-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
szegabapuci #10568 üzenetére
Az nem lesz gyorsan, de ezt a Telenorosoktól sem fogod megtudni, csak ha már kint van.
-
mark77
tag
válasz
szegabapuci #9762 üzenetére
Automatic Call Recordert használom. Be kell kapcsolni a védett alkalmazásokban és működik.
Root és egyéb hókuszpókuszok nélkül természetesen.
Az ilyen jellegű appok használatát nem javaslom (jó kis bűncselekmény a használata), nekem is a munkám miatt kell(hosszú és bonyolult off lenne), ahol fontos, hogy rögzítve legyen a hívás, és az engem kereső hívók tudják, hogy a hívás rögzítésre kerül.
A facebook messenger, Viber hívásokat viszont nem rögzíti.Két hónapja vettem a telefont az elhunyt SP helyett függetlenül, Glamour kedvezménnyel (nem röhög
).
Nagyon örülnék, ha kibírna 3 évet,mint az SP.
Az EMUI elég fura, gondolom az iPhone ról váltókra gondoltak a kínaiak (aki Huwei telefont elad egy 20 éves instafüggő csajnak azelőtt megemelem a kalapomÉrdekes, hogy a Huawei oldalán már elérhető a 6.0 droid frissítés, viszont a telefon frissítő, még nem jelezte, a frissítés érkezését. Érdemesebb megvárni amíg a frissítő kínálja fel a frissítést, vagy álljak neki telepíteni?
-
James67
aktív tag
válasz
szegabapuci #9768 üzenetére
Nálam a H7-en, de gondolom a P8-on is Beállítások - Adatvédelem és biztonság - Jogosultságkezelő.
-
James67
aktív tag
válasz
Én ezt https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder használom, szerintem jó a P8 Lite-ra is. Jogosultságkezelőben engedélyezd és tedd be a védett alkalmazásokhoz is.
-
törölt tag
válasz
Nem nagyon hiszem, hogy valamelyik működni fog.
Jogilag nem teljesen tiszta. Nem tilos, de az ide vonatkozó jogi környezet miatt hivatalosan forgalomba helyezett készülékeken elég ritkán működik. Azért persze rá lehet próbálni.
Meg ha nem EU -s ROM -ban benne van, akkor EMUI -nál az esetek többségében csak le van tiltva. ROOT persze ahhoz kell.
-
törölt tag
válasz
szegabapuci #9759 üzenetére
Keresőt használva ki fogja dobni a megoldást hogy lehet dualosítani. Arra viszont kérdezz rá, illetve várd meg a választ, hogy vissza lehet -e állítani. Garancia szempontjából elég lényeges.
Nálunk dual van, így ennek a műveletnek a mi esetünkben nincs jelentősége.
-
gianone
őstag
válasz
szegabapuci #9733 üzenetére
Beelőztek.
-
törölt tag
válasz
szegabapuci #9731 üzenetére
HA nem zavar cégesnél a mókolás, akkor simán.
Bár esetleges garanciáztatásra vissza kellene állítani...
-
gianone
őstag
válasz
szegabapuci #9731 üzenetére
Ez nem egészen így műxik, de nem én vagyok az embered.
(bár az enyém is dualosított függő) Vannak szakik, de inkább olyan csinálja, aki ért hozzá.
-
gianone
őstag
válasz
szegabapuci #9728 üzenetére
De azért megoldható, ha valaki ért hozzá, 6.0 is feltehető.
-
sonye
senior tag
válasz
szegabapuci #9726 üzenetére
Ráadásul telenyomja a szolgáltató a saját sz@r programjaival a telefont.
-
törölt tag
válasz
szegabapuci #9726 üzenetére
Single SIM. Le van tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest