- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
#16820480 #444 üzenetére
Oké értem rá jöttem közben,, de nézd meg az első képet. Az mindegy, hogy a foglalt milyen ha nem látja akkor egy SIM-s ha látja akkor kettő ahogy porterocka (#441) leírta, ehhez szerintem meg nem kell.
Miért ki mondta, hogy nem fér bele? ( Elnéztem közben egy másikéval) Persze leakasztok egy nano Sim-t hoyg kipróbáljam..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#16820480 #413 üzenetére
Tényleg nem mintha nem lett volna P7-em azon 2.3 kezdtem. Azt is tudom mikor adták ki. Én a Témára értettem, hogy nem-e 3.0 között kel keresni. Igaz akitől kérdezve lett az megértette....
porterocka
Amit a 409 hsz-be linkeltem abba nincs benne, most szét kapom a másikat.
Meg valamit kellene az EXT4-gyel csinálni, hogy ne kelljen Cygwin-nezni..
-
törölt tag
válasz
#16820480 #416 üzenetére
Én a 3.1 -et nem tartom elég átgondoltnak. Szóval egy márkabevezetési fázisban lévő piacon talán szerencsésebb 3.0 -val kezdeni. Ez persze magánvélemény. Ott is biztos lesz 3.1, de majd 5.1 -gyel.
Szerk.:
Több új dolog is van a 3.1 -ben, de néhány hasznos dolog kimaradt a 3.0 -ból. Illetve én úgy érzem azzal, hogy néhány dolgot egyszerűsítettek, kicsit túl sok minden került be egy helyre. Így kevésbé átlátható.Ettől még nem rossz, csak én végig mentem a többi verzión is.
-
-
Shingen
addikt
válasz
#16820480 #208 üzenetére
Az akksi most úgy néz ki, hogy 1 óra képernyővel (SIM nélkül, csak Wi-Fi hálózaton, konstans max fényerőn) 73%-on áll, szóval olyan 4 óra képernyőt tudhat nagyjából ilyen körülmények közt.
Ez milyennek számít véleményed szerint?
Neked biztos több tapasztalatod van ilyen téren.
Akkor ez azt jelenti folyamatos netezéssel 5 órát bírna ki, full feltöltéssel? -
Shingen
addikt
válasz
#16820480 #188 üzenetére
Szia!
Engem is érdekelne nagyon a telo.
Majd ha használtad egy kicsit, légyszi írj ide egy részletesebb leírást.Ami nekem a fényerő mellett nagyon érdekelne az az aksi.
Kb. mennyi ideig bírja egy feltöltéssel?
Általános dolgokat csinálja az ember, netezés (nem egész nap csak módjával), kicsi beszélgetés rajta.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged