- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz feketepeti #774 üzenetére
MM hivatalos kereskedő magyar disztribútortól, így a garancia is gyártói. TeleMax. Nekem elég jó tapasztalatom van velük az utóbbi időben. A Te esetedben amúgy felhívnám őket, mert ez igy nagyon nincs rendben.
Legutóbb egy főpanelcserét intéztem az egyik telefonnal, ami néhány nap alatt megfordult.
A "régi korlátozásokat" már megszüntették, de 30 nap után nyilatkozniuk kell a javítással, telefonnal kapcsolatban. Gondolom ennyi idő még nem telt el. Mellesleg az sem mindegy, hogy a MM -ban mennyi ideig ült a logisztikai köztpontban a készülék, mire eljutott a szervizbe. Ezt is meg tudod nézni a TeleMax oldalán.
e_r_i_c:
- Mint minden telefonnál, hosszan kell nyomni a power gombot és újraindul a telefon. Amúgy nálam még egy Huawei készülék sem fagyott be, pedig volt már nálam jópár. Esetleg olyan volt, hogy belenyúltam a rendszerben és sikeresen hazavágtam a system ui -t, meg egyebeket. Gyakorlatilag minden elszállt benne. Olyankor nagyon jól jött.- Van egy un. nagyobb méretű FW, amiből az esetek nagy többségében bootloop -ból is vissza lehet hozni a telefont 3 gombos telepítéssel, vagy fastboot -ból.
Arra kell figyelni, hogy az adott FW -ből legyen nálad letöltve, mert a downgrade (főleg szolgáltatós FW -k esetében) nem mindig megy.
HA lesz TWRP (vagy hasonló), akkor inkább azt ajánlom a CWM helyett, mert sokkal mélyebb mentést csinál. Jóval gyorsabb úgy a visszaállítás. Azt viszont tudni érdemes, hogy a TWRP kilövi az updater -t, ami a 3 gombos frissítésért felelős. Tehát előtte vissza kell rakni a gyári recovery -t, vagy egy másikat.
ADAM1337:
Milyen ismerős ez az összefoglaló. HA kell segítség szólj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest