- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
Gstyler #16893 üzenetére
Szerintem alap, egy sima wifis megosztás.
A telefoné, mert sógornőm Samsungjával simám ment. Pedig még Vezeték nélküli képernyőt is előhoztam a ROM-ból, de az is ugyanolyan. Csak azt nem tudom, miért nem tiltják le, ha nem megy.
Érdekes, mert most én is rákerestem, és tkonyának ment Philipsszel, pont veled beszélte tavaly.
-
gianone
őstag
-
kutga
félisten
válasz
Gstyler #16882 üzenetére
A helyedben vennék egy Chromecastot.
-
törölt tag
válasz
Gstyler #13813 üzenetére
Jogilag aggályos téma.
Maga a program telepítése nem ütközik jogsértésbe, de a felhasználása már más kérdés.
Azért valljuk be ideális eset, hogy valaki tájékoztatja a másik felet a rögzítésről. Ennek felhasználását pedig két jogi vonatkozásban lehet tárgyalni:
1. Polgári per
Ebben az esetben jogsértő felvétel felhasználását mérlegelheti a bíró. Függetlenül attól, hogy az érintett a tárgyalás során hozzájárul -e. Ennek oka a szabad bizonyítás elve, tehát minden olyan bizonyíték felhasználható, amely a tényállás felderítésére alkalmas.Viszont! a jogsértés ténye ettől függetlenül továbbra is fennáll, így a sértett jogosan kérhet eljárást a személyiségi jogok megsértése miatt.
Ilyen esetben a felvételt rögzítő felelősséggel tartozik a jogsértésért, így mérlegelés után megítélhetik, de el is utasíthatják a sérelemdíjat.
2. Büntetőügy
Ez esetben tiltott az olyan bizonyítékok felhasználása, ami jogsértő módon készült.Végszóként:
Tehát a másik fél beleegyezése nélkül semmi értelme a hangfelvétel készítésének. Amennyiben az első eset áll fenn úgy van értelme, de a jogsértésért felelni kell. -
Sungoo
addikt
válasz
Gstyler #13509 üzenetére
Most ne értsétek félre, távol álljon tőlem a kötözködés, de mit jelent a stabilabb? Nekem egyelőre stabil az 5 is, néha hetekig nincs újraindítva. Illetve akkor mi az "instabilitás" definíciója? Tényleg csak kíváncsiság, mert nekem nincs lehetőségem hivatalosan frissíteni, de egyelőre nem is érzem a hiányát.
-
Dr. Oid
aktív tag
-
ANDROID???
addikt
válasz
Gstyler #13488 üzenetére
Adott a lehetőség, itt jelezni, sokan, sokan
-
kutga
félisten
-
zapikanka
tag
válasz
Gstyler #13311 üzenetére
Sziasztok,
édesapámnak és nekem is P8 Lite-unk van, T-Mobile függő. Neki jött már SW Frissítés, nekem még nem. Jól gondolom, hogy itt valami olyasmi lehet a dolog mögött, hogy IMEI alapján groupolják a felhasználókat, hogy ne egyszerre húzza le mindenki a frissítést? Amennyiben igen, akkor nem aggódok, hogy nekem miért nincs még, bár már nagyon szeretném kipróbálni.
Köszi!
Szép napot! -
Bruce
újonc
válasz
Gstyler #13183 üzenetére
Hát ha be van írva a szervezet, akkor nekem is ott van.
De ha új névjegyhez akarok adni cégnevet, akkor a más mező hozzáadása menüpontnál nem ad fel ilyen opciót, csak ezeket: Név fonetikusan, Azonnali üzenetküldés, Cím, Jegyzetek, Becenév, Webhely, Születésnap, Évforduló, Fontos dátum, Kapcsolat -
hedgehog01
tag
válasz
Gstyler #13118 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket! Természetesen nem került elő az ikon. 1 napos, bolti zsír új példány, az eredeti szoftverrel. Nincs elrejtve a program, nincs törölve, de mégsem látszik. Hozzáadni nem tudom a plusz jellel, mert nem látszik a hozzáadható alkalmazások között.
Mindegy, a widgetek között ott van, kitehető a képernyőre, működik.
Gondolom, utolsó lehetőségként egy hard reset helyretenné. -
Tityahome
aktív tag
válasz
Gstyler #10171 üzenetére
Ha szükséged van az adatkorlát menüre, vagy akár másnak akkor itt a megoldás!!!
Az áruházból telepíteni kell az activity launchert-azon belül a minden tevékenységet választani-azon belül megkeresni a beállítások menüt-majd ott megkeresni az adathasználat menüt és nyomva tartani. Ekkor fel ajánlja hogy parancsikon létrehozása az asztalon és már kész is! Utána eltávolítható az activity launcher de az ikon ott marad az asztalon ami így is működik! -
huberpe
aktív tag
válasz
Gstyler #10129 üzenetére
friss tulajként lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
1. az értesítési led színe konfigurálható valahogy apponként?
2. a lehúzott értesítési sávnál az email tárgya nagyon elmésen feketével van kiírva sötét alapon, tehát olvashatatlan. erre van valami megoldást?köszi előre is!
-
gianone
őstag
válasz
Gstyler #9555 üzenetére
Egy gombnyomással lehet törölni az összeset.
Szerintem senki nem zavar, ha valaki nem akar frissíteni. Azzal volt, ha konkrét érv nélkül gyakran leírja, megvárja az OTA-t.
Azért vannak mellette érvek. Pl. sokkal szebb lett a kijelzője, többet bír az akksi, nagyon pörög. Én azért nem tudom tovább sorolni, mert szinte azonnal feltettem a bétát kíváncsiságból.
-
gianone
őstag
válasz
Gstyler #9544 üzenetére
Én kitöröltem őket, szinkronizáltam is (persze csináltam mentést is), viszont Gmailben megmaradtak a címek. Nem egészen tudom, hogy működik ez.
Nekem Lite remekül értesít, egyszer-egyszer késik, de más appnál is megesik.
Szerintem nem hobbiból tesznek inaktívvá feature-öket. Valószínűleg bugosok. Volt gond a névjegyzékkel is. Smart Lockról is lehet tudni, hogy 6.0 alapból nem jó stockban sem.
-
tkonya
aktív tag
válasz
Gstyler #9544 üzenetére
6.0 beta teljesen jó volt, jött rá a b550, Én hülye meg fel is tettem ahogy kell. Funkciók meg minuszolódtak, néztem rendesen. Írtam huaweinek, erre válaszoltak hol találom pontosan amit keresek....szerintük😃😃😃 Küldtem egy képernyőképet, mutássák már meg azon, mire is gondolnak, mert ott baromira nincs olyan funkció. Azóta nem írtak😃 😃 Erről ennyit. Remélem lesz még frissítés, mert ez így kissé furcsa.
-
AMD Power
titán
válasz
Gstyler #8043 üzenetére
Két különböző Huawei kontaktnál is rákérdeztem. A független telefonokra legrosszabb esetben is április közepét mondtak a 6.0! A szolgáltatós telefonoknál sajnos rosszabb a helyzet. Ott biztos ,hogy jóval később jön ki a 6.0 és az is ,hogy mikor nagyban függ a szolgáltatótól. Nálam jelen esetben a Vodától.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Gstyler #7658 üzenetére
Mivel "droidos", célszerű mondjuk pl 3 naponta újraindítani a telt (Ezt magam is jól betartom, így újra is indítom úgy 1,5-2 hetente
, de csak ha épp eszembe jut, persze ez inkább megszokásból). Ezzel kevesebb kárt csinálsz mint hasznot az tuti. Pl. ha soka a "telepítgetés-törölgetés", akkor a Factory sem tesz rosszat mondjuk egy fél év elteltével
Érdekes dolgokat produkálhat a készüléked, de biztosan nem ez a normális, adjál neki egy Factoryt grátiszba, de valamelyik alkalmazás "gyökérkedik" veled nagy eséllyel.
Akinek más rendszer jön be, használja azt -
gianone
őstag
válasz
Gstyler #7658 üzenetére
Ez tényleg nagyon fura. Nekem egy hónapos a telóm, és a 6.0 bétát nem tudom kiakasztani, nem ám egy stabilt.
Két hibát vettem eddig észre összesen. Nem minden névjegyhez hajlandó gyorstárcsázós ikont kitenni kezdőképernyőre (csak hívásos, üzenetet és névjegyet igen), illetve Chrome-ban némelyik videó megáll teljes képernyőn, de akkor sem fagy le a teló, be lehet zárni.Ha még Telekomon 5.0.1 van, az a hamarosan érkező marshmallow még odébb van szerintem.
-
-
gianone
őstag
válasz
Gstyler #7643 üzenetére
De ugye te a saját szemeddel a saját telefonodat látod, és se nem az enyémet, se nem az övét. Ilyenkor az nem segítség (hanem szimplán hülyének nézés), hogy az márpedig ott van (amit persze én elhittem), mikor ketten mondjuk, hogy nekünk nincs ott. Ha esetleg azt mondtad volna meg, hogy miként lehet kitenni, az lett volna az. No offense.
#tkonya igen, a beállításokat én is írtam már.
És sajnos tényleg így műxik.
-
gianone
őstag
válasz
Gstyler #7640 üzenetére
Szeretem, mikor valamit meg akarnak magyarázni, mikor a saját szememmel látom, hogy nincs ott. Viszont előrevisz a gondolkodásban.
Még egyszer jobban megnéztem, lejjebb görgettem, szerkesztés gomb, és utána ki lehet tenni valóban. És itt 6.0-án Mirror Share a neve, ahogy beállításokban is. -
Bandesz87
csendes tag
válasz
Gstyler #6123 üzenetére
Bementem a telekomhoz micro simre cserélni, akkor mondta a srác hogy átmeneti hiba van.
Fórumokat olvasva már tavaly nyár óta az van.Sajnos amíg a cégen belüli hívás ingyen van és elég sokat kell beszélni munkatársakkal addig nem éri meg váltani.
A HD hívásról még nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest