- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #15064 üzenetére
Mert nincs benne SIM. De nem merül gyorsan. Moto G-n nekem is többséget cella a viszi el, ha nem nyomkodom, és nincs benne SIM. Lollipopon nem így vannak a %-ok, mert ott nem arányt mutatja, hanem hogy az egészből mennyit szívott, de most ránéztem, és 28 fogyott, abból 14 cella. Tessék bele SIM-et rakni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #15047 üzenetére
Aha, nevetséges. Amúgy nem értem, valamelyik szarban lévő nevesebb gyártó miért nem ugrik az azonnali frissítésre. Simám lenne piaci szegmense.
Ha én gyártó lennék, tuti csinálnék egy 4,5-4,7-es stock droid erős hardverrel relatíve elfogadható áron és egy középkategóriás 5-öst olcsón, vízállót. Na jó, ez utóbbi kb. a páréves Moto vonal folytatása eredeti guglis módra. De ha egyszer bevált..
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14985 üzenetére
1 IMEI van, akkor single, nem? Akkor más régiós vagy kihagyta a vendort?
Fityusz
Nem a cella lesz, hanem a szoftverek. Nekem is néha ennyi százalékosan, ha keveset nyomkodom, mégse merül
Nyomd ki a helymeghatározást, tiltsd le mobilnetet a billentyűzetnek.
Ahogy nézem, Mibanded is van, az is szopja az akksit szépen.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Fityusz
tag
-
SFAkos
aktív tag
válasz #86973952 #14778 üzenetére
Köszönöm! Hétvégén átrágom magam rajta....
btw, elromlott a jopáréves sennheiser fülesem, kipróbáltam ezt a gyárit. Csak nekem ilyen értékelhetetlen f*s? Az oké, hogy nem agybadugós meg hogy kb. sétálás közbe kiesik a fülemből, ez lehet az én genetikai hibám, de hogy olyan halk hogy fél hangerőnél lejjebb kb. nem is hallani semmit....
-
SFAkos
aktív tag
válasz #86973952 #14776 üzenetére
Hát az nem feltétlen baj ha nem tudom visszazárni.. Igazából a másik telo meghalt, így olcsóbb elveszteni a garit mint alapból venni egy másikat....
Na de a kérdés akkor hogy tudom kinyitni?
A telenornál látom hogy még a 6.0 se jött ki "gyárilag" máshol meg igen, de hát más választás nem volt, oda köt az előfizu....
-
peestike
őstag
válasz #86973952 #14690 üzenetére
Már ilyesmi is megvolt, kártyaolvasóban volt, 9 különböző win-es szoftverrel próbálkoztunk, van, amelyik rögtön nyíg, hogy csak olvasható, pár particionáló elvileg lefut, aztán utána meg minden változatlan sajnos. Meg 3 különböző olvasóban is volt, hátha az a ludas, de nem.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14541 üzenetére
Hehe, nem tudom, mivel akadhat, vagy tuti letiltottam valamit, ami kellene neki.
Egyébként meg sohasem voltam még ilyen elégedett vele, mint most. Teljesítményen szuperül fut, minden értesítés megjön. És amióta Fb Lite sem szaggat, egy szavam sem lehet. Szóval jöhetne egy új ROM, mert nincs mit csinálni vele.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14496 üzenetére
Engem továbbra is utál a gyári böngésző, reméltem, ezzel talán más lesz, de nem. Állandóan összeomlik, de tudom, hogy másoknál nem.
Egyébként P8 Lite továbbra is furán kezeli az apk-k attributumait. Pl. a movistaros logó másik telőn nem jelenik meg, és ott Böngésző a neve az appnak, nem Internet. Több alkalmazással is volt, amit én neveztem át és/vagy cseréltem ikont, hogy nem hajlandó bevenni rendesen.
Az új Play Szolgáltatások meg egyelőre továbbra is az eddigi legjobbnak tűnik, ajánlom.
Egy ideje én is teljesítményen használom az energiasémát, és azóta nem ragadnak be értesítések soha. Nincs akkora különbség, hogy megérje lemaradni bármiről is.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
djapor96
senior tag
válasz #86973952 #14420 üzenetére
OK, de mi a megoldás...?
Időkép widget kéri, hogy engedélyezzem a hely felismerést. Rányomok és erre az jönk ki, hogy töröljem az alkalmazásfedvényt és bejön a menü. Márt mindent nem re állítottam, de így is....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14389 üzenetére
Állítólag stock androidban nem működött hetes előtt. Nekem Moto G-n még GPE Lollipopon is igen, de azt mondták, Nexusokon nem. Nem tudom, csak pont erről volt szó, asszem, nougatos topikban, ha jól emlékszem. Úgy jót előtt elő, hogy most belerakták Nougatba az újraindítás feature-t, mármint szoftveresen, mert előtte az sem volt, ez Moto G-re is igaz amúgy.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #14355 üzenetére
Egyébként szerintem sajnos nem. Az egyik FR után nem léptem be wifibe, és simám elkezdett frissíteni mobilnetről. Szóval én fr után már mobilnetet is kihagyom, leszedek és letiltok mindent, ami nem kell, és ha beállítottam Playt, utána kapcsolom be. Mire beérnék playbe, csomót lezabálna. Nem is az adatot sajnálnám leginkább, hanem teleszemeteli a friss rendszert csomó frissítéssel, ami később nem is kell.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
donnie.d
aktív tag
válasz #86973952 #14289 üzenetére
Elképzelhető, de nálam egyszer előfordult, hogy kitakarította a zene fájljaimat is. Pusztán 11 gigányi zenéről van szó. Lehet én voltam csak balf*sz, mert nem néztem meg rendesen mit engedélyezek, de azóta ezzel az opcióval nem kezdek semmit.
Más:
PowerAmp-ot használok. Többször belefutottam már abba, hogy véletlenül egy adott zene kétszer került fel (pl. az egyiknek mp3 másiknak m4a a kiterjesztése), s amikor ezt észrevettem ki akartam törölni az applikáción belül. Akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"No write acces to the file. To enable acces, please select SD card in the Grant Acces dialog, then try again"Megoldás erre? Mert nem tudom mi lenne ez a Grant Acces dialog dolog.
-
ANDROID???
addikt
válasz #86973952 #14244 üzenetére
Köszi, beelőztél fél órával
zoldzsolt79: itt folytasd a témát továbbiakban
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #86973952 #14230 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, csak a bor hatlap, es a telefon vaz maradt a regi, minden cserelve lett.. megis ment vissza 3x-ra..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
szemesi69
addikt
válasz #86973952 #14178 üzenetére
Az "E" az epack-t jelent, elektronikus számlafizetés.
Mi az e-Pack?
Elektronikus számlázás, kedvezményes havidíj és online számlabefizetés sorban állás nélkül!
E-Pack választása esetén számládat a www.vodafone.hu/eszamla oldalon tekintheted meg, melyről értesítést küldünk SMS-ben és e-mailben. Befizetheted a Vodafone internetes vagy mobil oldalán, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy ATM-en keresztül. Fontos, hogy ha az e-csomagot választod, minden hónapban a fizetési határidő lejárta előtt szükséges befizetned a számlád. Amennyiben előfizetésedet nem e-Pack-kel veszed igénybe, az e-Pack-ért járó havidíjkedvezményt elveszíted.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
consono
nagyúr
-
Sungoo
addikt
válasz #86973952 #13960 üzenetére
Ez akkor lehet valós sztori, ha maximum .22-es kis kaliberrel lőttek rá. Rendes kaliber veri szét, a mellkasával együtt.
Egy kis szemléltetés a baromság tompítására.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #86973952 #13929 üzenetére
Sztem megcsinalom a teljes torlest.
Egy eszkozzel hibatlan a BT kapcsolatG5-nel nekem is sanda gyanum h full belso csere lesz..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #13830 üzenetére
Én is azzal nyomom. De néha fura. Attributumok cseréjével kicserélem az ikont, Moto G-re telepítve jó is, de P8 Lite-on valamiért nem érzékeli. Vagyis inkább furán, mert pl. QuickShortcutmaker listájában a lecserélt ikon van, vagy mikor indítom a telepítést akkor is. Viszont pl. fájlkezelőben már telepítés előtt is az eredeti logó látszik az apk-nál, és kezdőképernyős ikon is az lesz. Nem mindig, de pl. WPS-nél igen. Amúgy azoknál szoktam így lecserélni az ikont, amit amúgy is megbuherálok valamiért, és kézzel kell frissíteni. Pl. FB Lite-ot nem engedem linket megnyitni.
zojjektum
Nem lenne az olyan hosszú. Csak rájönni volt sok.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Turbobacsi
senior tag
válasz #86973952 #13815 üzenetére
azért lenne létjogosultsága a dolognak: én pl. távmunkában dolgozom, sokszor telefonon beszéljük meg az aktuális projektet, már gondoltam rá hogy rögzíteni kellene, sok apró részletre nem mindig emlékszem, persze az ügyfelem tudna róla...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #13546 üzenetére
Nekem szervizmenü ezt írja: BOE NT35521
Tárcsázó: *#*#2846579#*#*
2. Veneer Informations
2. Apparatus Info
És anno én is nagyon sárgának találtam, írtam is itt. 6.0-án már nem annyira, bár kicsit ezen is kékítettem, és így most tökéletes.
Most már kezdem érteni, miért volt, hogy nekem mintha egy másik telóvá változott volna 6.0-án, más meg azt mondta rá, hogy észre sem vette a változást.
Egyébként gugliba kerestem a panelra, és a törökök is ezen filozofálnak egy másik modellnél.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
idg104
tag
válasz #86973952 #13300 üzenetére
Függetlenül lett vásárolva, MediaMarkt-ban. A google fiókot még itthon csináltam és használtam. Az oprendszer nemrég lett frissítve. Minden magyarra van állítva google-on belül, mindig is azon volt. Most látom, hogy csak a hirdetések németek, és az árak euro-ban vannak.
Mi az a SIM fizetés? Hol találom annak a beállítását?
-
mcll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest