- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Egyébként, azt hozzá kell tennem, hogy volt már rengeteg telefonom. Álltalában félévente cserélem. Arra rájöttem, hogy nem minden esetben jó a verzió frissítés. Nem a frissitésekre gondolok hanem 5-ről 6-ra lépni. Padfone 2 olyannyira rossz lett 4.1 után a 4.4.4-el hogy az kegyetlen. Samsung galaxy note 4 rosszabb lett a frissitéssel mint ahogy megvettem. És monden régi telefonomról elmondható ez nincs kivétel. Ezért van hogy maga a nexus készülékek is maximum 2 évig kapjak a frissitéseket. Utána kalap kabát. Iphone meg más tészta ott hivatalból ölik meg a régi vasakat a legújabb frissitésekkel, hogy vegyél újat. Egyik gyártó sem arra törekszik, hogy örökké használják az adott telefont.
Ezzel az egészel csak arra akartam rávilágítani, hogy ha téged csak a frissitések érdekelnek tényleg ne vedd meg. Vegyél nexust de ha nem izgat az uj rendszer akkor vedd meg. Hidd el 2 évig hű társad lesz. Nekem mondjuk tutira nem
.
-
ataman
aktív tag
-
djbelo
senior tag
Köszönöm!!
Valóban! Szerintem jól szól nagyon, bár nem a gyári fülessel használom!
Más: Van a menüben egy olyan funkció, hogy "beszéd érzékelés" tegnap próbálgattam, s bekapcsolva hagytam. Mentem egy rendezvényre (le hallkitottam a telót) majd egyszer csak elkezdet angolul beszélni!
Persze magam sem tudtam mi van veleElég cikki volt! úgy hogy hazaértem s ki is kapcsoltam azonnal az a funkciót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest