-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
user2016
csendes újonc
Egy jó hír! A Huawei végre elérhetővé tette a Huawei Backup app-ot a Store-ban. Így HiSuite-tal is lehet menteni.
-
user2016
csendes újonc
Valaki használja a gyári mail klienst? Több mail fiókom van. 5.0.1 engedte a második fiókot felvenni úgy, hogy az smtp account azonos volt (csak a POP3 adatok különböztek) gyári 6.0 frissítés után nem tudok egy újabb fiókot felvenni úgy, hogy a küldési adatok megegyeznek. Azt írja, hogy ezzel az accounttal már van fiók. Vakakinek van esetleg erre tippje? Köszi.
-
user2016
csendes újonc
Az megoldható valahogyan, hogy a navigációs sáv mindig látszódjon?
-
user2016
csendes újonc
Valakinek nincs meg véletlenül a Huawei Backup legutolsó verziója? ( Amivel nem kompatibilis a telefon a Google play szerint..) Ha megvan, akkor ezt feltelepítve lehet menteni a legújabb HiSuite-tal? Elvileg e nélkül nem készül backup a HiSuite-tal. Persze lehet telefonon készíteni bk-t és azt valahogyan lemásolni, de így egyszerűbb lenne...
-
user2016
csendes újonc
Néha a viber nem találja a névjegyzékben mentett számot. Később ugyanazt a számot felismeri. Az app engedélyeit nem korlátoztam. Járt már így valaki?
-
user2016
csendes újonc
Sziasztok! Ti is kétféle képpen tudjátok felvenni a telefont? Nekem valamikor el kell húzni az ujjamat, néha pedig a zöld telefonra kell "kattintanom". Utóbbi esetben a fehér karika nem jelenik meg a két telefon ikon között. (6.0 dual magyar oldalról frissitve)
-
user2016
csendes újonc
válasz #86973952 #9272 üzenetére
Igazatok van, figyelmetlen voltam. Ez csak sima sorozatlövés, nem kinálja fel a "legjobb képet". Szóval továbbra is keresem az elveszett funkciót.. Más. Ha valakit érdekel: reggel kikapcsolt telefon bekapcsolt ébresztés előtt és ébresztett is. Úgy emlékszem, korábban ez valakinél nem ment.
-
user2016
csendes újonc
válasz csabi10 #9265 üzenetére
Ezt a Huawei support írta:
"...A frissítés 4 alapvető lépésből áll:
1. Letöltés a számítógépre.
2. Kicsomagolás.
3. A "dload" mappa áthelyezése az SD-kártyára.
4. Beállítások - Frissítő - Menü - Helyi frissítés - Telepítés"
illetve ezt is...
"Amennyiben a „dload” mellett „Vendor” vagy „Custom” könyvtár is lenne, azokból is frissíteni kell az update.app-al"
Sajnos arra nem tértek ki, hogy a 2. frissítésnek mi a "hivatalos" módja. Nekem a 3 gombos módszer sikeresen frissítette. -
user2016
csendes újonc
Pozitívum (6.0): feloldó minta bevitelekor megjelenik a váltakozó háttérkép "Jelszókérő képernyő mutatása egyből" üzemmód esetén is . (frisítés előtt nem látszott)
-
user2016
csendes újonc
Sziasztok! Hivatalos magyar oldalról letölthető B550-es frissítés után a kamera alkalmazásban nem találom a legjobb fotó üzemmódot. Én nem veszek észre valamit vagy halóban már nincs ilyen funkció? (Független a telefon)
-
user2016
csendes újonc
Sziasztok! A következőben szeretném a segítségeteket kérni.
P8 Lite független, néhány hetes, gyári fw. HiSuite programot használva rendszeresen megszakad a kapcsolat a telefonnal, majd egy idő után újra kapcsolódik. E közben a telefon az asztalon, kábel nincs mozgatva. Próbáltam win8.1 és win7 op. rendszeren 3 kábellel (a gyárival is) kikapcsolt víruskeresővel is. Fejlesztői mód + USB hibakeresés engedélyezve. Valaki találkozott esetleg ezzel a problémával? Esetleg sikerült megoldani? Lehet, hogy figyelmetlenül olvastam, de nem találtam hasonló hozzászólást eddig. A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest