- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MonRo
tag
válasz
AMD Power #12942 üzenetére
Akkor én nyertem. Nem volt repülőben, csak ki volt kapcsolva minden. Utána bogarásztam reggel, hogy mi volt a legnagyobb fogyasztó. Aztán rátaláltam a helymeghatározóra, aktív volt. Mást nem találtam. Neked mi fogyasztott ennyit?
Közben most kint vagyok a napon. A fényerőben én nem látok javulást. Lehetne jobb is, de persze így is lehet azért használni...
-
MonRo
tag
válasz
AMD Power #12940 üzenetére
Ez az első nekem a frissítést követően. Interneteztem. Nem a hétköznapi használatomat tükrözi, akkor majd jobban össze tudom hasonlítani. Annak ellenére az a véleményem, jobb lett.
Most éjszaka 3%-o2 merült, ez korábban nulla volt. Utánanéztem, be volt kapcsolva a gyakori google helymeghatározás... Kilőttem, ma újra megnézem. -
ANDROID???
addikt
-
tkonya
aktív tag
válasz
AMD Power #10494 üzenetére
Szia,
Nem tudom nálad mi a gebax, de én valami appra gondolok...
Nálam, fb, messenger fenn van, dupla kopp is aktív, valamint a ne zavarj mód is 23:00-4:30-ig.
Éjjel max 3% akku esés. 20-30-óra között kijövök akku idővel, 2-5 óra közötti kijelző működés mellett. Sokat számít, mennyire sűrűn nyomkodom a telefont. Hozzá teszem mobiladat, gps, bt, wifi, csak akkor aktív ha kell. Lezárt képernyőnél 4 alkalmazás futhat, runtastic, here maps, eset, igo szülinapp.
Tehát, mindent azért nem kell törölni szerintem. Tény hogy használva ezt a telefont piszkosul tud merülni. Android rendszer nálam is első helyen szerepel, jelenleg 6,60%-al.
13 órája volt tőltön, és 2,5 óra kijelzőidőnél tartok, jelenleg 54%-on van az akku, de ma volt nyomkodva, és volt ahol bőszen sárga csíkos volt a mobilhálózat jele. Mivel ma már nagyon nem fogom használni, holnap még jópár órát nyomkodhatom😃😃 -
törölt tag
válasz
AMD Power #10494 üzenetére
Szerintem eddig is ez volt nálad. Már kérkérdeztem korábban is többiektől, csak senki nem reagált.
Amúgy nem nagyon kellene merülnie.
Szerk.:
Egyébként általában nem az android ezekért a felelős, hanem a sok szutykolt alkalmazás. Pl. FB minden OS -en szar. Nekem iPhone -on sem volt jó.Szerk.2.:
Talán Sony -n a legjobb az energia-felhasználás, de annak meg nem tartom túl jónak (más szempontból) a szoftverét. -
gianone
őstag
válasz
AMD Power #10231 üzenetére
Aha, de amennyit itt szenvedsz, sokkal egyszerűbb volna egy tiszta rendszerben mindent letiltogatni, mielőtt frissít az összes. Szépen beállítgatni, és használni nyugiban. Nincs erre időd, de elég sokat küzdesz itt a fórumon. Már rég megvolna. Vodás szemeteket lekapni.
Vagy várd meg, milyen lesz, ahogy mondtam, én többet nem tudok hozzátenni. Vagy rakd fel 6.0-át.
-
zojjektum
őstag
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #10219 üzenetére
Elmondom, én mit próbálnék ki, senkinek nem kell vele egyetérteni. nem vagyunk egyformák.
Leszedném azt a Battery Monitort legelőször.
Kikapcsolnám a helymeghatározást. Nem a GPS-t, az egészet. Hátha.
Google Playben kikapcsolnám az automatikus frissítést, csak értesítsen.
Leszedném az időjárás widgetet. Sosem próbáltam, nálam guglis van, és az láthatóan nem fogyaszt semmit.Minden egyes alkalmazást leszednék vagy letiltanék, amit nem használok.
Gondolom, energiaséma intelligens, meg ezek az alapdolgok megvannak.
Akkumulátor-kezelőbe benézhetsz, miket ajánl még neked. -
sonye
senior tag
válasz
AMD Power #9886 üzenetére
Na látod, ezért nem kell ilyen kütyüket venni még.
Nem sok értelme van az okosóráknak még. Sőt nem is tudom mi értelmük lehet egy hétköznapi embernek, aki nem fut, nem méri a pulzusát stb.nálam a facebook és a mail fiókok sem szinkronizálnak állandóan. Így napi használattal 2 nap, de alig használattal 6 napig bírta a telefon.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #9838 üzenetére
Az energiasémát állítsd intelligensre, kapcsold ki a helymeghatározást, a védett alkalamazások közül vedd ki a Weart, a Messengert és a Whatsappot, és nézd meg így. Ha így nem fog esni, akkor elkezdheted majd visszakapcsolni őket, és kiderül melyik a hunyó.
Ha valamit nem találsz, a Beállításoknak remek keresője van.
-
ANDROID???
addikt
válasz
AMD Power #9791 üzenetére
Megoldás: facebook törlés/tiltás, ott a netes bármikor eléred.
Nem is értem minek szenvedtek azzal az akkugyilkos szutyokkal
Ez már nem először van leírva..Az az érdekes, hogy a családban a másik készülék egész nap wiber (folyamatos mobilnettel megy), a nap végére legalább 30% az akku..
Valamit nagyon nem jól csináltok. -
Trooper82
senior tag
válasz
AMD Power #9781 üzenetére
Nálad is hasonlóan folyamatosan ébrenlétet mutat mint nekem nemrég. Nekem megoldódott. Nem jöttem rá mi a ludas. Play áruház frissített pár appot annyi történt. Ennek 3 napja, és azóta nem jelez folyamatos ébrenlétet, ismét 4 és fél óra kijelzőidőt produkál. Kb úgy nézett ki előtte a statisztikam mint neked. Tuti program okozza, az ébrenlét csík nálad folyamatos.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #9635 üzenetére
Meg kellene nézni, mi meríti, valamit rosszul csináltok. Ha kilövöm a helymeghatározást, pár %-ot esik egész éjszaka, mióta a Chrome-ot is leszedtem, azóta konvergál a 0-hoz a merülés éjjel, wifivel, mobildatával. Most egész reggel nyomkodtam, főleg böngészőállítgatás stb. 1:51 perc képernyőidővel van 71 %-on.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #9382 üzenetére
Azzal a szoftverrel nem tudod garanciáztatni. Előtte vissza kell állítani.
Szerk.:
Ez vonatkozik a Magyarországon még nem kiadott frissítésekre is.Kivéve az OTA -n érkező béta ROM -ok. Amihez más EU ország tetszelésénél lehet hozzájutni azonosító alapján.
Szerk.2.:
Sajnos a Voda katasztrófális frissítéseket illetően. Már 2 Huawei -t is rendesen megszivatott nálunk.Pl. Huawei P7 mai napig nem kapta meg Magyarországon a droid 5.+ -t, így meg kellett őket kerülni. Pedig egy-két hónap és 6.+ is lesz rá.
-
redati
tag
válasz
AMD Power #9326 üzenetére
Picit mintha gyorsabb lenne.Képernyő vagy alkalmazás váltásoknál szépen látszik az animáció. Kicsit jobb az akksi kezelése is, bár még csak két napja tettem fel. Van wifi+ (valami olyasmi mint a helyalapú wifi) Headset-nél van Dts mód. Alkalmazásokon belül külön lehet állitgati a jogosultságot. Végre itt már jó név rendezés. (A vodáson eddig ez ugyebár nem működött).Nem tudom, hogy volt-e az előzőben hálózati adat forgalom figyelmeztető. Az állapotsávon beállítható az aktuális net sebesség.Van bekapcsolási hang,de kikapcsolható.Kikapcsolt képernyőnél, a hangerő gombot nyomva tartva, előjön a beszédalapú hanghívás. így hirtelen ennyi. Szerintem megéri feltenni.Én bootloader nyitás + root nélkül, simán a 3 gombos módszerrel tettem fel.
Ja és töröl minden adatot, ezért elötte mentés javasolt. -
zojjektum
őstag
válasz
AMD Power #8876 üzenetére
Mondjuk azt nem tudom, hogy ez most cinizmus (ha nem akkor elnézésed kérem) volt e a részedről, de igen gyárilag tele van szemetelve a telefonok többsége. De, ha már volt 1-2 okostelefonja az embernek és egy kicsit utána olvas azért tudja, hogy melyek azok a "hasznos" programok amiket törölni/letiltani érdemes. Nem gondoltam, hogy mindet nevesíteni kell.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #8831 üzenetére
Én is, egy 150 forintosat, és egy hónap alatt kezdi felvenni az alakját. Már 3 oldalon passzol. Mire megjön a Nillkin, passzentos is lesz.
De nélküle más kávéház.
Megmértem Moto G 2013 wifijét is. 40/52. Simán veri. Nem mintha borzasztó nagy jelentősége volna itthon vagy általában, de azért na.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest