- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
F-ECT$ #21618 üzenetére
(Exynos-os) ha jól értem ilyen a Samsung Galaxy S21 FE 5G is?
Mate 20 pro utódját keresem azért néztem be ide hátha itt valaki talált olyat ami jobb mint a jelenlegi mert a 2 modell kb egy szinten van
Amugy P30 pro ha váltanék menyivel lennék előrébb?
gondolom nem sokkal -
Sumptuous
senior tag
válasz
F-ECT$ #22225 üzenetére
Van ilyen gél kézfertőtlenítő. Abból nyomsz egy kicsit a fogkefére, és utána dörzsölöd vele a hangerőgombot. Olyan fogkefe jó, aminek nagyon vékony a szála és befér az apró résbe, ami a keret és a hangerőgomb között van. Én mindig így takarítom a használt telefonokat, teljesen fel lehet újítani a gombot így. Ami némán kattan, az is újszerű lesz a művelet után..
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #22218 üzenetére
A fotós-videós minőség jó, de továbbra sem versenyez a dobogóért, a különleges, több fókusztávolságú zoomkamerának pedig akadnak gondjai. Ám a legnagyobb probléma a gyors melegedés, ami kellemesebb nyári időben is fenyegető üzeneteket hozott, és aztán jöttek a hőhullámok.
Nem fogok ilyet se venni... -
válasz
F-ECT$ #22092 üzenetére
P30 Pro-t használok megjelenése óta bő 4 éve. P60 Pro lenne az egyik kiszemeltem, feltéve ha mindent tud amit a P30 Pro. Gmail, maps, play store és chrome kellenek semmi más, persze a jó kamera, de az adott. Kell sokat trükközni a P60 Proval, hogy menjenek ezek a google dolgok?
-
Macika66
őstag
válasz
F-ECT$ #22036 üzenetére
Bizony, mennyire így van!
Ráadásul a Yettel pl. (de szerintem mindegyik mobilszolgáltató) úgy gondolkozik, hogy pár éven belül a hangalapú telefonálás töredékére fog csökkenni, mert mindenki az IP-alapú telefonálást fogja preferálni. Ez jobb a szolgáltatóknak is, mert jobban ki tudják használni a sávokat, és jobb az előfizetőknek is, mert lényegesen jobb hangminőséggel tudnak telefonálni....
Pár éven belül bizony az 5G fogja biztosítani az adatforgalmak és a beszélgetések jelentős részét. Persze, használható lesz a 4G is, de onnantól már csak korlátok árán.... -
Lacccca87
addikt
válasz
F-ECT$ #22028 üzenetére
5g hianyat nem erzem a mindennapokban. 4g is eleg mobilnet sebessegben, meg egy ideig nem lovik le az biztos.
Ennek az uj variansnak inkabb a last gen soc a baja, es az hogy next gen áron szeretnek adni. Meg az android frissites hianya.
Sajnos ennek a markanak telefonba annyi (legalabbis kinan kívül)
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #21824 üzenetére
Szia!
Nekem az Outlook esetében volt hasonló jelenség. Többször is leveleztem emiatt a Microsoft Support-tal. Első kérdésük az volt (akkor még nem írtam le nekik, hogy milyen telefonom van), hogy samu telefonom van-e. Kifejtették, hogy elvileg samu telefonoknál tökéletesen működik az értesítés, az értesítési sávban, az értesítési területen is ott van az új bejövő üzenetről/levélről a jelzés, illetve az app ikonján is ott van mindig a pötty vagy a szám az olvasatlan levélről. Gondoltam magamban, hogy ez nagyon csodálatos, aztán megírtam, hogy Huawei telefonom van. Annyit válaszoltak, hogy dolgoznak rajta, hogy minél több telefonmárka esetében működjenek rendesen az értesítések, legyek türelemmel.
Egyébként az Outlook-nál már többször előfordult, hogy minden jól működött, jöttek az értesítések az új emailekről, aztán kijött egy újabb verzió és minden elromlott. Nem volt értesítés annak ellenére, hogy az Outlook beállításán nem változtattam (Akkumulátor > Alkalmazásindítás). Ha az appot megnyitottam, ott voltak az új levelek.
Legutóbb is több levélváltás volt hasonló eset miatt, aztán kitoltak egy új verziót az Outlook-ból. Most vannak értesítések, de néha elég nagy késéssel.
Egy regisztrációnál pl. a megerősítő kódot email-ben küldték és elsőre nem sikerült a megerősítés, mert olyan sokára jött meg a kódot tartalmazó levél, hogy kifutottam az időből.
Rlgebben a Spark Email-t használtam, ott rögtön megjöttek az értesítések. Küldtem a saját email címemre teszt emailt, a Spark szinte azonnal jelzett, az Outlook valamivel később. A Spark azóta fizetős lett (a 3-as verziótól kezdve), úgyhogy visszatértem az Outlook-hoz.
A gyári email appot azért nem használom, mert ahhoz folyamatosan be kell legyen kapcsolva az automatikus szinkronizálás, illetve a beállításokban olyan opció van , hogy 15 perc a legrövidebb időintervallum a szerverrel történő szinkronizálásnál.
Viszont a Viber-nél nincs semmi gond, azonnal jönnek az értesítések.
-
Attila9711
tag
válasz
F-ECT$ #21730 üzenetére
Én csak a "fiatalokat" (25 vagyok, pont én beszélek..) nem értem, miért jó, hogy mindenkinek nagyjából ugyanaz az iPhone van a kezében.. én pont azt szeretem az androidos telókban, hogy ilyen széles a választék, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő telót stb. Nyilván költői volt a kérdés első fele, értem a pszichológiáját, de személy szerint húznám a számat, ha mindenkinek ugyanolyan telefonja lenne, mint nekem. Direkt csak a felszínes részét emeltem ki a témának, mert ez mozgatja a többséget a telefon választása során.
-
Pinyo16689
senior tag
-
ffodi
veterán
válasz
F-ECT$ #21676 üzenetére
Ezen szerintem eleve nem kell görcsölni. A közel 4 év, mióta megvan a P30 PRO, kb. minden alkalommal a gyári gyorstöltővel töltöttem 100%-ra (ahogy eddig az összes telefonomat) és 1 napot ma is simán kibír (érzésre kb. 70-80%-a lehet a gyári kapacitásának). Ha tönkremegy, akkor kuka, vagy javítás, elvégre ez egy használati tárgy. Nem fogok azért hímestojásként bánni vele, hogy eladáskor 10k-val többet érjen (amúgy sem adom el), inkább használom.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
F-ECT$ #21661 üzenetére
Nálam is marad a P30p, xiaomi 12T kombó,aztán majd meglátom mit hoz a jövő.
Fél év és kb.kiderül az s23 u hibája is,ha van.
Töltés,a T12 valami 100 W- al tölt, 1x használtam,alapvetően nincs rá szükségem,felesleges számomra,persze sokaknak fontos lehet,ha rohanni kell és lemerült a teló. Nem tudni még nagyon,hogy a szupergyors töltés mit okoz az akksinak. Jó vagy rosszEgyébként qurva nehéz váltani nekem is p30p- ről.
AtHos általában az eddigi samuk ilyenek voltak a lányomnál az s23 u- t majd meglátjuk idő kérdése.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
F-ECT$ #21618 üzenetére
Most jöttem a Mediamarktból.
Előrendeltem az S23 U-t.
256-os áráért az 512-est kaptam volna.
16.-áig van náluk készülékbeszámítás, ami 100ezret lehúz az árból.
Egy ezer éves Sony telót vittem be, ami nulla forintot ért. De a 100 ezer lejött az árból. Mivel a 256-os árát kellett volna fizetnem, minusz 100 e, 510000.- lett volna a áz 512-es ára, amire még adtak volna egy 30 ezres vásárlási utalványt.
Gykorlatilag 480-ból kijött volna a 690ezer forintos 512 GB-os telefon...
Bementem átvenni, zsebemben a pénzel...
Megnyomkodtam, nézegettem... Szép, szép, de nem fogott meg...
Visszaléptem!
Marad a P30 pro! -
knox83
senior tag
válasz
F-ECT$ #21616 üzenetére
A 87% egy majd 3.5 éves telefontól szerintem nagyon jó. Az enyém 2.5 éves és 81% pedig nagyrészt vezeték mentesen töltöttem ami lassabb..
Néztem az s23 telefonokat mediaba, nekem az ultra nagyon nagy, a plus lenne a megfelelő. Nagyon írják hogy az sd soccal minden probléma megoldódott. Nem tudom nincs bizalom a cég felé részemről, bármilyen samu termékem volt mindig szívtam vele. Na meg az ára.. Elmebetegség. -
hockeyapu
senior tag
válasz
F-ECT$ #21567 üzenetére
Nekem kell a memóriakártya (tudom minek, de nekem kell !) !
Szóval hagyok itt alább helyet a hosszú felsorolásnak, melyek azok a trónkövetelők, amelyek rendelkeznek memóriakártya hellyel, csak csúcskészülékek jöhetnek szóba !
Légyszíves sorold fel mert Én sügér vagyok hozzá !
Remélem elég helyet hagytam a hosszú listának ! -
knox83
senior tag
válasz
F-ECT$ #21560 üzenetére
A srácok nagyon be vannak indulva a fórumon, mindenki diákkal meg mindenféle kuponnal raklap szám veszik a szériát
láttam olyat hogy a 610 ezres s23u 470ért lett meg. Ami elég jó ár, persze mihez képest. A s23+ nekem is tetszik, a yts videókon eddig csak jót hallottam, az sd procival összeállt az egész.
-
Attila9711
tag
válasz
F-ECT$ #21560 üzenetére
Én még csak hands on videót néztem róla, meg gyorstesztet, de megleptél az akksival most.. Ugyanakkora kijelző kapott egy +200mAh-es telepet (22-höz képest) +Snapi cpu, azt gondoltam végre nem szarnak bele és itt is javulás lesz.. /Picit off, de párom S21-e szintén már gyenge akkuval jött ki, de idővel szépen optimalizálódott a SoT, droid13-al pláne, pedig nyomkodja rendesen és kibírja egy teljes napig most./
Az árról annyit, hogy az be fog esni szokás szerint, ahogy mindegyik Samsung szériánál.. A piac majd megint beárazza, ahogy mindig. De az fix, hogy nincs akkora szakadék még mindig a P30-ashoz képest, hogy azonnal eldobjam és szaladjak be a boltba érte. Sajna egy ideje nincs semmi nagy újdonság telefonok terén (Foldable telókat nem említem, "az más kávéház"), a lényeges dolgokat meg b.sszák normálisan megcsinálni (jó akku, gyors töltés, jobb anyaghasználat, teljes felszereltség kieg. terén stb) -
NoOne1976
őstag
-
zso79
őstag
válasz
F-ECT$ #21394 üzenetére
Nekem se az volt a gond, hogy nem tudtam fizetni, évek óta nem is használtam már fizikai kártyát csak atm -hez, de ezzel sokkal gyorsabb, gördülékenyebb. Korábban többször volt, hogy tovább ott kell tartani, vagy elvenni és visszarakni, ezzel ilyen nincs. Különösen problémás volt pl. némelyik automata, na ezek a gondjaim teljesen megszűntek.
-
Macika66
őstag
válasz
F-ECT$ #21015 üzenetére
Mindent az ÁFÁ-ra sem lehet fogni, a német ÁFA-hoz képest 8 % a differencia.
300.000-es netto árnál "csak" 24.000 Ft a differencia, röhögve fizetnénk ki, ha CSAK ENNYI lenne a különbség a tavalyelőtti modellhez képest.900 USD / USD alatt környékén voltak a kezdőárak tavalyelőtt még.
Emlékezzünk már kicsit vissza a nagy elfogultságban a 2019-es árakra, ha kérhetem!!!!
Az, hogy valaki a szolgáltatónál 24 hónap rabságért vagy a sarki sufniGSM-nél a flanszia sötétszürke import telót mennyiért kapta, az nem nagyon érv...
A hivatalos ára ennyi volt, amennyi a cikkben olvasható! -
knox83
senior tag
válasz
F-ECT$ #20759 üzenetére
Elég jó lett a pixel 7 széria de ismét vannak gondok. Lezárt kijelző után is kb 1 mpig érzékel így simán elindulnak appok. Illetve a teszteken derült ki hogy nagyon sokat fogyaszt a kijelző, lényegesen többet mint mondjuk egy s22 ultra.. A kamera tényleg el lett találva. Feltételezem előbbit szoftveresen tudják orvosolni viszont utóbbinál ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest