-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Én egyelőre lekaparom az arcom miatta.
A memóriakezelés még agresszívebb lett, lazán kilövöldözi/újraindítja a fehér listás védett alkalmazásokat. Ennek köszönhetően ugyan folyamatosan minimum 500MB szabad memória van (Android/Linux esetén mi a fenének), kézi pucolás után 780MB - 1.02GB közötti értékeket kaptam eddig. De ez nem vigasztal, amikor egy Llama képtelen megtanulni, hogy itthon vagyok, vagy az SSH Autotunnel-t 3-4 percenként kell újra csatlakoztatnom. Az Eset-et jelen pillanatban letojom, de az is folyamatosan áldozatul esik.
Amúgy frankó lett, pattog és kényelmes a kezelése. Az appok betöltése érzésem szerint gyorsult.
Amit még nem találtam meg: hol tudom átállítani a processzor kezelési módot? Mindjárt áttúrom a fórumot, hátha csak rosszul nememlékszem rá, hogy hol keressem. -
Toby0501
csendes tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Szép letisztult lett, a szemvédelem funkció már most tetszik, lehet időzíteni is, szerintem hasznos lesz, majd kiderül. Fordítási hibával nem találkoztam. A Telefonkezelő alkalmazásban kijavították a progress circle-t, most már hihetőbben jelzi, hogy hány %-nál tart a vizsgálattal. A Huawei Share-t nem tudtam kipróbálni. A tárcsázó a hívásnaplónál továbbra sem írja a telefonszámot. Eddig úgy vettem észre, hogy kevesebb RAM-ot eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest