- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz ANDROID??? #19468 üzenetére
Igen ő rá gondoltam, csak már rég volt itt, azt hirtelen ez jutott eszembe, de legalább tudtad.
-
No gyerekek, sajnos egy rossz hírt kell közölnöm veletek, de telefont váltottam. Méghozzá egy Samsung Galaxy S8-ra cseréltem le. Voltak jobb pillanatok, voltak kevésbé jobbak, megismertem bubu88-at, aki alapból sokat tett le az asztalra, csak sajnos nem mindig sikerült másokkal jól kijönni, de ha tudott segített. Minden esetre sok sikert kívánok nektek.
Ja és 25-től már ingyen függetlenítik a telefonokat a szolgáltatók, tehát akkortól lehet bevinni hozzájuk, feltéve, ha lejárt vagy mint ahogy az én esetemben meg lett újítva a hűségidő.
-
-
-
-
válasz MasterDeeJay #19110 üzenetére
"Leszedtem a hátulját hogy az aksit kivegyem de valami elmebajos úgy szerelte össze gyárilag hogy az akksi csatlakozót ne lehessen kiszedni csak ha szétszedem darabokra a hátultját"
Na ezt hívják unibody készüléknek, ennek a hátlapját házilag elméletileg nem lehet szétszedni (gyakorlatilag meg simán megy, csak egy bizonyos ponton kell nyomkodni), valamint az akksiját sem lehet kicserélni.
-
-
válasz nsrking #18934 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldódott-e már, de ha nem akkor ezt kipróbálhatod.
Egyszer volt egy hasonló esett, de akkor az történt, hogy az unokatestvérek nagyon lemerítették a telefont (szerencsére nem az enyémet, mert azt nem adom oda nekik), így se bekapcsolni, sem tölteni nem lehetett. Erre azt csináltam, hogy fogtam, rádugtam a töltőt, majd a bekapcsológombot folyamatosan nyomtam úgy kb. 10-15 percig (jól olvasod). Ekkor kis megszakításokkal de rezegni fog, ne foglalkozz vele csak csináld tovább, mivel a rezgés kevesebb energiát eszik, mint a képernyő. Majd utána lehet próbálkozni a bekapcsolással. Ha már egy kicsivel tovább megy, de ugyanazt csinálja, akkor már jó úton vagy, és csak ugyanazt kell csinálnod, amit eddig.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz ANDROID??? #18457 üzenetére
Inkább elsősorban a wifi routert kellene újraindítani. Nekem is ki szokta írni, mikor a router csütit mond, majd újraindítás után már minden a régi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz AMDaZERG_1 #17424 üzenetére
Mikor újra meghibásodik, addigra már egy másik telefonom lesz, mert most novemberben lejár a hűségem.
-
Mai napon átvettem a javított telefonomat, tapasztalataim a következők:
- Pénteken adtam be, és most hétfőn át is vehettem, tehát nagyon rövid idő alatt megcsinálták (online munkalap szerint már aznap visszaküldték a beküldő felé)
- Sem ujjlenyomat, sem karc nincsen rajta.
- Mint ahogy korábban mondtam, a telefon oldalából egy kis darab letörött, azzal nem foglalkoztak, így a gari sem ugrott emiatt.
- A Bluetooth és wifi tökéletesen működik.
- Mivel főlapot cseréltek, így a gyári telekomos 205-ös rom került rá. Ja és új IMEI számom lett.
- Habár ezt nem jelentettem be, de a jack csatlakozó ismét tökéletes, mivel javítás előtt már az is elkopott, így simán kiugrott a kábel vége a helyéről.Tehát a TMX gyorsan, és korrekten, tehát kiválóan elvégezte a javítást.
u.i. a csere telefonon meg nem működött a kamerája, amit a készülék átvételnél meg is említettem.
-
válasz Mr. Nimbus #17414 üzenetére
Egy mágnes, ami érzékeli, ha a tok be van csukva (a tokban is van egy mágnes).
-
-
-
válasz ANDROID??? #17369 üzenetére
Már elvittem, meglátjuk hogy mi lesz, cserébe meg kaptam G6-ot, kis időre jó lesz.
-
-
Nos nem is tudom, hogy a problémám az ide illik, vagy a mélyvízbe, de inkább először ide írom.
No kérem szépen a mai napon megtörtént az, amire soha nem gondoltam, hogy a telefonom úgy döntött, hogy a wifi és a bluetooth szabadságra megy, így hiába nyomogatom be, és "kapcsolom be", cseszik rá ténylegesen bekapcsolni. Ugyanazt teszi, mint ez a videó. Amit csináltam már:
-Hálózati reset
-Cache wipe
-FC (gyári beállítások)
-újabb firmware telepítéseHát persze, hogy egyik sem jött be.
Szervizeléssel kapcsolatban (ha csak ott tudnák megoldani): Mennyire okoz problémát az, hogy még kb. 1 éve miután kiesett a kezemből, egy kis darabka lejött az oldalából (tényleg nem nagy)? -
-
-
-
válasz Anulu79 #16092 üzenetére
Nos, a rootol ugrik a garancia, de ugyanakkor olyanokat is tudsz csinálni, amit root nélkül nem tudnál, de ugyanakkor ezekkel a dolgokkal tönkre is teheted a telefonodat (jobb esetben nem bootol be többé a telepített rendszer, de újratelepítve megoldható, rosszabb esetben ha overclockingolod a processzor-t akkor akár hardveresen is tönkre mehet, ami igen drága mulatságos) nem hivatalos CM-et is feltehetsz (de nem érdemes, mert megszűnik, vagyis más neve lesz, de az eltarthat egy kis ideig, valamint néhány dolog nem működik rajta).
Röviden ennyi.
-
Egyeseknél míg a BT nem működik, addig másoknál a Wifi problémázik. Az én esetemben pl. úgy működik, hogy akkor van BT, ha a wifi is be van kapcsolva, mert anélkül egyik sem megy. Persze csak azért nem viszem be, mert az oldallapja egy kicsit megsérült, illetve a képernyő széléből is egy kicsi letörött (nem repedt). És nehogy emiatt probléma legyen.
-
-
-
-
válasz gianone #15881 üzenetére
Na itt aki most hisztizik az te vagy. Nem értem, hogy miért nem lehet nemes egyszerűséggel ignorálni, ha nem jön rá válasz akkor magától is meg fogja érteni (ahogy megtörtént), és nem kell megsértődni csak azért, mert valaki nem rég regisztrált és még nem tudja, hogy hogyan dörög az ég. Majd a modik/topikgazdák megteszik, ha úgy látják szükségesnek a dolgot (mint ahogy a Bubus66 meg a társánál történt, aminek a létjogosultságát mindenki döntse el).
-
válasz #27441408 #15575 üzenetére
Elméletileg unibody ház, tehát nem.
Gyakorlatilag meg ha az ujaddal elkezded nyomdokni az oldalsó keretnél a hátlapot (körmöddel), akkor ott kezd lejönni a hátlap (nálam az oldalsó gombok felett, vagy mellett jönne szét), és onnantól már csak végig kell húznod, és kész. -
válasz szaboi6512 #15432 üzenetére
Nem baj, majd jön a CM 14.
-
-
válasz Namelesske #15043 üzenetére
Nem támogatja... aha....
-
-
válasz old rocker #14761 üzenetére
Ne aggódj, nálam meg az van, hogy mikor mappába, vagy egy másik lapra akarom áthelyezni az ikont, akkor 5-10 próbálkozásra sikerül.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz AMDaZERG_1 #12376 üzenetére
Vendor felrakása után magától megcsinálja, nekem legalább is megcsinálta, de ha csinálsz biztonsági mentést előtte, akkor nem lesz gond az adatok (alkalmazások) miatt.
-
-
-
-
válasz Pinyo16689 #12171 üzenetére
Ez azért van, mert a Microsoft nem engedi, hogy a szolgálgatót belegányoljanak a rendszerbe, és emiatt nincs probléma, az Android viszont engedi, és így emiatt van ez. De az Apple sem engedékeny.
-
válasz Pinyo16689 #12165 üzenetére
Inkább válts szolgáltatót. A Telekom az még valamennyire támogatgatja, Vodám meg még nem volt.
-
válasz szemy94 #12096 üzenetére
Akkor mond meg, hogy akkor az európai frissítést szeded le. (és ha a fenti leírás alapján frissítesz, és készül a bizti mentés, akkor semmilyen adat sem fog eltűnni (miután a mentésből visszaállítottad), csak majd újra kell beállítani 1-2 dolgot).
(már lassan 8 éve nem véletlenül vagyok 20-as számmal a T-nél.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz Merseyside #11338 üzenetére
Akkor meg kell nézni, hogy miket használ a szolgáltatás, és abból kell letiltani.
-
-
-
válasz gianone #11166 üzenetére
Úgy látom, hogy egy kicsit szelektíven olvastad, na próbáld meg még egyszer elolvasni az egészet (meg értelmezni). Én azt mondtam, hogy a play szolgáltatás valami miatt sokat zabált, de ha kikapcsoljuk a pontos helymeghatározást, akkor a play szolgáltatás sem fog fogyasztani. Nem azt mondtam, hogy maga a gps fogyasztana sokat, mert az még a hülye is tudja, hogy ha ki van kapcsolva, akkor nagyon kevés lesz a fogyasztása.
-
-
Azt hiszem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet kordában tartani a Play szolgáltatások energia éhségét. Ha folyamatosan ébren tartja a telefont, akkor be kell menni a beállításokban, majd a helyhozzáférésbe, és ott a "Nagy pontosság"-ról az akkumulátorkímélést kell választani, utána már nem fogja ébren tartani. Mondjuk most néztem, és valahogy visszaállt a nagy pontosságra (lehet, hogy mikor valamelyik alkalmazás kérte, akkor engedélyeztem), de azóta sem lett éhes. Egy próbát megér, akinek ez a problémája.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A napokban szedtem le big theme packot (6GB-os), amit az sd kártyára tettem fel, és kis idő elteltével már onnan is ki tudom választani a témát. Így kb. 200 témám van a telefonon.
-
-
-
-
-
-
-
válasz GordonSamway #9038 üzenetére
Az IMEI számot kiszedheted volna.
-
-
-
-
válasz joker55 #8496 üzenetére
Az okos telefonok kikapcsolva már nem ébresztenek, ez nem bug ez ilyen. Már a Galaxy S1 sem ébresztett, pedig az már 6 éve jött ki a gyárból. 2 lehetőség van. Vagy éjszakára repülő módba/ töltőre teszed, vagy MTK processzoros telefont veszel, mert amelyik MTK procival vannak ellátva, na azok kikapcsolva is ébresztenek.
-
válasz gumimaci1235 #8492 üzenetére
T-s romból csak 1 Simes rom van, nincs Dualos. Dualnál csak független rommal (nem független hálózatról van szó).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest