- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szemesi69
addikt
-
zojjektum
őstag
-
szemesi69
addikt
válasz
DrDobos #19442 üzenetére
Igen. Én ott soha nem mentek semmit. Mentést csak névjegyzékről, képekről készítek. Névjegyzék gmail vagy memokártya, képekre is van több megoldás. Gondolj bele, van egy mentésed mindenről, aztán kell egy fr., mert gond van, utána vissza teszed a mentést és természetesen a hibát is. Szóval ezért kapcsoljuk ki, és még azért is, mert jobban merül miatta a telefon. Szerencséd volt, éppen hozzáfértem a telohoz, mert a fiam használja, így lett kép mentés
-
Tomikaa.
tag
válasz
DrDobos #18366 üzenetére
Vagy felraksz egy másik verziót, esetleg nem hivatalos appot, vagy a videó jobb alsó sarkában lévő teljes képernyő gombot használod.
--------------
Új rendszerfrissítésekről mostanában nagy a csend. Úgy tűnik, hogy ennyi volt, júniusi romokat nem találok. De ne panaszkodjunk, középkategóriás telefonokat ritkán támogatnak 2 évig (az ismertebb gyártók). -
válasz
DrDobos #17832 üzenetére
Valami csak van, magától nem csinál ilyet... akkor a "legalapabb" téma helyett tegyél be másikat... a témák alkalmazásban tudsz letölteni, ha nincsen több éppen.
Legrosszabb esetben egy gyári visszaállítást kell csinálnod.
Amúgy nem használom a gyári launchert... ott a beállításai között szétnéztél már? -
válasz
DrDobos #17827 üzenetére
Néhány dolog, amit el tudok képzelni: van valamilyen háttérképekkel kapcsolatos alkalmazás a telefonon és az okozza... vagy a "Beállítások -> Kijelző -> Háttérkép" helyen van rosszul beállítva (így kell kinéznie) és mégis cserélheti a képet véletlenszerűen. Vagy akár magáról a témáról is el tudom képzelni akár, válassz másikat.
-
-
szemesi69
addikt
válasz
DrDobos #17800 üzenetére
Kellene lenni ott többnek is, például amivel léptetni is lehet. De ha másik témát választasz és szerkeszted, megkérdezni, hogy megtartod-e a magazin feloldást, akkor ott nemre mész.
Azok a képek nem a galériában vannak, hanem a belső memória, MagazineUnlock mappában találod. -
szemesi69
addikt
válasz
DrDobos #17798 üzenetére
Azért változik a háttérkép is, mert a gyári alap témát használod, gondolom én. Próba képp felteszel másik témát és nem használod a magazin feloldást, akkor nem fog változni a háttérképed.
Mivel én másik témát használok, mint írtam is, ezért nem úgy néz ki az alsó menü, mint nálad.
Ha megnyitottad nálad kell olyannak lenni, hogy lejátszó, szünet gomb, ott tudod kikapcsolni a szünet gombbal, hogy ne cserélgesse a háttérképed. -
szemesi69
addikt
válasz
DrDobos #17796 üzenetére
A második képen láthatod, ha felfelé simítod a kijelzőt akkor jön elő a menü, nálam nem látod, hogy kell leállítani, mert nem a magazin feloldást használom, ami alapból van. Neked lesz ott egy olyan, mint egy lejátszó, aminél van szünet gomb, ha arra böksz akkor nem fognak a képeid változni.
Slide to unlock feliratnál amit nálam látsz, ott kell felfelé simítani, húzni az ujjad felfelé, akkor fogod látni a menüt.
-
Csatsa
tag
válasz
DrDobos #17488 üzenetére
Mehet, előtte belső memóriából mindent mentsél le ami fontos neked (képek, zenék stb), válaszd a teljes csomag letöltését, ha ez megvan akkor csomagold ki és az update file-t és másold át az sd kártyára a dload mappába (ha nincs dload mappa csinálj egyet) Ezután lépj be a tárcsázóba és írd be hogy *#*#2846579#*#* válaszd a 4. pontot "software upgrade" és mehet a frissítés.
-
Sungoo
addikt
válasz
DrDobos #15023 üzenetére
"Olyan akciót csináltunk a 2016-os Red Friday alkalmából, hogy abba Te is belepirulsz! November 4-én egész nap 10% engedményt adunk, ha pedig pirosba öltözöl és 18:00 óra után betérsz valamelyik áruházunkba, akkor akár max. 19%-os engedményt is szerezhetsz kiszemelt kütyüd árából!"
-
törölt tag
-
gianone
őstag
válasz
DrDobos #12511 üzenetére
Innen szereztem be, volt is már linkelve. Elvileg ez a Huawei szervere, szóval gyári ROM, de nyilván felelősséget nem tudok vállalni érte. Nekem lehetett. Nem vagyok nagy ROM-oló, de sok más választást nem láttam.
Simán telepítette még egyszer. És onnantól jó is lett.
-
törölt tag
válasz
DrDobos #11160 üzenetére
Szerintem ez nem OFF.
Lehet valahova már hozzáférhető, én még nem kerestem.
Esetleg a Huawei -nek lehet szólni, hogy dobják már fel a general verziót belőle.
General jó dolog, mert bármilyen hiba lenne a telepítéssel, az SW többnyire javítható.
Meg generallal 99% esély van a telefon felélesztésére. Pl. bootloop vagy egy rossz custom recovery/ROM, nem rá való ROM...stb. után.
-
törölt tag
válasz
DrDobos #11148 üzenetére
A nagyobb méretű ROM, ami a teljes rendszer állományt cseréli. Majdnem, mivel néhány rendszer-blokk ebből is hiányozni szokott. Vagy többnyire pl. a boot logó sincs benne.
Ez van fent a gyártói weboldalon. Meg néha kiderülhet egy-egy puritán verzió is. Titokban.
Ellentétben az OTA -val, ami általában a frissítéseket és a Google javításokat tartalmazza. Néhány kapcsolódó fájlal, mappával karöltve.
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
DrDobos #10489 üzenetére
Szeretnél elfogadhatót, akkor megveszed a Nillkin-t, mert az alatt szutykot kapsz és "spórolsz" talán 5-800 forintot. Az üvegfólia szintén ilyen, ne vegyél olcsót, ha nem akarsz csalódni, mert utána úgy is megveszed a normálisat és az csak arra lesz jó, hogy összesen többet költesz. Egyébként diamond glass-t keress pl, eazyg.
-
-
valterka7
csendes tag
válasz
DrDobos #9970 üzenetére
Köszönöm. Nagyon nem értek hozzá. Visszaolvastam, de segítség nélkül nem fog menni. Pl: hol és, hogy lehet létre hozni a mappákat, amiket írtok. Telefonon rámegyek a a Huawei oldalára letöltöm a szükséges anyagot...vagy előtte kell még csinálnom valamit. Ha letöltöttem, onnantól mit kell csinálnom.. Ha valaki megtenné, hogy nagyon szájbarágósan leírni egy tök amatőrnek, hogy mit tegyen nagyon hálás lennék. Ne ide, mert nem akarom szét offolni a topicot.
Vagy marad a régi verzió ami jelenleg fent van. Nincs SD kártyám.köszönöm.
-
orsacchiotto
tag
-
törölt tag
válasz
DrDobos #9288 üzenetére
Feltöltöd a dload mappát az SD kártyára.
Kikapcsolod a telefont, majd egyszerre elkezded nyomni a hangerő fel és le gombot a bekapcsoló gombbal együtt egészen addig, míg el nem kezdi frissíteni magát a telefon.Nem nehéz. Csak akkor, ha nem "stabilak" az ujjaid, vagy nem érintkeznek rendesen a gombok, s csak bekapcsol a telefon.
-
törölt tag
válasz
DrDobos #9276 üzenetére
OTA nem csinál fr -t, de azt hiszem rákérdez, hogy akarsz -e. Ebben nem vagyok biztos. Az tuti, hogy a frissítés letöltése után nem kötelező egyből telepíteni.
OTA azt jelenti, hogy a telefonod jelez, online érkezik egy nem teljes méretű ROM.
Helyi frissítésből meg a general, teljes ROM is felrakható. Bár magam részéről a 3 gombost javaslom tiszta rendszerre.
Egyébként 6.+ -nál már nincs ilyen helyi frissítés menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest