- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem is jó lett az összefoglaló.
Örülök, hogy foglalkoztál vele.
Esetleg ha van motivációd, akkor ennek az NFC dolognak utána nézhetnél. Nekem vannak chipjeim és aránylag jól is működik, csak szerintem hiányos. Beprogramozom,hogy egy chipet ha érzékel, akkor mondjuk álljon rezgőre, stb stb. Viszont egy bajom van, hogy nem lehet beállítani, hogy mondjuk X percenként nézze meg ott -e a chip és ha nem érzékel chipet, akkor álljon vissza egy alap állapotra. Mert amúgy ez csak akkor lehet működő dolog, ha mindenhol van chip ahová teszed a napi rutin során. Vagy van nálad egy normál állapotot tartalmazó chip és azt odateszed mindig, de az meg f@szság. Vagy ti másra jutottatok ezzel?
-
ctvagyok
őstag
Edigitalban van mindkettő, 200k pénzért nem éppen kedvező ajánlat. De a Mate S meg drágább. Azt hiszem 220k. Jó drága az edigital, és a P8-ból a fekete prémium változat nem volt, csak az aranyszínű. Pedig szerintem a fekete nagyon vagány. Bár a többi színen valószínűleg kevésbé látszana meg az idő vasfoga.
-
Bópapa
csendes tag
-
V.Stryker
nagyúr
Basszus, a B200 úgy jött,hogy a telefon jelezte és feltette magától...az tök hivatalos. Valószínűleg az a B196-nak egy javítócsomagja vagy egy kisebb javítócsomag.
Ők minden bizonnyal a kínai és egyéb országbeli, esetleges teszt verzióban kiadott, külföldi fórumokon elérhető romokra gondolnak.
Az amit ők küldenek a saját frissítő szoftverükön keresztül az én nem mókolt telefonomra, az nehogy már nem hivatalosnak minősüljön...
-
-
xrvman
őstag
Esetleg ezt a gyári tokot is érdemes felvenni, mert ennek a hátlapja igen érdekes felületű (talán bársonyos), nem csúszik meg benne az ember keze, ugyanakkor mégsem az a kellemetlen recés.
http://www.tok-shop.hu/termek/huawei-p8-muanyag-hatlap-vedotok-ultravekony-vilagosszurke-gyari -
Bópapa
csendes tag
a lebegő gombot be kell kapcsolni mellé, azzal a fólia menübe mindkét lehetőséget bekapcsolni majd a lebegő gombbal visszamenni a kezdőlapig, aztán vissza a touchplus menübe aztán a felső lehetőséget kikapcsolni. aztán kikapcsolható a lebegő gomb is. Egyébként amit linkeltél, úgy kell megcsinálni
-
törölt tag
Ha az ujjlenyomat olvasó nem létszükséglet én a P8-at választanám.
Idézet a MA tesztből: Pro és kontra...
"...hiszen a tovább bővült EMUI felület, gyorsabb (bár grafikusan lemaradt) a hardvere, a készülék alumíniumházba bújt (a hátlap közepét leszámítva hibátlan az összeszerelés), villámgyors az ujjlenyomat-olvasó (érintőfunkciók is járnak hozzá), meggyőző a 20 megapixeles kamera, ledes villanóból pedig az előlapra is került. Az optikai képstabilizátor és a kézi mód már nem fért bele a költségbe, ahogy az NFC is kimaradt.
A pozitív oldalt erősíti még a minőségi kijelző, a programozható okos gomb, a dual active SIM-támogatás, a tanítható infra, a sor gesztusvezérlési mód (bár a hátlapi érintőkontroll és az ujjperec vezérlés megbízhatatlan), az elfogadható hangszórók..."
A P8 "férfiasabb" jelenség, és nekem nem tetszik a kiemelkedő kamera sem, mindamelett a P8 "minőségibb"
Bár az ára nagyon baráti még így is a H7-nek.
P8 vs. Honor 7 német nyelvtudás szükségeltetik.
-
ataman
aktív tag
Na, most legyek okos. Úgy tűnik lesz Honor 7 a Telekomnál...
-
mikesa
tag
Király lesz az összefoglaló!
Máris hozzászólnék a Root részhez. ;-)
Huawei megoldotta, hogy lassabban merüljön a teló, viszont ezzel visszafogja az órajeleketóra jeleket! Játéknál nem használja ki a hardver lehetőségeket.
Tehát: Root explorerrel lépj be az "etc" mappába és keresd ki a super_cpu_policy.xml-t. Keresd ki ezt a "tömböt" és cseréld ki erre:<!-- crazy game, A15 binding-->
<scenemode name="com.disney.troz|com.glu.carszombies|com.joym.xiongdakuaipao|com.kunpo.babaqunaer2|com.quoord.tapatalkpro.activity|com.farsight.AndroidPinball.javaProject|com.ea.games.r3_row|com.chukong.watertwo_chukong|com.tencent.clover|com.tencent.feiji|com.tencent.pao|com.qzone|com.imangi.templerun2|com.gamedo.junglerunner.mm|com.centurysoft.fruityrobo|com.kiloo.subwaysurf|air.com.lingyu.zzxlmobile.anzhi" id="10015">
<msg_policy_threshold>15</msg_policy_threshold>
<cpu_minprofile>1516800</cpu_minprofile>
<cpu_a15_minprofile>2016000</cpu_a15_minprofile>
<ddr_minprofile>800000000</ddr_minprofile>
<gpu_minprofile>680000000</gpu_minprofile>
<cpu_maxprofile>1516800</cpu_maxprofile>
<cpu_a15_maxprofile>2016000</cpu_a15_maxprofile>
<ddr_maxprofile>800000000</ddr_maxprofile>
<gpu_maxprofile>680000000</gpu_maxprofile>
<cpu_number_min>4</cpu_number_min>
<cpu_a15_number_min>4</cpu_a15_number_min>
</scenemode>A scenemode name-nél vannak azok az appok amik érvényesítik a parancsot. Tehát te is rakhatsz bele plusz appot. (pinball arcade és real racing benne) Ahogy kilépsz a programból, visszaáll normálra.
Módosítások:
-cpu mind a 8 mag aktív, 4 mag 1,5 GHz-re, 4 mag 2 GHz-ről engedélyezve
-ddr 800 MHz-en
-gpu 680 MHz-enJó szórakozást! ;-)
-
pepetech
őstag
Profi munka
. Ha készen van akkor szólni kell egy moderátornak higy tegye be témaindító üzenetnek
. Mondjuk én anno padfone 2-nél külön blogot csináltam ennek és a témaindítóba csak a blogom linkje volt így bármikor tudtam szerkeszteni moderátor nélkül is. Nekem is volt már eszembe összeírni de nem volt soha időm rá. Nagy pacsi érte
-
pepetech
őstag
16 gb-os de van egy nagyon jó oldala a telefonnak. Be lehet állítani az sd kártyát elsődleges tárhelynek így minden az sd karira megy rá. Szóval 64 gb-os kártya és király is vagy
. Mondjuk nekem csak 16 gb-os van es a telot használom elsődlegesnek így csak a játékokat átpakoltam sd-re már az is majdnem 4gb így a telo maga nem telitődik meg
. Egyébként nekem a fekete szürke van és nagyon szép. A fehér nem boztos hogy az én világom lenne
-
pepetech
őstag
Szia. Nekem volt sony z1 compactom illetve nem s5 hanem Note 4. Nos a sony nem rossz víz meg por álló viszont a tárhely nem a legjobb 16 gb és 1 alkalmazást sem tudsz a memória kártyára tenni. Samsung ilyen téren már jobb volt viszont a touch wiz egy rakás fo$h sajnso én Note 4-ről váltottam. Itt bármit átrakhatsz mem karira. A rendszer nagyon stabil nagyon gyors. Gyorsabb mint bármi más amivel dolgom volt (na jó nem az asus padfone még mindig nyerő nálam). Nagxon beleszerettem a huaweibe. Sony kb 1 szinten van ezzel kisebb is víz és porálló. Da valahogy ez mégis elegánsabb. Jó kézbefogni. Ja és a rendszerr gyorsabb a sonyétól is hiába a snapdragon... Nyugodtan vágj bele a 3gb ramot élvezet használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest