- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
e_r_i_c #10841 üzenetére
Semmit sem töröl, vagy "csak" a később telepített programok maradnak meg?
B564 előtti ROM -ok mik voltak? Többnyire akkor lehet ilyen, ha nem frankó a recovery és/vagy nem rá való a ROM.
De vannak más variációk is. OTA is csinálhat hasonló hibát.
SD -t is szedd ki belőle wipe előtt és nélküle kapcsold be.
Comecee:
Pl. újraindítás után megnyitod az alkalmazás váltót és ott ácsorognak sorba a programok, amit előtte nem zártál be? -
-
bubus66
nagyúr
válasz
e_r_i_c #2828 üzenetére
Ha jelezve lett ez a probléma akkor javítva lesz de ha csak neked van akkor azt magadnak kell megoldani. Ha használsz FB appok akkor biztos, hogy az a ludas. Én régóta használom a telot és semmi gondom nem volt vele tegnap pl oda vissza rakosgattam a ROM-kat és kb 9% merült.
-
MeGabee
senior tag
válasz
e_r_i_c #2776 üzenetére
"Mi lenne az a full Wipe bővebben?"
A telefon alaphelyzetbe történő állítása,töröl minden felhasználói adatot,programot,fiókot a belső tárhelyről.
"Arról lehetne majd egy bejegyzést csinálni az összefoglalóban, hogy mely applikációk azok, amelyeket gond nélkül le lehetne törölni a készülékről anélkül, hogy az android meghibásodna, illetve ezt hogyan is kell. Utóbbit az előző telefonjaimon is meg akartam csinálni, de nem nagyon tudtam hogyan kell."
Bármelyik app-ot törölheted,amit a rendszer enged az Alkalmazások kezelése menüpontban.Amiket nem,az ROOT jog nélkül nem tudod megtenni,bár én nem nagyon piszkálnám a gyári dolgokat.Gondolom az extra szoftokat lehet gond nélkül törölni,mint pl e-mail,számológép,időjárás,stb...
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
e_r_i_c #1076 üzenetére
Különben nem kell ehez szervizes(mert azok is mondanak baromságot) Van leírás millió.
Igen jól tudod, hogy nem kell kisütni meg el kell felejteni a 8-12-16 óra töltés ez egy hülyeség 3-4 óra alatt fel tölt
A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles idõkből maradt fenn. A töltõ 3-4 óra után automatikusan kikapcsol...
A Másik meg nem is tudod teljesen lemeríteni, ha kikapcsol a készülék az akkumulátorban egy bizonyos % van még a is egy védelem, ugyan úgy mint a túltöltés ellni védelem.
A Loguotomba is van leírás az akkumulátorokról
-
ADAM1337
nagyúr
Elvileg ugyanúgy működik, ha lefagyna, hogy 10mp-ig tartod a 2 gombot és restartol a telefon.
Én még nem próbáltam, nekem szerencsére még nem volt ilyen.
Egyszer sikerült újra rajzoltatnom a home screen-t de akkor 4db 2-3gb-s játék ment a háttérben, szóval terheltem rendesen, meg zene is, de az nem akadt meg.
Szóval a hw bírja rendesen.Amint lesz időm összeollózok egy összefoglalót.
Más: a B052 sw a B046-hoz képest jobb zenelejátszó skin lett, letisztultabb, más funkciót nem vettem észre.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
-
GSPLR
senior tag
Természetesen. Egy SP fasorban nincs ezzel a készülékkel. Meg úgy általában a két márka, hype ide vagy oda. Ez a Lite verzió szerintem egész jól sikerült, jobban mint az előd (lásd P7 és a kistesó G6 4G -P7 Mini-). Én bátran ajánlom, SP után felüdülés lesz szerintem, egyedül az EMUI-hoz kell majd hozzászoknod. Más mint a Sony megoldása (értsd, jobb!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Macska topik
- Ford topik
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest