-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
válasz szendo777 #10033 üzenetére
Régen úgy hívták android weather. Szerintem az lesz.
-
csabi10
senior tag
Hogyan kell beállítani hogy az SD kártyát hátértárként cstolja fel a pc-re és ne MPT vagy PTP módban?
-
-
csabi10
senior tag
A huawei.hu-ról letöltött romhoz hol találok md5 checksum számot, hogy ellenőrizni tudjam?
-
csabi10
senior tag
Valaki leírná nekem hogyan kell felrakni lépésről lépésre. A dload és vendor mappát kell az sd gyökerébe másolni?
Vagy egymás után kell felpakolni? Vagy mivel független a telefon a vendor nem is kell?[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
A hivatalos android 6.0 megjelenéséről lehet tudni valamit? Azon kívül hogy lesz.
-
csabi10
senior tag
válasz orsacchiotto #8269 üzenetére
Mosolyogtam, persze csak nem értem mitől van. Amúgy most már teljesen random csinálja van amit letölt van amit nem.
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
válasz orsacchiotto #8266 üzenetére
Köszönöm, ezt a segítő hozzá szólást, tényleg sokat segített.
Bármilyen hihetetlen ezzel kezdtem én is. Amiket írtak ki is próbáltam. -
csabi10
senior tag
válasz ANDROID??? #8232 üzenetére
Félre értetted nem az alkalmazások frissítéséről beszéltem. Hanem arról, hogy ha le akarok tölteni egy játékot az áruházból akkor elkezdi a letöltést végi is megy, de utána azt mondja nem lehet letölteni a hiba kód pedig 936. Én ezt tegnap este vettem észre.
Ha letörlöm az áruház frissítését akkor letölti és telepíti a játékot. Ha kiveszem az SD kártyát szintén telepíti, ezért gondoltam hogy valami az áruházzal van.
Hard reseten kívül már mindent próbáltam.
Viszont úgy veszem észre hogy a nagyobb méretű játékokkal van baj , mert pl. totalcommandert vagy es file explorert simán letölt.Valaki tegye meg hogy megpróbál egy nagyobb játékot letölteni.
Előre is köszönöm./dl/upc/2016-03/19/209399_zmv2jiyiu7pnwjaj_screenshot_2016-03-19-15-54-52.jpg
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
válasz ANDROID??? #8224 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a play áruház frissítését nem lehet kikapcsolni. Ha igen, akkor oszd meg velem hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Nálatok jó a play áruház? Nálam minden letöltésre 936-os hibát ír. Ha letörlöm a play áruház frissítését akkor nincs gond mindent telepít.
-
csabi10
senior tag
Felszeretném rakni a 6.0 bétát. Honnan tudom letölteni? Létezik valami leírás a felrakáshoz? Valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm.
-
csabi10
senior tag
Akinek ilyen telefonja van legyen szíves nézze meg, hogy a jack bementi nyílásban ha szemből nézi van egy kis fehér valami. Nekem részben piros.
Remélem ez nem a beázás ellenőrzésére szolgál. A múlthéten esőben használtam.
Emlékeim szerint az Iphone valamelyik készülékénél ez már okozott problémát mert a becseppenő víz miatt elszíneződött és bukta volt a gari. -
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is vettem egy dualsim-es készüléket. Egy kérdésem lenne hozzátok, amikor kikapcsolja a kijelzőt akkor nem lehet beállítani hogy az órát mutassa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest