- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Szabcsizz #11924 üzenetére
Igen okozhat persze, egy 1080p-s Full HD kép átküldéséhez kb 15-20 Mbit sávszélesség kell, ha nagyon alacsony a Wifi jel (kb csak 1 csík vagy pöcök) az kb 4-6 Mbit sávszél jóesetben ami nem elegendő neki megfelelően, legalább egy stabil közepes Wifi jel erősség kellene, hogy megfelelően működjön.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szabcsizz #11774 üzenetére
Ha régi messengert szereted - ahogy én is - és nem akarod, hogy semmiképp frissítsen, akkor érdemes ZipSignerrel aláiratni és akkor eltűnik az áruházas frissítési listáról.
Viszont Facebookot érdemes előtte frissíteni, mert ha Messeneger így fel van téve akkor lehet újabb frissítés csak akkor engedi felrakni, ha előtte törlöd a Messengert, de szerintem 2 hetente ennyit megér, hogy egy sokkal használhatóbb Messengert kapjon az ember.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #11693 üzenetére
Reméljük a f@szomat... már elnézést. KÉPERNYŐFEDVÉNY!!!!!!!!!!!!!!!
Most sehova sehova sem tudok képet feltölteni sehová telefonról mert KÉPERNYŐFEDVÉNY....
hulladék.
Küldjem szervízbe megint? Mivel? Ők rakták most rá ezt a tetvedék sw-t és képernyőfedvény. meguntam...Mit tudtok erre javasolni?
-
Anonymus95
senior tag
-
Anonymus95
senior tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #11498 üzenetére
Igen...az T-s android 5. Nagyon messze áll a független android 6-tól. Ezért nem úgy vannak benne a menük sem.
bokrosolajos
Nagyító ikon esetleg nem rejtetted el? (Két ujjad szét húzod)
Vagy esetleg a widgeteknél hátha újra kitudod tenni. Vagy akkor a play áruházból töltsd le azt a shortuc vagy mit és azzal kilehet tenni újra.
Ha nem android 6 van a telón..mert azon már nincs rajta ez az alkalmazás. -
Exelsior24
aktív tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #11294 üzenetére
Nem tudom..a T-s ROM-okkal mindig csak a baj van..nem tennéd fel a B392-őt?
Csak B300, B170+custom, OTA B200 és végül B392. Tudom hogy azért kis idő..de nem oylan sok..és sztem megérné. Sokkal stabilabb lenne. Szerintem, megszűnne ez a letöltős dolog is..persze majd ha időd és kedved leszsztem megérné!
Sajnos ilyen kapcsolókról nem tudok alapesetben.. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Szabcsizz #11280 üzenetére
Hát az fura, amire gondolni tudok, hogy esetleg a böngésző programnak jogosultságot kell adni, hogy hozzáférjen az SD kártya tartalmához, vagy valami más jogosultság hiányzik neki. Bár ahogy írod, hogy elindul a letöltés és egyből el is tűnik, ebből úgy tűnik hogy a jogosultságokkal nincs gondja mert elindítja a letöltést, de aztán valami miatt rögtön meg is szakítja azt. Ilyennel sajnos még nem találkoztam, egyszer olyan előfordult hogy a play áruházból nem akartak elindulni a program letöltések, de azt egy egyszerű telefon újraindítás megoldotta nekem, ilyen problémával amit írsz viszont még sohasem találkoztam.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Szabcsizz #11210 üzenetére
Aha a programmal már szépen végig lehet csinálni akár telefonon is, de tényleg érdemes akkor a FULL-t tölteni , mert akkor tutira nem lesz semmi gond. Annyi hogy így picit lassabb a letöltés és utána a kitömörítés, de lényegében nem kell hozzá akkor számítógép és rákötni a telefont meg másolgatni fájlokat.
-
-
-
gianone
őstag
válasz
Szabcsizz #10221 üzenetére
Nem is azért mondtam. Nem vagyok hardcore facebookos, nekem elég (PC-ről szoktam, telón meg elég az értesítés, azt meg jól tudja). Viszont kb. semmit nem szokott fogyasztani, és hirtelen a legnagyobb zabáló lett. Most mintha jobb lenne, de nem olyan, mint volt. És ez se nem teló, se nem ROM-függő.
-
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #10217 üzenetére
Én natúr leveszem a telót a netről, mikor csak simán zsebben van, vagy nem használom. Ha fellépek meg úgyis jelzi, ha valaki megpróbált elérni.
Úgy vagyok ezzel, hogy egyfelől, nem vagyok én annyira fontos, hogy 24/7 rendelkezésre állásom legyen, bárki számára.
Másfelől, azért telón, ha nagyon akar, elér.
Szóval, nálam az ilyesmi, egyáltalán nem okozott még gondot. -
turikcsaba
csendes tag
válasz
Szabcsizz #10205 üzenetére
Igen, bouncing effekten azt értem, amikor pattog a menü aljáról, engem kezd idegesíteni, mivel kell neki egy jó másodperc, mire befejezi az animációt és addig nem is tudok másra kattintani
de ez előjön a hangerőszabályozó ablaknál is, meg igazából mindenhol, ami lista. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #9948 üzenetére
Valahol láttam olyat, hogyha küldenél képet chat fejen belül és 1 mp-nél tovább tart neki betölteni a küldeni kívánt képet akkor valamiért az android nem enged egyböl hozzáférést a messengernek és beakad az engedélykérő és ez szopja az akkut.
Ilyenkor azt javasolják, hogy töröld, telo rr majd utána rakd fel megint és ujra rr. Addig kell vele szórakozni amig nem tölti be egyből a képeket. Volt nekem is ilyen, a második reinstall után rendbe jött (persze utána 1 héttel ujra is raktam a telot, de addig jó volt) -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Szabcsizz #9895 üzenetére
Visszaolvastam de nem láttam hogy előttem linkelték volna, viszont mivel OTA-n nem jön már a B382-tő így viszont nagyon hasznos ez a program mert ezzel le lehet töltenia Full B382-tőt a Huawei szervereiről, szóval akinek szüksége lenne a teljes full B382-re az ebből a programból letöltheti, de be is dobom ide a letöltő linkjét a B382-nek.
B382 FULL ( 1,64GB) : [link]
Bár a changelog-ban B390-et ír ami érdekes, de a kettő verzió között nincs szinte semmi különbség amúgy.
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #9827 üzenetére
Szegény srác, csak sajnálni tudom. Tipikusan az az ember, aki falba rúg, ha mérges, utána meg sír, ha fáj a lába ,,,
-
NandorHUN
addikt
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Szabcsizz #9769 üzenetére
Dehogy nincs... látom sajnos. Az előző kinézt verzióit kikupálták és egy időben teljesen jól ment aztán gondolom elkezdték ennek az alapjait belepakolni és vacak lett. Aztán jött ez a teljes átvariálás és végképp taccsra tették az egészet. Azóta minden 2. frissítésnél elkezd megbolondulni. Almáéknál egy kicsit jobb de ott is akad, lassul, néha még fagy is.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #9709 üzenetére
Zavaró lehet, ahogy nekem az is, hogy folyamatosan ott van a playben, mikor úgy gondolod, hogy na, neked ez a verzió tökéletesen működik, tovább már nem frissítem le, de folyton ott van..kerülgesd..stb. Persze ez csak egy kis apróság..el lehet élni így is..de ha van mód rá és valaki szeret babrálni, unatkozik..miért ne?
Ha vársz egy picit megcsinálom a facebookot (nekem az nincs meg)
A messenger meg még dropboxon fent van, linkelem!
A kérdés, milyen verziókat szeretnél? A messengert a 91.xxxx verziójú. A legutolsó messenger day előtti verzió. Ha az megfelel.
Facebookot app a jelenleg futó verzió legyen? -
-
Steve006
csendes tag
válasz
Szabcsizz #9560 üzenetére
Mindenféle ingerült felhang és egyéb negatívum nélkül írom a következőket.
A saját oldalamat tudom elmondani:
Olvastam az összefoglalót. Nem egyszer. Kb két hete bújom a fórumot, ez nem csak az utóbbi 20 oldal visszaolvasását jelenti.Amikor felmerült bennem a frissítés kérdése, rákerestem, pontosan hogy megy, mire mit, stb.
DE ennek ellenére, nem volt teljesen tiszta, hogy az én friss telefonomon levő rom-ra mi mehet rá, mivel nem vágom tönkre.Lehet, én vagyok a vaksi, természetesen nem kizárt, épp ezért akartam megbizonyosodni egy nálam tapasztaltabb (ami nem nehéz) véleményére, amit nagyon köszönök, hiszen sikeresen megtörtént a frissítés, azóta minden szép és jó.
Köszönöm még egyszer az aktív tagok önfeláldozó segítőkészségét és hogy megosztják az általuk felhalmozott tudást.
A továbbiakban folytatom a read only módot.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Szabcsizz #9526 üzenetére
Az enyém pár hete volt szervizében, új készüléket kaptam vissza. Beballagsz a T-hez ott kinyomtatják neked a garanciajegyet és egy hibabejelentő lapot, ezeket kitöltöd majd egy átvevőponton (általában a nagyobb posták azok de nem mindegyik, a huawei oldalán meg lehet nézni) leadod. Ez fontos mert így az ígért idő 5 munkanap, ha a T-nél adod le akkor 15, a maximum egyébként 30. A postán eddig 2x is megfordult huawei telefon nálam 4 nap alatt. A dolog ingyenes, kapsz egy zárható borítékot illetve egy huawei lógós zacskót, a boríték párnázott de azért inkább a dobozában add le, pont belefér. tartozékot nem kell leadnod semmit. Természetesen beteszed mellé a hibabejelentő lapot és a garanciajegyet is. A hibabejelentőn akár azt is kérheted, hogy lakcímre vigyék vissza, ez szintén ingyenes.
A hibabejelentőn be kell jelölnöd a sérüléseket (előtte fényképezd körbe a telefont nehogy szállítás közben sérüljön), ha nem cserélik akkor nem hiszem, hogy javítanák hiszen nem gyári hiba.
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #9044 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Én is hivatalosan használom az appet, és amúgy minden smakkol vele, csak ez az egy funkció nem. Abból, amit eddig találtam, számomra is úgy tűnik, hogy az EMUI a ludas, és bár itt-ott írnak módszereket a probléma megoldására, nekem eddig egyik sem vált be.
-
djbelo
senior tag
válasz
Szabcsizz #9032 üzenetére
Pár sort én is írnék! Frissítésekre aki panaszkodik azzal egyel is értek,mert nagyon durva az, hogy a kis tesó (P8Lite) előbb kapja a updatet mint a P8! De ennyi! Most B380 van fent nekem, s ahogy Szabcsizz kolléga is írta, minden megy nekem is egész nap s kb 23ó-kor még 30% van a teló! Ez teljesen okés! Elsők között voltam mikor megvettem a P8-at, de nem bántam meg, Nagyon ott van ez a készülék. Ha váltok, akkor biztos maradok én is a gyártónál,az Emui is legjobb szerintem. Mondom a frissítés téren van mit pótolni a Huaweinek, de reméljük ez változik. De ez miatt nem szabad eltemetni a P8-at. Jelenleg nem tervezem még a cserét, de a P10-re kíváncsi leszek. Lehet nem fogok tudni annak ellen állni.
Még annyit, hogy nemrég sikerült kezemben tartani a P9-et, nincs mit szégyenkeznie, remek lett az is!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szabcsizz #8941 üzenetére
Rendszer gazda jogokat tudsz kérni, rootolhatsz. Ez nem illegális, csak a garanciát teszed kockára, ami érthető is, mert elég könnyen tönkreteheted a telefonodat, ha valamit elszúrsz.
Egyébként ha nem ebből adódig a garis probléma akkor azt ugyanúgy szervizelik, ebből a szempontból nekem még nem adtak vissza telefont, se LG, se Huawei.
Szóval ilyen ok miatt felesleges szidni a gyártót. Helyében én is lezárnám,... aki ért hozzá annyira, hogy ne tegye tönkre az ki tudja nyitni. Aki meg nem ért hozzá annak miért adják meg a lehetőséget, hogy ilyen könnyen brickelje a készüléket?
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #8649 üzenetére
Ahogy gondolod...
Mindenki szabadon dönthet, hogy mit használ. (Én is olvasom az I7 topicot). Nem szabad általánosítani. Van ott pár bolond pro és kontra. (Szvsz egynémelyik orvosi eset) Ennyire elvakultan védeni valamit szerintem gáz. Már miért lenne marha ha valakinek az IOS világa jön be? (IOS-ről jöttem droidra és jövőre lehet visszatérek ios-re) Hidd el emberek milliói használnak ios-t és androidot anélkül, hogy egy szót elolvasnának egy szakmai fórumban. Én elégedett vagyok a P8-al, de nem tarom hülyének azt aki I6s-t használ, netán ma rendelte meg az I7-t. Ez van!
Te a barna csajokat szereted, én pedig a szőkéket + barnákat is!
-
pepetech
őstag
-
migabi24
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #8375 üzenetére
Én annyira nem vágyom rá. Nálam a B321 elfogadhatóan működik. Bár mostanában megállt az egész egy percre úgy, hogy semmire nem reagált, magától újraindult. Egy alkalmazást frissítettem miközben egy másikat át akartam helyezni SD-re, na ez nem tetszett neki.
Attól félek, hogyha az N7 kijön P8-ra az olyan lesz mint amikor valaki elkezd "tuningolni" egy 1.0-ás swift-et. Tesz rá nagy kerekeket, spoliereket, stb., de motorhoz, fékhez nem nyúl. Aztán csodálkozik, hogy lassabb és többet is fogyaszt.
-
Dett
újonc
válasz
Szabcsizz #8339 üzenetére
Szia,
Nyitottam egy új témát a problémámmal, de eddig senki nem szólt hozzá. A képek pedig a telómról screenshotok.
https://itcafe.hu/tema/huawei_p8_lite_wifi_problema/hsz_1-50.html
(#8337) Famalac
Köszi szépen, jöhetne az energia, mert ezen szerintem már csak a szervíz segít. T-pontokhoz vissza lehet vinni személyesen, de tényleg csak az tart vissza, hogy nincs csere teló...kaptam két régebbit ugyan kölcsönbe, de azokba meg nem jó a micro sim kártya
Találtam még ebben a témában ezt a "nagyon tuti videót", de kicsit sem oldotta meg a problémát.
https://www.youtube.com/watch?v=k5ztYKwfkFsAhogy jött új frissítés a telóra, rányomattam adatforgalomról, utána örömtáncot jártam, mert másfél órán keresztül volt wifi, aztán husssss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest