üzenetére
Nem tudom, hogy a Huawei, vagy maga az alkalmazás dönti el, hogy az értesítés kezelőbe bele kerül vagy sem. Okosabbak majd megmondják.
Az appok zömében valóban nincs kilépés. Ezek ha a háttérbe kerülnek funkciótól függően vagy futnak vagy csak várakoznak a memóriában. Értelem szerűen azok az appok, melyek folyamatosan üzeneteket kapnak, futnak, de mások pl. a játékok csak várakoznak, ha van helyük a memóriában, míg újra nem futtatod, vagy ki nem lövöd. -
-
sepyi
aktív tag
válasz
OldMike #1985 üzenetére
Ugyan nem nekem írtad, de azért válaszolok. A két dolognak semmi köze egymáshoz. A telefonkezelőben az optimalizálás tulajdonképp egy task killer. A háttérben futó energiaigényes alkalmazásokat zárja be ha éppen nincs rá szükség. A romfrissítés után az alkalmazások frissítése pedig a system appok újraírása a dalvic-ba. Ne kelljen a procesornak számolni minden alkalmazás futtatását a java környezetben. Ezért egy gyorsítóban előre deffiniálva vannak az alkalmazások paraméterei. Rom frissítéskor változnak ezek a paraméterek optimalizálni kell. Aki telepített már cyanogen romot találkozott már ezzel.
-
törölt tag
válasz
OldMike #1640 üzenetére
1. Snapseed? Abban raw -val is lehet dolgozni és sok a beállítási lehetőség.
2. Flickr? Feltöltöd felhőbe, és mindig meg vannak a képek, nem vesznek el. Rendszerezni lehet albumokba és van automata feltöltés is, 1000 giga tárhelyet kapsz ingyen. Google Play app is van meg weboodalról is beléphető. A felszinkronizált képeket választható méretben lehet letölteni. Így nem kell mailt küldözgetni és minden eszközről elérhető.
Ráadásul képminőség rontás nélkül tárolja. Tehát ha abból szeretnél dolgozni, vagy elérhető a közelben rendes net, akkor olyan minőségben is letöltheted, mintha most csináltad volna a képet.
-
Roxbury
őstag
-
Orgi
addikt
válasz
OldMike #1318 üzenetére
Szerintem ez jó lett volna, de nem a telefonra kellett volna mentened, hanem volt ott olyan is, hogy a gmail fiókodba mentse, azt kellett volna... persze így is meglesznek a telódon, viszont ha megint készüléket váltasz, akkor megint nincsenek meg. Én a helyedben újra rámennék arra az elmentett vcf-re, menteném most gmailba és a telót meg úg yállítanám be, hogy a gmailos névjegyeket mutassa...
Régóta nem Androidos telóm van, de még annó én egyszer megcsináltam rendesen a Gmail címjegyzékem és azóta is gyönyörűen működik, készülék váltásnál simán leszinkronizálja az újra a névjegyeket... -
Orgi
addikt
válasz
OldMike #1299 üzenetére
Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor esetleg az LG-n mentsd le a teljes névjegyzéked vcf-be, majd ezt importáld be a Google Címtárba számítógéppel és meg fognak jelenni a számok, ahogy leszinkronizálja az új telód... esetleg még az lehet, hogy a számokat nem a Címtárba tette, hanem egyéb névjegyek közé és akkor onnan át tudod rakni a Címtárba és összevonni a mailcímekkel is.
-
batai15
félisten
válasz
OldMike #1299 üzenetére
Szia ! A a régi telefonodon nyomj egy Google accaunt szinkronizalast, amit tudsz kapcsolj be (cimtar mondjuk a lényeges) utána ha jól van ki töltve a nevjegy akkor jó kell legyen.
Másik kérdésedre pedig allisd be a dinamikus helymeghatarozast mert a widget saját várost vmint aktuális pozíciót is tud.
Ezt az appban a mini alkalmazás -> jelenlegi hely onra rakva ,valamint a saját várost kapcsold ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest