Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Szerintem még mindig a telenorban a legolcsóbb. Függetlenül adják.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van olyan helyzet mikor egy telefon anyagilag nem bukó? Nem szoktam eladni a régi telefonjaimat,, csak veszek újat, de ha el is adod, egy telefon nem befektetés, mindig buksz rajta.
-
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
S10 plusról készülök át térni p30 pro-ra, szerintetek megéri?
A kamerával nem vagyok kibékülve az s10+-nál, más bajom nincs úgy vele.
-
betyarr
veterán
üdv!
ki hol vette a telót?melyik a legolcsóbb és legmegbízhatóbb bolt?
-
Aryon87
félisten
válasz
hodostamas
üzenetére
Ennyi

Kesobb en is hozok anyagot, kb 800 kep valogatasa 4 helyszintol
-
norrberth
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
CsakaHuawei!

-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nocsak, még a végén önszántamból lesz oled-es telom.
-
norrberth
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jó kép!

-
petya2012
őstag
sziasztok
nektek megy bármit letölteni a google play-ről??
nálam-Hiba történt az információk szerverről való lekérése során [DF-BA-AH-01] -
adomok
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
+1
-
Varszegig
veterán
válasz
samsung88521
üzenetére
Az aprón a sok pánikóltól féláron

-
adomok
tag
válasz
samsung88521
üzenetére
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Én is P30 pro telefon vásárlás előtt állok.
Meg tudnátok mondani, hogy lehetséges-e a telefonnal osztott képernyőn böngészni? (tehát a képernyőn két honlapot látnék, vagy egy honlapot, illetve egy jegyzettömböt megnyitva?
Note 9-en van ilyen funkció, de a p30 pro-n nem találtam és a media markt-ban sem tudták megmondani.Illetve árukeresőn láttam 235 000 Ft-ért is ilyen telefont újonnan a mobil1 internetes boltból.Érdemes megvásárolni ilyen kisebb boltból? Lehet esetleg problémám ami miatt jobban járnék ha a media markt-ban venném meg?
Köszönöm a segítséget előre is!

-
ateszapa748
aktív tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Szia,
Nekem előtte volt S10 - em (is) . Azon hamar túl adtam, főleg a gyenge üzemidő miatt, de a kamerája sincs a fasorba sem a P30 pro hoz képest (saját szubjektív véleményem)..Nekem ez a telo bejön, pedig nagy szó, hogy 1 hét után még meg van (elég gyakran váltogatom a telefonokat)
. Szerintem ez most jó darabig marad! 
-
realmadrid
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Nálam az új Digis sim van a kettesben. Próbaképp gyakran kapcsolgatom egyelőre a lefedetség miatt(földalatti, metró) az egyesre, de még nem produkált ilyet.
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid
üzenetére
Alapertelmezett sim: 2
3g ikon viszont az 1es simnel van. -
realmadrid
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Hol látszik ez a képen ?
-
hjoldarf
újonc
Hi evribadi!
En is beujitottam egy 128gigas feketevel, telenoreknal csak ez volt mar. Csaj meg is kerdezte, biztos ilyet szeretnek-e... adjad ide anya, en igy bomlasztom a rendszert
2,5 eves Galaxy A5 2017-et valtott, nyilvan ahhoz kepest fenyevekkel jobb.
Egyedul az FHD+ zavart (A5nel meg okes hisz joval kisebb, a G3nal meg nem letezett pixel...
) de day to day useban semmit nem veszek eszre ugyhogy jovanazugy.
A kijelzo minosegevel nagyon meg vagyok elegedve, az A5 egyik fo problemaja szamomra a borzaszto kamerajan kivul a kijelzo. Abszolut jelen volt a black crush - sotet cuccokat kb eselytelen volt netflixen vagy yutbobon nezni es ez azert tudott kva zavaro lenni
Azt hittem, jobban fel fog tunni a valtas, de nagyjabol 2 nap alatt raalltam az emuira es kb. ugyanennyi alatt megszoktam az ivelt kijelzot is
Egyedul a fasza AOD hianyzik a samubol.
Kamerat meg augusztus elejen hungaroringen kimaxolom
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Sajnos az ismerősi körben ezt csinálják két kártyával a telók márkától függetlenűl ez lehet android hiba.
-
hodostamas
addikt
Sajnos tovabbra is bugzik a ketkartyas mod. Most egyik hivas utan beragadt a net az elso simre, holott a kettesre van beallitva...
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
nekem nem villódzott a képernyője alacsonyabb fényerőn...
-
droti25
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez pontosan mit takar?
-
Ixion77
addikt
Kellemes meglepetés: DC dimming
-
Z.É.T.
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hú, ez nagyon jó hír!
-
tibcsi0407
félisten
Jön a DC dimming. [link]
-
ffodi
veterán
Jó estét!
A szörnyű hírek hallatán ma bevásároltam egy P30 PRO-t....

P20 PRO-ról jövök, és az átkötözés során szomorúan konstatáltam, hogy néhány beállítás(/app) nincs vagy nincs ott, ahol lennie kellene:
- Főképernyő végtelen görgetése
- Navigációs lehetőségeknél az "egygombos navigáció"
- Gyári zseblámpa alkalmazásEmellett betettem a SIM-et, de szolgáltatás FW-t nem telepített a telefon. P30 PRO-nál ez utóbbi már nem szokás, vagy valami nem oké?
-
Aryon87
félisten
M20Pro visszakerult az Android Q beta programjaba, SD, Wifi, BT is visszavette a Huaweit. Szepen lassan visszakerul a rendes kerekvagasba

link -
128bit
tag
Oké köszi nektek !
-
F-ECT$
titán
Így van: a 4k 60 fps hiányzik.
-
kekedi
senior tag
Szia
Biztosat szerintem még maga Trump se tudna mondani.
Viccet félre téve,
Maga az android megmarad, csak tán nem fog frissülni a Q-ra. De biztonsági frissítést elvileg kapni fognak.
Az, hogy ez fog e jó vagy esetleg rossz irányba mozdulni...majd augusztusban kiderül (talán hamarabb is).Vegyél e vagy sem? Ha rá ér, akkor várd meg a fejleményeket. (talán még az ára is mérséklődik)
Ha nem ér rá, akkor szerintem ne kockáztass, válassz mást.De ez csak az én véleményem.
-
128bit
tag
Sziasztok
Gondolkozok egy p30 pron ,de most ez az amcsi tiltás bezavart.
Világosítsatok már fel, lehet majd androidrendszert teljes körűen használni később vagy nem?
Vegyek vagy sem
köszi -
2ofthem
aktív tag
-
SeatZola
őstag
Srácok! Van aki Samsung sima S10-ről valtott P30 Pro-ra? Ezt tervezem és nem tudom mit tegyek? a fotózás és az aksi miatt váltanék, de a kijelző miatt felek kicsit. Valaki aki hasonló váltáson esett át megerősíthetne....
-
Dwatti
addikt
válasz
gabesz839
üzenetére
Nézd meg a Huawei márkaboltban is
- Shopmark Budapest, Üllői út 201, 1191
vagy
- Firstphone Budapest, Teréz krt. 8, 1066 -
gabesz839
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Üdv. Én ezt az elméletemet már annó a note 4 - nél felhoztam. Egy kiváló üzemidőt produkáló telefon másfél év alatt sokkal kevesebbet bírt ki mint új korában. Vettem hozzá egy gyári új akkumulátort, és ugyanolyan rossz volt. Mate 9 két éves, és most is ugyanazt produkálja.
Más. Tud valaki keleti vagy nyugati környékén olyan boltot ahol olcsón tudnék USB jack átalakítót venni? Nincs kedvem most ebayrol rendelni. Köszi
-
Aryon87
félisten
Ez is igaz, de mikor az 1-fél éves telefonoknál jönnek a panaszok, pláne úgy hogy előtte nem volt semmi gondjuk, azért az elgondolkodtató. 1-2 eset oké, de mikor a fél topik jelzi a gondot + a faces csoportban is rendszeresen felbukkantak a posztok naponta többször..
Persze nincs tökéletes telefon, mindegyiknek megvan a maga hülyesége. Zárom ezt a témát részemről, nem akarok többet offolni, Samuról meg jobban teszem ha nem beszélek

-
F-ECT$
titán
válasz
Ricardo
üzenetére
Ez eléggé összetett kérdés, és nagyon nehéz bizonyítani. Az "tény", hogy az idő múlásával a legtöbb telefon üzemideje romlik, bár kis javulás is elő szokott fordulni 1-1 update-nél (főleg a megjelenés után, ha rosszak a teszteredmények). Ennek oka:
-Maga az android is fejlődik, egyre több funkciót pakolnak bele -> nő a fogyasztás
-Az appok erőforrás igénye is nő -> nő a fogyasztás
-Az akku öregedik -> romlik az üzemidőNem is lehet pontosan mérni az üzemidőt, mert nem mindegy, hogy hogyan használod a telefont (fényerő, használt appok, térerő, stb).
Én drasztikus változást nem nagyon szoktam észre venni, de eléggé biztos vagyok benne, hogy a gyártók tudnak csavarni annyit 1-2 beállításon, hogy 5-10%-kal csökkenjen úgy az üzemidő, úgy hogy abból ne legyen botrány. (Pl egy adott szenzort többször kapcsolnak be egy update után, mint korábban, és azzal indokolják, hogy ezzel javul a felhasználói élmény.)
Az S7-esem lassan 3 éves, eleinte 5 óra SOT-tal használtam, most 3.5 óra körül tud, viszont az aksi a 3000 mAh-ról 2300-ra romlott, ez már önmagában magyarázza ezt a romlást, nem kellett hozzá semmilyen szoftveres trükközés.
-
Aryon87
félisten
válasz
Ricardo
üzenetére
Nemrég volt egy cikk hogy az Apple és Samsung lassítja a készülékeket, hogy vegyenek új modellt, amiért bírságot is kaptak ( [link] ). Nem akarom lehúzni a gyártót, mert már volt vele gondom mint tudod (bár az S9+ végre pozitívumot hagyott maga után a másik 2-höz képest), de mikor megjelent a 10 és rá nemsokra a 9-es topikjában hetekig merülési panaszkodások voltak, azért nem lehet véletlen...
-
Dwatti
addikt
válasz
ateszapa748
üzenetére
👍
-
ateszapa748
aktív tag
Szerintem nem bánod meg. Nekem is volt XS, XS maxom is, most P30 pro van. Ez egy igen jó készülék minden szempontból (nekem). Mondom ezt úgy hogy minden IPhone volt 3gs óta és az összes androidos flagship is, legutóbb Mate 20 pro, majd SGS 10. A p30pro fényképezője valami csúcs (főleg a zoom). Amíg nem volt ilyen készülékem kételkedem, de brutál jó! Ja és a "botrány" után vettem, cseréltem...

-
F-ECT$
titán
válasz
Aryon87
üzenetére
És a Snapdragon verzió még jobban bírja, kár, hogy ide nem azt hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem szolgáltatói előfizura gondoltam,hanem független,feltöltőkártyásra