- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Funthomi #10686 üzenetére
Igen sajnos érezhetően rosszabb az akku. Próbáld meg azt, amit a többiek is. Vedd ki a pipát a védett alkalmazások elől, töröld a Google Play Szolgáltatásokat és tedd fel manuálisan.
Pár beállítást megváltoztatva nekem így nézett ki:
Egyedül a Viber, Messenger páros nem működik így sajnos.
-
Oldbiggy
tag
válasz
Funthomi #2706 üzenetére
Én a Hongmi 1s-nél ugyan így jártam, az Alin vettem, levettem, lemostam alkohollal, de ahol felvált oda vissza se ragadt. Lehet hogy kár volt rendelni a P8 lite-hez.
Más kérdés. A hozzáértőket kérdezem, hogy a bootloader visszazárás csak a relock paranccsal működik, a lock paranccsal nem? Az Xda-n azt írják, hogy lock parancs is jó. Én még nem nyitottam ki, mert ha nem tudom visszazárni nyom nélkül, akkor ugrik a 2-év gari.
-
-
Bl@tty
tag
válasz
Funthomi #1380 üzenetére
Az Android 4.4 (de lehet korábbról már) vagy felette (jelen telefonnál ez 5.0) alapból nem engedi az alkalmazásokat SD-re telepíteni, sem áthelyezni. Tudtommal valami biztonsági megfontolásból lett így. Persze kijátszható, de azt hiszem ahhoz root hozzáférés is kell. Ahogy előttem is írták, ha elférsz a belső memóriában, akkor használd azt az alkalmazásoknak. Az SD-re meg inkább a fényképeket, videókat meg zenéket tedd.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Funthomi #1272 üzenetére
Ez inkább csak egy patch, a mérete is 130-200 MB, attól függően miről frissítesz, ha jól rakom össze.
Én a 46-al kaptam a telót, frissítettem 52-re és talán másnap jött ez a 132-es.
Ha jól rémlik 139MB volt.
De többen írtak 200MB méretet. Az Android verzió nem változott.
-
törölt tag
válasz
Funthomi #1072 üzenetére
- Van.
- Igen. SD kártya és a belső tárhely is látszik minden telefonon. Belső tárhely természetesen korlátozott módon. A rendszer partíciók, egyes adatok nem. DE arra nincs is szükséged.
- Nem kell őket tovább tölteni. Viszont időnként érdemes végigmenni egy teljes töltési perióduson. Ez azt jelenti, hogy lemeríted, aztán maximumra feltöltöd. Erre azért van szükség, hogy a cellák között esetlegesen keletkezett feszültségek kiegyenlítődjenek. Néhány havonta bőven elég megcsinálni.
Mielőtt valaki írná nem, a kikapcsolásig való merítés nem a valós 0 szint, a maximum pedig nem a valós maximum. Az akkumulátorok több védelemmel is el vannak látva, többek között túltöltés, és túlmerülés ellen is. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ha lemerült állapotban hosszú időre (hetek, hónapok) beteszed a fókba az akksit/telefon, akkor nem döglik meg.
- Nem. Ennek mindig utána kell kérdezni az adott eladónál. Garázs GSM boltokban általában bolti garancia van. HA azt mondják gyári, de csak a boltban adhatod le, akkor az nem gyári.
Gyári garanciát ad pl.: edigital, szolgáltató...stb. Megbízható (szerintem), de nem Magyarországra szóló garanciát pl.: emag, mall...stb.
- Nem. Max. a fókuszpont környékén lehet észrevenni javulást. Azt is csak akkor látod, ha kb. A3 -as lapra 1:1 -ben nyomtatod ki. Egyébként szerintem jó képeket csinál. Kategóriájához képest is.
Én azért szoktam másik fotós programot használni, mert kényelmesebben állítható.
- Témánként cserélhető, de ha késztetést érzel egy kis "munkára", akkor manuálisan egyenként is lehet cserélgetni. A png fájlok megfelelő méretezésével és cseréjével.
- Van, de szerintem érdemes cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged