- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #9796 üzenetére
Én rászántam egy kis időt, hogy ideális megoldást találjak. Kicsi, gyors, akadásmentes appot kerestem, ami értesít és szűri a hirdetéseket is. Kipróbáltam fizetősöket is. Nem jött össze, valami mindig hiányzott. Emlékeim szerint az Fb Slim és a Metal volt normális, de valami mindig hibádzott. Maradt az Fb Lite értesíteni és a böngészőből Fb-zni.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
szegabapuci
tag
-
-
Hewfgtr
csendes tag
válasz #86973952 #9653 üzenetére
Csokihab ezt csinálta: ,,Kinyitottam a bootloadert es feltettem a B170 vagy B171-et (mar nem emlekszek) arra raraktam a 6.0-t"
Eddig én ott tartok, hogy kinyitottam a bootloadert és letöltöttem a B171-et. Hogyan tudom rárakni a telefonra? sd kártya-- dload mappa megvan, de csak a letöltött fájl dload-os update.app-ját tettem bele.
Így nem működött a 3 gombos mósdszer (ugyanazt írja ki, mint a 6-os telepítésénél (hiba és az emui honlap)Hogyan tovább, köszi a segítséget Csokihabnak is!
-
senior tag
válasz #86973952 #9643 üzenetére
most töltés utáni kép, ment privi
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
gurabli
őstag
válasz #86973952 #9583 üzenetére
Hát, ez igaz. De azért szoktak kedvezményes áron adni készüléket. Mondjuk már ez sem nagyon igaz.
A Voda és a Telenor még mindig szigorúan zár, igaz, a Voda a két év határozott után 2500 Ft-ért feloldja a korlátozást, ha valaki két éves telefonnál még erre vágyna."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
DrDobos
őstag
válasz #86973952 #9493 üzenetére
Köszönöm!
Eddig csak átfutottam a 3 gombos módszeres frissítéssel kapcsolatos hsz-eket, de akkor visszaolvasgatok(ma vagy holnap) hogy pl hogy kell eljárni akkor ezzel a vendor mappával stb, ha kérdésem van mégis akkor felteszem itt. mégegyszer kösziSamsung Galaxy A55 5G
-
-
user2016
csendes újonc
válasz #86973952 #9272 üzenetére
Igazatok van, figyelmetlen voltam. Ez csak sima sorozatlövés, nem kinálja fel a "legjobb képet". Szóval továbbra is keresem az elveszett funkciót.. Más. Ha valakit érdekel: reggel kikapcsolt telefon bekapcsolt ébresztés előtt és ébresztett is. Úgy emlékszem, korábban ez valakinél nem ment.
-
e_r_i_c
csendes tag
válasz #86973952 #1073 üzenetére
Ismereteim szerint az új akksit már nem kell "kisütni", sőt.
Elvileg nem is szabad hagyni teljesen lemerülni (párszor előfordulhat bármilyen probléma nélkül). De, ha állandóan lemerül kikapcsolásig, akkor már rongálódhat. Csak ugye ez nem terjedt el a köztudatban, mint annak idején a "kisütés".Ezt pár éve hallottam akkor még szervizben dolgozó ismerősömtől. Ez idő alatt 4 telefonom is volt, több helyen láttam le is írva. Egyiket se merítettem le kikapcsolásig sem először, sem pedig későbbi használat során. Az akksiknak semmi bajuk nem volt, s nem is viselkedtek nem rendeltetés szerűen. Sőt! Egy hibásodott meg, de annak se akku gondja volt.,
-
feketepeti
aktív tag
válasz #86973952 #991 üzenetére
Bakker hogy ezen rugoztok. Lehet elirtak egy számot.
Nem érdekel látom e, legyen kész.Beert a szervizbe, ha lenne alkatrész rég megcsinaltak volna, de nincs.
Gondolom új típus, azért nincs.
Hogy ez kinek a faszsaga nem tudom, de a Huawei brand hírneve nálam erősen mínuszba ment.
Ez is hozzá tartozik, hogy legyen alkatrész . -
peterdeme
tag
válasz #86973952 #941 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Amúgy azt elmondanám,hogy még nem vettem SD kártyát a telefonba Gondoltam egyenlőre anélkül is elleszek,úgysem terveztem megpakolni több gigás appokkal.Na ha jól értettem,anélkül ezek nem fognak menni
Ha még ezt csinálni fogja,vagy várok egy frissitésre ha jön a közeljövőben,vagy talán jöbb,ha az általad leirtakat véghezviszem.
Köszönöm mégegyszer!
-
peterdeme
tag
válasz #86973952 #935 üzenetére
Köszönöm :-)
Amúgy most ettől telefontól függetlenül,az android mennyire megbízható mostanság,stabilitási gondok mennyire adódnak? Már elnézést az idétlen kérdésért, de wp-ről váltottam, nem igazán követtem a droid frontot.
Eddig nem bánom, hogy otthagytam a wp t, azért kiforratlan rendszer számomra még.Bár elismerem,stabilnak stabil volt,ez tény.(egy wp-s kolléga le is tolt, hogy miért voltam ilyen síkhülye,hogy androidra váltottam, és nem maradtam a windows phone mellet ) -
petszol
tag
válasz #86973952 #855 üzenetére
Google-ba nem jelentkeztünk be.
My Phone Explorer nevezetű programmal mentettem le az elöző telefonról és ezzel is raktam át a névjegyeket ,fiók bejelentkezés nélkül.
SD kártyára is rá van mentve a Vcard fájl.
Látszólag fel is rakja a sim-re de újra indítás után nincs a kártyán semmi.
A telefon memóriájában megmaradnak a nevek.
Most akkor a sim szar?
De telefonálni meg lehet vele. Pin kódot is kér indításnál.Üdv: Petszol
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #798 üzenetére
Segíteni segítek de én úgy döntöttem, hogy még sem csinálom (pedig elkezdtem), elég, volt belőle.
Mert egy felmérés alapján 100 userből talán ( kis jó indulattal) 5 elolvassa. 50 meg okoskodik a maradék, meg......
Azért is irtam neki, hogy ha valakitől elvisz valamit az nevesítse meg pl a 3 gombos módszer tőled
De van a Logoutoba minta.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #795 üzenetére
Én is küldtem át neki mert én neki álltam csak egyéb okból abba hagytam. Csak nem te írtad???
ADAM1337 Ha kész vagy szólj segítek a moddiknál a Téma Összefoglalót elindítani.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #678 üzenetére
Ezért érdemes tisztázni OTA frissítéses témánál, hogy milyen készülékről van szó. Csak félre értettél.
Így van de eddig ez nem sikerült de talán a piros hangszóró majd seíttt..............
-
shrek1988
csendes tag
válasz #86973952 #673 üzenetére
Az enyém Romániából van, orange. Pont azért nem feltétlen akarom feltenni ezeket a frissítéseket mert akkor már szolgáltatótól nem kapok, márpedig ők valamiért annyira belemásztak, hogy az egyik SIM -et ki is kapcsolták.
De a frissítés annyira nem érdekelne csak akkor ha javítaná a hibákat, a névjegyzék hibát írták, hogy nem javítja , az általam említett meg lehet csak nálam fordul elő? valaki tesztelte ? mert ha igen akkor lehet az is valami szolgáltatói "mókkolás" eredménye és akkor feltéve a másik firmware a problémám megszűnik.
-
shrek1988
csendes tag
válasz #86973952 #671 üzenetére
mindegyik Dual SIM-es csak sok szolgáltató lekorlátozta, fizikailag mindegyik model Dual SIM- es, én is jelenleg csak 1 SIM - et tudok használni mert a szolgáltató így árulta, de aki felteszi az huawei oldalról a frissítést (ami szolgáltató független) annak működni fog mind2, elméletileg.
bizonyíték:
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #647 üzenetére
Sajnos mind kettő default és nincs bent
A Felső az (amelyiket én kerestem) az volt bent a Telekomosba a másik Default(magazne) eg az enyémbe van
(#649) wayne1
Tessék itt van amit kerestél Default(magazine)
Ha nincs az SD kártyádon ilyen HWThemes akkor hozz létre egyet abba másold bele és használhatod
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #643 üzenetére
Ott ki írta neki, hogy 4G most azt írja LTE
Viszont ebben az az alapértelmezett téma amit én kerestem.....
Mert amit te keresel az a alap téma volt a régi ROM-odba holnap át küldöm majd
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz #86973952 #625 üzenetére
Megcsináltam. Csinált egy Factory Resetet. Ami változott :
- Telekomos lett a boot képernyő az eddigi Huawei felirat helyett
- tényleg telszarták Telekomos appokkal (a Vendor mappa felrakása előtt ezek nem voltak fent, szerencsére eltávolíhatóak)
- újra van 4G kapcsolóm
- a modellszám ALE-L21 lett
- a Build-szán pedig ALE-L21HUNC150B130
- a vezetéknév-keresztnév még mindig rossz[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz #86973952 #579 üzenetére
Nekem a védelem a fontos, általában hybrid tokot használok(a középső van most is a lumián.)
Nillkin-t nem szeretem amúgy van belőle erre a típusra, mindig eltörtek pedig vigyázok a telefonra nem dobálom, s-line-t szoktam még használni, de ez a telefon annyira könnyú hogy inkább fémet raknék rá, és valami carbon hátlapot/matricát szerintem előre úgyis tempered glasst rendeltem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest