- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Hali
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy P8 Lite Dual Sim független készülék.
5.0.1 van rajtaa FW pedig B204. Sem a telefon sem pedig a Hisuite nem talál rá újabb szoftvert.
A Huawei support oldalán viszont találtam elvileg
P8 Lite Firmware ALE-L21C432B550 (dual SIM, Android 6.0, EMUI4.0, Európai általános verzió)
Ez jó hozzá?
Egyáltalán érdemes felrakni rá a 6.0-át? Gondolom nem véletlenül nem jelzi, hogy 6.0-ra frissíthető lenne. -
wayne1
senior tag
Hali
Párom Telekomos telefonja jelezte, hogy van egy frissítés rá. Azóta ha hívják 5 esetből legalább 3x lefagy a kijelző és nem tudja felvenni a hívást. Csak ki-be kapcsolás után működik újra rendesen.
Van esetleg erre valami megoldás ( Factory reset, régebbi ROM visszarakása, vagy valami kevésbé drasztikus módszer?) Előre is köszi. -
wayne1
senior tag
Hali. Miért csinálja azt a telefon, hogy a FB értesítéseket jelzi, de a Messenger üzeneteket csak akkor ha fel van oldva a kijelző? Be van állítva, hogy védett alkalmazás.
-
wayne1
senior tag
-
wayne1
senior tag
További dolgok :
- Eddig 4G felirat volt a hálózatnál mostmár LTE van
- a kapcsolóknál sem 2G/3G/4G van hanem Csak GSM, WCDMA/GSM auto, LTE/WCDMA/GSM auto szóval csak átírták a megnevezéseket
- működik a Mobiltárca ha esetleg valakit ez érdekel még rajtam kívül[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Közben szerkesztettem az előző HSZ-om, eltávolíthatóak a Telekomos appok.
Ja és kösz a segítséget[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz #86973952 #625 üzenetére
Megcsináltam. Csinált egy Factory Resetet. Ami változott :
- Telekomos lett a boot képernyő az eddigi Huawei felirat helyett
- tényleg telszarták Telekomos appokkal (a Vendor mappa felrakása előtt ezek nem voltak fent, szerencsére eltávolíhatóak)
- újra van 4G kapcsolóm
- a modellszám ALE-L21 lett
- a Build-szán pedig ALE-L21HUNC150B130
- a vezetéknév-keresztnév még mindig rossz[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Nos felraktam ezt a frissítést, de kérdésem hogy hogy tudom visszarakni a régit, ugyanis ezzel valaki nem stimmel. A vezeték név még mindig rossz a névjegyzékben, de van nagyobb gondom is. A mellékelt képeken látszik, hogy eltűnt a 4G a beállításokból és a parancsikonok közül is, valamint a modell szám ALE21-ről valami egészen más lett, gondolom ez sem normális. Hogy lehet az előző FW-et visszarakni?
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Valakinek sikerült már beállítania másik zárképernyőt? Mert én akármennyit leszedek, telepítés után be kell állítanom, hogy hozzáférése legyen az értesítésekhez. Ki is pipálom, de ha kilépek mintha semmi sem történt volna, elfelejti a beállítást
Kezdek gyanakodni, hogy ez is szoftveres hiba -
wayne1
senior tag
Hali. A Telekomos Mobiltárca szolgáltatást próbálta már valaki ezzel a készülékkel? Azt mondták a Telekomnál hogy működnie kellene vele, ki is cserélték a SIM kártyám, és a Mobiltárca ügyfélszolgálat szerint minden oké, látják a kártyám de ha az alkalmazást elindítom állandóan SIM kártya hibát ír ki. NFC, mobilnet bekapcsolva.
-
wayne1
senior tag
Akinek független a telefonja megnézné nekem, hogy a beállításokban van-e mobiltárcához kapcsolódó beállítás? Mert úgy emlékszem hogy láttam benne. Az enyémben nem találom és a Telekom szerint nem tudja a teló az NFC-s fizetést pedig nekem úgy rémlik hogy kellene tudnia. Vagy tévedek?
-
-
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem. A lumiámról BT-on átmentettem a telefon számokat képekkel együtt erre a telefonra, de a Címtárban "Keresztnév, Vezetéknév" ként szerepelnek a nevek. Ha szerkeszteni akarom akkor látom, hogy a vezetéknév helyén van a keresztnév, és a keresztnév helyén a vezetéknév. Ha átírom továbbra is "Keresztnév, Vezetéknév"ként marad a Címjegyzékben.
Menü - Beállítások - Megjelenítési beállítások. Ezt látom :
Lista rendezési elve
VezetéknévNevek megjelenítése
Vezetéknév előlNa gondoltam tök egyszerű, felcserélem. DE!! Ha bármelyikre rákkopintok és kiválasztom, hogy Keresztnév, Akkor ugyanazt írja ki mind a kettőnél, mint eddig :
Lista rendezési elve
VezetéknévNevek megjelenítése
Vezetéknév előlA nevek pedig ugyanúgy maradnak Valamit én csesztem el, vagy van ennek valami titka?
A Névjegyek a telefonon vannak, oda mentettem át. -
wayne1
senior tag
Szia
1. háttérfény. Kicsit aggódtam emiatt, de szerintem vállalható. Fekete háttérnél kicsit sötét a kép, de világosabb háttérnél simán látható minden. Legalábbis nekem Azt hittem, hogy a 930 után majd zavaróan gyenge lesz a háttérfény, de egyáltalán nem zavaró.
2.az akkuról majd később nyilatkoznék bővebben most csak egy kis szösszenet Ma hazafelé merült a kicsi, de 4G-n ment, net bekapcsolva, BT bekapcsolva (Talkband B1 miatt) zenét hallgattam közben, messengeren beszélgettem plusz volt kb 15-20 perc beszélgetés. Kb 1,5 óra volt így az út haza, és ezalatt kb 15-20 %-ot merült. De ez még kevesebb volt mint a 930-am merülése hasonló esetben.
Egy apróságot észrevettem Figyelmeztet a teló, ha valamit a háttérben hagytam futni, hogy az meríti az aksit, mert még fut. Lehet ez csak nekem újdonság, de WP-n ilyen nem volt3.kamera. Még nagyon nem estem neki, és szintén csak a 930-hoz tudom hasonlítani. Képminőséget még nem nagyon néztem, csak 1-2 képet lőttem hirtelenjében, majd a hétvégén fogom próbálgatni, de a beállítások tényleg szerényebbek mint a 930 esetében. De én erre számítottam is, hisz kamera terén a Lumiák nagyon jók. Majd legfeljebb keresek valami appot amivel ez valamennyire kiküszöbölhető. Szóval erre is visszatérünk majd később
-
wayne1
senior tag
Most olvastam, hogy Elvileg nincs DLNA a telóban. TV-re, vagy EZCast készülékre akkor hogy lehet átvinni a képét?
-
wayne1
senior tag
válasz peestike #227 üzenetére
A két kártya nekem nem lényeg, mert csak egyet használok. Azért venném itt, mert előfizu megújításban odaadnák kedvező részletre. WP-ről váltanék, mert igaz hogy maga a rendszer nagyon jó, de az "alkalmaztalansága" meg az eszközök nem támogatása kicsit kezd az idegeimre menni
Ez a teló elnyerte a teszésemet, tudja azt amit perpillanat elvárok egy telefontól
A Talkband pedig a hab a tortán. Most egy Xiaomi MiBand-ot használok, de sajnos nagyon alultámogatott WP-n. A B1 nagy erőlelépés lenne. Amúgy is szükségem lenne egy BT headsetre. -
wayne1
senior tag
Hali
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán. A T-nél most 88 eFt lenne és adnak mellé egy Huawei B1 talkband-ot. Megérné szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest