- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Nézd, legalább döntöttél. Nekem az a telefon élből nem tetszik. Kibaszott nagy és inkább a formájával van a bajom, olyan mint egy féltégla. Majd azért tesztelgetés után megoszthatnád a tapasztalatokat. Főleg kamera fronton.
Én végül honor magic 5 prot vettem, elvileg holnap átvehetem. Bár kicsit az algoritmussal nem vagyok kibékülve helyenként, de kompromisszumot kell kötni.. Mammut I Vodafone üzletben ki volt állítva és tetszett az egész ahogy van. Meglátjuk. A p30 pro marad itt, ez biztos -
Bferibörs
addikt
Ha a gugliba teszed a jelszavakat,akkor az appok feldobják a f.n,j.szót.
A samu jelszókezelőjét kikapcsoltam/ átváltottam guglira. Mert ha más márkára cserélek,beithatom kézzel az összeset.Nem szerettem soha sem a samut,de én is ezt választottam,nem bántam meg
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
knox83
senior tag
-
Foose
addikt
Ebben az esetben úgy tudod kikapcsolni,hogy ügyfélszolgálatot felhívod,és kéred hogy kapcsolják ki a VoLTE funkciót. Nekem automatikusan kapcsolt be pár hónapja,ki akartam kapcsolni,de a telefonban nincs rá funkció. Akkor jártam utána,és tudtam meg hogy ez esetben csak így lehet kikapcsolni.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
AtHoS
nagyúr
VoLTE állítása, ha a szolgáltató/telefon...és aktuális szoftver engedi: Beállítások/mobilhálózat/Mobiladat és SIM-enként kellene lennie VoLTE hívások menüpontnak
Ha nincs vagy szürke, akkor szolgáltató/telefon...és aktuális szoftvere nem támogatja a ki/be kapcsolást
read-only mode on the forum
-
T0rnad0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest