- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trish92
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom mióta, de a hicare app devices alatt egy mate 10 lite-ot mutat, mint saját készülék. Mi lehet ennek az oka? Most hajnalban ment fel a 190-es update .
-
_retry_
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Nem kicsit szívtam meg, közel 100rongy lesz! -
thesound
addikt
válasz
_retry_ #9044 üzenetére
https://consumer.huawei.com/hu/support/service-center/
90k (olvastam valahol, de kb. reális)
-
_retry_
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Ma sikerült a két hetes P30 prom elejteni! Természetesen a kijelzőm két sarka szilánkosra tört, illetve átlósan elrepedt! Kifogástalanul működik, a készülék minden szempontból, de ez így nem maradhat! Szóval legyetek szívesek segítsetek hová vigyem, és ha tudtok árakat mondjatok mennyibe fog ez fájni!? Délalföldi vagyok, szeged pest vonalat járom! -
L_ajos
őstag
válasz
Aryon87 #9039 üzenetére
Na igen. Csak azt nem értem hogy ami eddig működött azon miért változtattak a rossz irányban. A huawei-nél a digitálisból optikaiba átmenet valami förmedvény. És érdekes módom a samu minden erőlködés nélkül megtudta oldani erőlködés nélkül. Arra meg ne hivatkozzanak már hogy erre a vas nem elég. Egyszerűen a termékkövetésük ugy xar ahogy van, a fejlesztést meg mindig a következő telefonban látják.
Nagyon rossz hozzáállás ez ( főleg mostanában )
-
Aryon87
félisten
Nekem meg az, hogy automatában fotózol, és ha egy virágot szeretnék közelebbről fotózni, a telefon szerint az már makró, és már ugrik is a kép, azaz átvált makró módba, holott én nem akarok makró módban fotózni, elvégre erre külön van supermacro mód. De ő akkoris átvált, ha akarod ha nem. 9-es droidon nem csinálta ezt.
Na ez bosszantó. És az AI ki van kapcsolva.
A videós zoomcsúszka meg a másik, bár nem sűrűn videózok szerencsére. -
bgabesz75
tag
Beküldöm valahogy a szervízbe. Adnak gondolom árajánlatot. Hibáztam abban hogy bekapcsoltam. Hagyni kellett volna kiszáradni pár napot. Akkor valószínűleg működőképes maradt volna ha nem is vízálló. Addig fizetem a vodafonnak. Ha a javítás túl drága akkor nem.csináltatom meg. Veszek inkább egy olcsóbb telefont. Amìgy is pénzkidobás egy ilyen drága mobil főleg ha az ember nem is tudja használni. Ha találok valakit aki olcsón javítja viszonylag akkor megcsináltatom. Kérdés hogy mi száltt el benne? Vagy eladom alkatrésznek.
-
Márky
tag
Megjött a márciusi biztonsági frissítés.
-
-
Kiváncsiságból valaki megosztaná velem, hogy melyik a gyári ébresztő hang független szoftverrel rendelkező készüléknél?
Nekem DT-s van és ott a Telekom Default.
-
válasz
bgabesz75 #9018 üzenetére
A hivatalos Huawei oldalán ez áll:
"Az eszközt ellenőrzött körülmények között tesztelték, és meghatározott körülmények között tanúsítottan csepp-, víz- és porálló (eleget tesz az IEC 60529 szabvány IP68 besorolási feltételeinek).
A víz- és porállóság nem tart örökké, és idővel az ellenállóképesség normál használat mellett is csökkenhet. Ne töltsd a telefont nedves környezetben, vagy ha maga a telefon nedves. A tisztítással és megszárítással kapcsolatos utasításokat lásd a kézikönyvben. Ha a telefont folyadékba meríted, a garancia az ebből fakadó kárra nem terjed ki.
Megjegyzés: Az IP68 védelem azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott tesztkörülmények között az eszköz védett a víz káros beszivárgása ellen legalább 1,5 méter vízmélységig és legalább 30 percig, miközben a víz és a telefon hőmérsékletének különbsége nem haladja meg az 5 K-t.
*Az IP68 védettség fröccsenésálló, vízálló és pormentes kialakítást jelent, amit ellenőrzött, laboratóriumi körülmények között vizsgáltunk be az IEC 60529 szabvány szerinti IP68-es védettségnek megfelelően. A fröccsenés-, víz- és porállóság nem tart örökké, és idővel az ellenállóképesség normál használat mellett is csökkenhet.
A tisztítási és szárítási utasításokat lásd a felhasználói útmutatóban. A garancia nem terjed ki a folyadékok által okozott károkra."
Kíváncsi leszek a fejleményekre ha beviszed... -
zso79
őstag
Érdekesség: ha a hivatalos oldalon rányomsz a Vásárlás gombra, feldobja pl. az Aqua-t is. Felhívtam őket, ők csak 1 év garival árulják a telefont.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Erre valaki? Egy P30 Pro-rol van amugy szo.
-
bgabesz75
tag
Én se kockáztattam volna de a jelenlegi fertőzésveszélyes helyzetben sűrűn kell fertőtlenítenem. Gondoltam gyorsabb így lemosni. Tényleg másodperceket volt a víz alatt. Vigyáztam rá mint a hímestolyásra. Elég vacak. Többet nem veszek hüvelyt ha ezt nem csinálják meg gariba. Samsung Note 4-em vagy az S5 egy csillagromboló ehhez képest. Videót full hd-be egy 5 évvel örefebb Note 4 is sokkal szebbet csinál. Botrány.
-
bgabesz75
tag
Teszteltem a vízállóságát. Szappanos vízzel lemostam tegnap. A hangszóró lehalkult egy darabig de miután kiszáradt működött rendesen. Ma megint megmostam és elment a térerő. Lekapcsoltam , kivettem a simkártyát. Átraktam Note 4-be ott működik. 4 órát vártam kb. Bekapcsoltam a P30 Prot. Rendszer felállt aztán amikor próbáltam fotózni akkor újraindult. Ki be kapcs. Úgy tűnt működik. Visszatettem a simkártyát azóta se kép se hang. Azért ennyitől nem kéne hogy bekrepáljon talán jól gondolom?
-
Foose
addikt
Köszi! Nyilván a kettő között nagy a különbség. Sosem ejtettem még el,de szeretnék rá továbbra is vigyázni. Robosztus? Hát,ebből a szempontból ez nekem nem baj,eleve lapát kezem van
Oké,nyáron rövidnadrágos időszakban biztos nem a legjobb választás. Nekem is az aurórakék verzió van,most így hirtelen nem tudom elképzelni,milyen lehet a tokkal együtt,de hátha van róla kép neten. Aham,akkor erre gondolsz?!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest