- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #4358 üzenetére
Gyorsban atfututtam oket. Jo hasznat vetted az 5x zoomnak, nem veletlen a kedvencem. Az egyik kepen a biztior ovjen levo telefon akarmi tartalma is szepen latszik, pedig gondolom nem kozelrol lotted..
-
jeni
félisten
válasz
ForRedGlory #3504 üzenetére
a lámpák közt a jobb hátsó lökhárítónál baloldalon vagy és a blöki jobb oldalon fejnékül.
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #3504 üzenetére
Megvagy legalabbis amennyire latni. A kutya ha jol latom akkor vagy yorki, vagy shitzu
A kocsi domborulatai torzitanak nagyon -
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #3502 üzenetére
Azigen
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3464 üzenetére
Neteddel nincs gond ilyenkor? Nálam ilyen útközben van, ha megnyitásközben elmegy a térerő.
-
Aryon87
félisten
válasz
Nalam azonnal betolti a tartalmat
-
FuRiONight
addikt
válasz
Gmail nálam fél éve nem volt jó s9+on. Itt már alapból tiltottam. A gyári alkalmazás használom az jól működik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3376 üzenetére
Nyilván még senki nem nyomja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3374 üzenetére
He?
-
zaphod78
tag
válasz
ForRedGlory #3293 üzenetére
Köszi, megnézem meló után. Az a legbosszantóbb, hogy a leg ótvarabb telefon is simán ki tudja vetíteni, ez meg sehogy sem akarja. Délelőtt rápróbáltam az otthon található legrégebbi készülékkel (Xiaomi redmi 2 pro) és simán ment azzal is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3242 üzenetére
Nálunk a családban is van akinek kiesik, máséba jó, van akiébe bele se megy. Ez ilyen. A hangzása megint más téma.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3239 üzenetére
Mindenkinek más a füle, nekem pl nem akar kiesni belőle.
-
válasz
ForRedGlory #3072 üzenetére
Szuper a csoportkép!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3092 üzenetére
Van olyan helyzet mikor egy telefon anyagilag nem bukó? Nem szoktam eladni a régi telefonjaimat,, csak veszek újat, de ha el is adod, egy telefon nem befektetés, mindig buksz rajta.
-
norrberth
addikt
válasz
Jó kép!
-
adomok
tag
válasz
+1
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #2999 üzenetére
Gondolok itt arra, hogy amint megjelent az S10 család, a S9 tesók rá nem sokkal merülési gondokkal kezdett küzdeni frissítést követően. Rajtam kívül akkor még sokan panaszkodtak.
Hülyén fogalmaztam a másikban bocsi
Ettől függetlenül elismerően bólintok a tesztbeli teljesítményére az S10+-nak -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2604 üzenetére
Ez nem portré v rekeszérték módban készült? Vagy az AI nem volt bekapcsolva?(az is ilyenkor aktiválja a portré módot)
-
csubííí
senior tag
válasz
ForRedGlory #2380 üzenetére
A két készülék kijelző méretben és arányában is eltér, ez is okozhatja.
S10+ 6,4" 19:9
P30 Pro 6,47" 19,5:9 -
tibcsi0407
félisten
válasz
ForRedGlory #2380 üzenetére
Én nagyon szeretem. OP6 után.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ForRedGlory #2376 üzenetére
Kíváncsi vagyok meddig lesz Nálad. Ahogy a fórumon látom, sűrűn cserélsz telefont.
-
AnonymusX
őstag
válasz
ForRedGlory #819 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
ForRedGlory #336 üzenetére
De még ip67 védelem sincs neki...nemhogy ip68. (bár van akinek ez egyáltalán nem szempont)
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #201 üzenetére
Elismerem, kapkodós kép lett, mivel elhagytam az osztályomat és nem akartam letolást, de holnap már összeszedettebb összehasonlításom lesz. A képek ugyanonnan, ugyanabból a szögből készültek, mégis más-más lett. Mindez úgy, hogy a Huaweinek se auto HDR se AI nem volt, míg a Samsungnak mind2 be volt kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged