- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shrek1988
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekel android 6.0 material téma a telefonhoz:
http://goo.gl/luvzKv
HWThemes mappába kell másolni, majd Témák app-ba alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
shrek1988
csendes tag
a frissítés óta a bluetooth egy idő után tényleg szétkapcsol sajnos.
csóró Mi band-emet csak nem sikerül normálisan használjam, frissítés előtt notification acces hiba, most meg ez
-
shrek1988
csendes tag
A frissítéssel a fényerőn is javítottak szerintem + én nem emlékszek "olvashatóság növelése napfényben" (megjelenítés) beállításra korábbról.
[ Szerkesztve ]
-
shrek1988
csendes tag
Nekem is jött új frissítés OTA (B133 , független, orange ro készülékre ) és a korábban felvázolt hibát javította is szépen
-
shrek1988
csendes tag
válasz peterdeme #932 üzenetére
Nekem többször is sikerült, olyankor csak a kikapcsolás/újraindítás segít.
Egyébként gondolom ezek a gondok android 5.0 miatt vannak, sok volt a panasz rá amúgy is és az általam régebben leírt hibát is egyre több tulaj tapasztalja, nem csak P8 lite-on. ([link]).Szerintem az 5.0- ra jellemző memória probléma is jelen van valamilyen szinten mert hiába van majdnem 1gb ram szabad állandóan, a programok gyakran újratöltődnek akkor is ha csak 2-3-at használok, pl: a chrome szinte állandóan, de nem csak, márpedig egy 2gb telefontól már elvárná az ember, hogy a multitasking gördülékenyebb legyen, persze lehet csak nálam van ilyen gond, de nem hiszem.
De a problémák ellenére is nagyon jó kis telefon, mocskosul jól nézz ki szerintem, akku nálam mostanában akár 4 óra kijelző időd is bír. gyorsasággal sincs gond.
-
shrek1988
csendes tag
-
shrek1988
csendes tag
-
shrek1988
csendes tag
-
shrek1988
csendes tag
válasz #86973952 #673 üzenetére
Az enyém Romániából van, orange. Pont azért nem feltétlen akarom feltenni ezeket a frissítéseket mert akkor már szolgáltatótól nem kapok, márpedig ők valamiért annyira belemásztak, hogy az egyik SIM -et ki is kapcsolták.
De a frissítés annyira nem érdekelne csak akkor ha javítaná a hibákat, a névjegyzék hibát írták, hogy nem javítja , az általam említett meg lehet csak nálam fordul elő? valaki tesztelte ? mert ha igen akkor lehet az is valami szolgáltatói "mókkolás" eredménye és akkor feltéve a másik firmware a problémám megszűnik.
-
shrek1988
csendes tag
válasz #86973952 #671 üzenetére
mindegyik Dual SIM-es csak sok szolgáltató lekorlátozta, fizikailag mindegyik model Dual SIM- es, én is jelenleg csak 1 SIM - et tudok használni mert a szolgáltató így árulta, de aki felteszi az huawei oldalról a frissítést (ami szolgáltató független) annak működni fog mind2, elméletileg.
bizonyíték:
[ Szerkesztve ]
-
shrek1988
csendes tag
Csináltam egy gyors videót is,a minősége pocsék de a lényeg látszik.
Factory reset megvolt az se javította a hibát, de nálam még B041 -es szoftver van fent, azóta elméletileg van 2 frissítés B046 és B052 csak egyik sem jött OTA. Lehet , hogy valamelyik javította a hibát azért nem jelentkezik nálatok ? Ha valaki másnál is jelentkezne akkor írnék a huawei nek is de ha valami csoda folytán csak nálam van ilyen gond akkor felesleges.
Itt P8 -as esetében ír ugyanerről a problémáról valaki
-
shrek1988
csendes tag
A "notification center" és "notification access" két külön dolog. a beállítások menü- ben utóbbit nem lehet megtalálni és ahogy olvastam pár másik telefonban sem, pl: oppo stb, ezért is készülhetett el a linkelt program ("Notification Listener Settings"), amit ha feltesztek és van olyan program fent amit ott engedélyezni lehet akkor könnyen tesztelhetitek, hogy képernyőzárás után elfelejti-e a beállítást.
-
shrek1988
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Nemrég vettem egy ilyen készüléket és találtam a szoftverben egy hibát amiről eddig még nem esett szó a fórumon, szóval gondoltam megkérdezném, hogy mindenkinél jelen van-e a dolog vagy csak nálam.
A telefonon szeretnék bizonyos app-oknak hozzáférést engedélyezni az értesítésekhez, eleve a beállításokban nincs ilyen menüpont (angolul "Notification access"), de ezt orvosolni lehet Notification Listener Settings nevű programmal ami kvázi utat mutat (semmi mást nem csinál) , viszont itt hiába pipálom be bármelyik programot, egy képernyőzárás után elfelejti a beállítást, ha nem teszek képernyőzárat akkor nem, illetve ha play-ről felteszek valami 3-ik féltől származót akkor sincs gond, de azért jó lenne az eredetit használni, illetve ha tényleg mindenkinél jelen van a hiba akkor jó lenne ha javítanák egy frissítéssel ezt is.
Egyébként ilyen hozzáférésre lenne szüksége tudtommal pl: az Airdroidnak, a Pushbullet- nek vagy más neves programoknak is, én Mi Fit- el szeretném normálisan használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest