- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nekem meg az, hogy automatában fotózol, és ha egy virágot szeretnék közelebbről fotózni, a telefon szerint az már makró, és már ugrik is a kép, azaz átvált makró módba, holott én nem akarok makró módban fotózni, elvégre erre külön van supermacro mód. De ő akkoris átvált, ha akarod ha nem. 9-es droidon nem csinálta ezt.
Na ez bosszantó. És az AI ki van kapcsolva.
A videós zoomcsúszka meg a másik, bár nem sűrűn videózok szerencsére. -
mjani1172
addikt
Tőlünk nem messze, lakik egy gsm boltos, szinte mindig meg van rongálva (betörve a hátsó ablak, megrugdosva az ajtó) a kocsija.
Lehet nem véletlen.
Egyébként az egészet nem értem.
Aki eddig nem tanulta meg, hogy drága dolgot nem veszek csak biztos forrásból, az meg is érdemli. -
Silenzio
addikt
Úgy gondolom, hozzáadunk a topikhoz azzal, hogy pl. Hito megosztja a tapasztalatait a Camera2 API kapcsán, amiről sajnos nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy az S7-emen még működött a gyári appban, én meg elmondom, mit látok a szoftverek nyomogatása kapcsán. Szerény véleményem szerint egy topik olyan, mint egy munkahely vagy egy osztályterem, közös érdekből együtt tartózkodók gyülekezete. Lehet, te le szoktad teremteni a munkatársaid, vagy sulis korodban az osztálytársaid, ha untad őket, de a többség fel sem veszi, egy határozott kisebbséget meg érdekelhet is. Hadd ne mondjam, hány privát üzit kaptam ma Manual Camera témában. Úgy gondolom, hasznos tagja vagyok ennek a topiknak, és másutt is "terjesztem az igét". És látod, még olyanok is járnak ide, akik értenek is a témához, akik jobban konyítanak hozzá nálam, pl. Hito vagy Ixion77 fórumtársak.
A legtöbb fórumban arról szól a fáma, hogy ki milyen tokot, fóliát használ és mennyi SOT-t ért el. Aztán kissé felbolydul, ha jön valami hangyanemzőszervnyi frissítés. Az aztán jóval magasztosabb. Megint máshol a típushibák, bootloopok, rendszerproblémák borzolják a kedélyeket. Nehogy má' azért pangjon a topik, mert alig van bug... (én jó, ha eggyel találkoztam az elmúlt 7 hétben, mióta megvan, de már nem emlékszem, mi volt) - eltekintve persze a kamerás nyűglődésemtől.
-
Ixion77
addikt
Te és én gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele hogy mit lehet és mit nem lehet lefotózni egy mobillal. Csakhogy tapasztalatom szerint ezzel az elenyésző kisebbséget alkotjuk. Az én "problémám" nem az, hogy ne tudnám mi mindent nem lehet egy telefonnal lefényképezni, hanem hogy erről a "teszt"-ekben egy szó sem esik. Átlagos anyukák nem csak a gyári marketing, de a "független" tesztelők által is abba a hitbe vannak ringatva hogy a mobilok teljes értékű fényképezőgépek, amik lényegében ugyanazt tudják amit a "nagyok".
Ezért kiköhögnek 250e-t a "The Art of Light" P20-ért mert "drága, de megspóroltam a fényképezőgép árát". Aztán hazamennek fotózni és nem értik hogy miért elmosódott pacák vannak a trambulinozó unokák helyén. Úgyhogy kipengetnek újabb 400e-t, mert elhiszik kollegáknak hogy iPhone-t kellett volna venni, az a tuti fotózásra. De megint csak pacák vannak. Úgyhogy a következő évben is kipengetnek 300e-t, mert most már ravaszak voltak és a tesztet is elolvasták és az írta hogy a P30 "super camera system" aztán már tényleg mindent tud... Azt nem írta a teszt hogy mit fog alkotni a játszóházi fényben 1/1000 shutter mellett... (Megfejtés: lényegében ugyanolyat mint a 4 évvel ezelőtti telefonjuk.) Az benne van hogy a P30-cal már esti fénynél is felismerhetők a Moszkva téri épületek ha kellően sokáig tudják mozdulatlanul tartani, csak az emberek jellemzően nem arról akarnak képet készíteni...(Amúgy ha a 485g gép + 230g obi súlytól leszakad a kezed, ideje eljárnod gyúrni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest