- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz vectras #16520 üzenetére
Így:
Amúgy már korábban is linkeltem.
kgpassat
Majd a profik javasolnak neked a megfelelő topikban telót, ha leírod, mire kell. Az biztos számomra, hogy egy 20 hónapos, Nougatot nem kapó, ilyen hardveres telót nem érdemes ennyiért venni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
zojjektum
senior tag
válasz vectras #9369 üzenetére
Mindent újra megcsináltam a 3 gombos telepítéssel, mert az amúgy is lepucol mindent, (előtte csináltam azért factory resetet) csak a végén nem telepítettem a vendort. Aztán, hogy azt teljesen törölte-e azt nem tudom, de sokkal simábbnak érzem a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
-
Morzsibácsi
tag
válasz vectras #7052 üzenetére
Én abszolút nem tudom osztani a véleményedet.A kinti felvételek teljesen jók,kiválóak.Mivel nekem "benti munkahelyem" van jelen pillanatban,én ebből adódóan,javarészt benti képeket készítek,amik mércém szerint abszolút vállalható minőségűek.Természetesen tudomásul véve,hogy ez egy telefon,és ettől várható minőséget is várok el,nem pl a Nikon D-vel hasonlítgatom.
-
Gstyler
senior tag
válasz vectras #7048 üzenetére
vectras & korcsillio: Meglep amit írtok. Bár én 99%ban kültéren és természetes fénynél fotózok, de én kimondottan meg vagyok elégedve a kamerával. Az tény, hogy beltérben és mesterséges fénynél nem a legjobb, de ha valamennyire értetek a fotózáshoz, akkor ez nem meglepő dolog (szenzor méret/fényerősség/iso).
A vakuszinkron egyébként valóban hibás, de a kollégák jelzése alapján ezt a 6.0-ban javították.
Nekem konkrétan még a másodlagos kamerával is olyan minőségű képeket sikerült készítenem, amik a HD tvn a mai napig képernyővédőként funkcionálnak. Ebből kifolyólag az eddig használatos 50-60 ezer forintos kompakt fényképezőgépemet el is adtam, kizárólag egy nagy szenzoros gép maradt a komolyabb tájfotókhoz/esti képek készítéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest