-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gurabli #9742 üzenetére
Szia!
Vásárlási tanácsokért ide írj inkább: Melyik okostelefont vegyem?
-
gianone
őstag
válasz
gurabli #9749 üzenetére
Szerintem is azért a döntő szempont az ár.
#9748 eron Nillkin sima szilikontokot használok. Nekem mondjuk egyelőre elégnek tűnik, bár nagyon vigyázok rá. Még nem ejtettem le, kop-kop. Mázlim volt vele, Alin 4,30-ért vettem, és egy fóliát is adtak hozzá. Előtte bepróbáltam egy sima szilikontokot, az nem volt az igazi, nem passzolt rendesen, ez 99 %-os, és szép, igényes, puha.
-
törölt tag
válasz
gurabli #9584 üzenetére
5 körül csinálja a Voda hűségidő alatt. Szóval már lényegtelen függő -e.
Azt hiszem már a Telenornál is hasonlóan megy. Pontosan nem tudom mennyibe, mert tőlük is független volt az összes telefon, amit az utóbbi időben elhoztam.Kivéve a G4, lehet meg is kérdezem tőlük.
Csokihab:
Lehet az előző ROM -ra kellene rápróbálni, azt hiszem B170.Ez a build frissítési vonal még új itt, csak pár napja került szóba a B199.
-
Gstyler
senior tag
válasz
gurabli #8818 üzenetére
Nekem az elején a gyári fólia van!
Ha ilyesmit valaki rak még a hátuljára is, akkor az sem karcolódik, az a tuti.
Az üvegfólia nem butaság, kicsit vastagabb, de elég brutál az ütésállósága.Ettől a fém(es) kerettől féltem én is, de 8-9 hónap zsebhasználat után nálam semmi kopás nincs szerencsére rajta
-
ANDROID???
addikt
válasz
gurabli #8516 üzenetére
A Telekomos készülékeknél is előfordulhat, hogy a tulaj valamit nem fizet (számlát, részletet), akkor akár tilthatják is a készüléket. ROM frissítés szempontjából semmi köze a tulaj kilétéhez, sem ahhoz, hogy single-független, ha majd kijön rá frissítés lehet majd frissíteni.
Független készülék/single sim = mindegy milyen szolgáltató sim kártyáját használod, egyet fog tudni kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest