Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Bferibörs #21664 üzenetére

    A gyorstöltés jót biztos nem tesz, a kérdés, hogy mennyivel rosszabb a lassabb töltésnél. (Szerintem nem sokkal.) Egyébként nem csak a gyorstöltés nem jó, hanem a 100%-ra töltés sem. A legjobbat akkor teszed, ha lassú töltővel tartod a telefont 20-80% között. VAGY azt csinálod, amit a legtöbben (és én is): leszarod, és használod úgy, ahogy neked a legkényelmesebb, és ha 2-3 év után már nem olyan jó az aksi, akkor 12e Ft-ért kicserélteted.

    A Samsung Galaxy telefonok az Exynos miatt voltak ilyenek már a kezdetektől fogva, ezért nagy a fejlődés a mostani S23 szériánál. Gyorsabbak lesznek, kevésbé fognak melegedni, az aksi is jobban bírja és a mikrolaggok is eltűnnek. Persze szoftveresen még mindig el tudják rontani, de 3 év garancia + 3 év szoftveres frissen tartás mellett azért olyan nagyon rosszak nem lehetnek. Kicsit még várni kell a hosszabb távú tapsztaltokra, meg hogy az árak is lejjebb menjenek, de szerintem erős jelölt lesz ez a cserére az év második felében.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák