- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Nézd, legalább döntöttél. Nekem az a telefon élből nem tetszik. Kibaszott nagy és inkább a formájával van a bajom, olyan mint egy féltégla. Majd azért tesztelgetés után megoszthatnád a tapasztalatokat. Főleg kamera fronton.
Én végül honor magic 5 prot vettem, elvileg holnap átvehetem. Bár kicsit az algoritmussal nem vagyok kibékülve helyenként, de kompromisszumot kell kötni.. Mammut I Vodafone üzletben ki volt állítva és tetszett az egész ahogy van. Meglátjuk. A p30 pro marad itt, ez biztos -
Bferibörs
addikt
-
knox83
senior tag
-
Foose
addikt
Ebben az esetben úgy tudod kikapcsolni,hogy ügyfélszolgálatot felhívod,és kéred hogy kapcsolják ki a VoLTE funkciót. Nekem automatikusan kapcsolt be pár hónapja,ki akartam kapcsolni,de a telefonban nincs rá funkció. Akkor jártam utána,és tudtam meg hogy ez esetben csak így lehet kikapcsolni.
-
AtHoS
nagyúr
-
T0rnad0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest