- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Comecee #9683 üzenetére
Ehet többet a 2 kártyázás. Főleg, ha valamelyik sokat keres hálózatot, vagy nem stabil. DE ez akkor is extrém.
Azért nőtt meg a hardver fogyasztás, mert valami szoftveresen hajtja.
Az, hogy ezen-azon a ROM -on így meg úgy fogyasztott, az semmit nem jelent. Egyrészt láthatóan bőven van példa a normális fogyasztásta 6.+ alatt. Másrészt meg elég, ha az egyik app kap egy rossz frissítést.
Szerintem FR után nem kellene újra belakni, ha az akksi fogyasztásssl van probléma. Mivel ilyenkor nem derül ki, hogy maga a ROM, vagy a Google, vagy valamelyik app okoz merülést.
HA egyértelművé válik, hogy a ROM a ludas, akkor érdemes újratelepíteni. Valószínűleg akkor jött elő valami bibi.
Szerk.:
Vagy ha a hálózat, SIM keresgél sokat, az is meg tud látszódni. DE általában az sem ennyire. -
Narakh
senior tag
válasz
Comecee #1996 üzenetére
Te meg majd jól megmondod nekem, hogyan beszéljek szépen, ugyi?
A nyelv pedig értelmező szótárba van betonozva, és az összes költő is dögöljön meg.
De hogy lásd, kivel van dolgod.
Bocs'.
-
choosen
tag
válasz
Comecee #1567 üzenetére
Na, újabb fejlemény, letiltottam a lockert, és most nem tévedett, nem mászkáltam ellipszissel sehová egy helyben álltam. Holnap elmegyek bringázni, kiváncsi vagyok ott jó lesz-e. Azért felraktam a CM lockert előbb azzal nézem meg, ha tényleg ez a baja akkor a huawey bekaphatja.
-
cocobanana
tag
válasz
Comecee #1334 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszodat.
Akkor igazából UPC-től kérhetek nano simet is igaz, mert akkor arra állíthatom be a 2g,3g,4g kapcsolatot? Míg micro T-mobilos simen meg akkor a 2G?
Az ilyen rootolás meg moddolásokhoz nem értek és nem is szeretnék velük próbálkozni mert ez az első okostelefonom és nekem jó így MM-ből simán gyárilag is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest