- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hewfgtr #12956 üzenetére
Pl. kínai ROM -ok is vinni szokták az itthoni SIM -eket, viszont a Telenort csak 2G -n tudják kezelni. A többi menni fog 4G -n is (T, Voda), mert állítható a használati kapcsolat. Telenor viszont olyan lesz 2G felett, mintha valaki rányomná a száját a mikrofonra. Csak a beszéd zaját "kezeli" oda-vissza. Csak a példa kedvéért.
Ez sem SIM kezelési probléma, hanem a Telenor custok hiányoznak.
-
törölt tag
válasz
Hewfgtr #12422 üzenetére
A régi összefoglalóban benne van. Tisztánlátáshoz meg a P8 Lite mélyvíz topik jobb.
Elméletben garancia megvonással jár, gyakorlatban nem nagyon foglalkoznak vele.
-
-
bubus66
nagyúr
Tessék ha lehet itt próbálkozzál, itt biztos, tudnak válaszólni a kérdésedre legközelebb meg használd a keresőt ha lehet
-
törölt tag
Én ebben a letiltásban nem vagyok jó partner, mert ami nálam marad készülék, azt ROOT -olom. Ami csak időszakosan van nálam, azt meg nem piszkálom a reális tapasztalatszerzés miatt.
Ráadásul én az össz. alkalmazás kb. felét kukázom (rendszerből is). Néhányat cserélek. Extrém felhasználó vagyok.
Illetve az sem utolsó, hogy a telefon tulajdonosának milyenek a felhasználói szokásai. Egy példa:
HA valaki játszik, akkor szüksége lehet a Google+ -ra (IS), mert az esetek többségében ilyen helyeken történő megosztásért játékpénz jár. -
Zsocy155
őstag
Nem tudom, én is erre lennék kíváncsi. (Mondjuk az enyém vodás)
Van e benne változás, pl. a névjegyzékben lehet-e állítani, hogy mi álljon elől, erősödött-e a fényerő?
Valaki azt monda, hogy ezeket javítani fogják.A száma alapján új lehet, legalább is ha az enyémet nézem. Nekem B009, ez pedig B130.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest