Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
2ofthem
üzenetére
kicsit megcsúsztak a betük, igen fénnyel festés volt

Aryon87, köszi! ezután már nekem is beégtek a villámok.. közelebb jöttek és sötétebb lett.
Tegnap nagyon szép volt a naplemente.. Nyugat fele nem is volt gond, szépen lekapta, színhelyesen. [kép]
Na de DK fele volt egy cella amit megvilágított a lemenő nap. Nagylátóval még szo szo [kép], de ott se voltak a helyén a színek. Ha csak a sárga mammákat akartam volna lekapni a főszenzorra, totál elment.. és hiába próbáltam pro módba az AWB-t állítani, a kék ég vmi vakító kék lett, a sárga meg lilás sárgás katyvasz. Képet se lőttem mert még szerkesztővel se lehet visszahozni.
161es update rajta van, de továbbra is úgy tűnik vannak helyzetek mikor nemtud mit kezdeni a színekkel.
-
törölt tag
Sziasztok
Tud valaki segiteni abban, hogyan lehetne rendszerszinten emoji-t cserélni az EMUI 9 alatt?
-
2ofthem
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Melyik módot használod villámokhoz?
-
jilian
addikt
-
Sabuka
újonc
Sziasztom!
Huawei p30 pro sms iras kozben zavaro vonalat rak a szavak ala.Hogyan tudnam azt eltuntetni,sehol nem talalom?
Koszonom -
Sumptuous
senior tag
Nem is gondoltam túl :D Köszi az infót!
Melegszik közben a telefon? Én egy ventilátoros beasus-t vettem, mert elvileg melegszik, ha tölt. De még nem ért ide. :(Egyébként a villódzást majd az ujabb fw-ben bekapcsolható DC dimming orvosolja.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Minden ledes fényforrás ilyen, a frissítési frekvencia miatt van. Lámpa, tv, stb ugyan így villog videófelvételkor ha kevés fénynél veszed fel.
ffodi
Tegnap jött ki kb, szal tényleg a beta beta verziója. -
Sumptuous
senior tag
Ha nem lenne benne a címében, hogy EMUI 10, azthinném egy sima P30 Pro bemutató.. :D
A kamera app szvsz. szebb, de ha még a DC Dimming sincs benne, akkor nem értem minek egy új számozás. A 9.1 és 9 verzió között nagyobb az ugrás, mint a 9.1 és 10 között.
Szerintem amúgy sem fokuszálnak tulságosan az új emui-ra, inkább az Ark/Oak OS-el vannak elfoglalva.Más: 10W-os vezetéknélküli padon mennyi idő alatt tölt fel a készülék?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nyilván még senki nem nyomja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
He?
-
ForRedGlory
félisten
EMUI 10 betarol egy darab komment sincs?

-
Gabes13
tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Nem tudom /hiszem. A talk back-hez van köze ennek az app-nak. Ahogy írtam azon a nevén is van a play aruhazban az alkalmazas
-
reddevil1975
csendes tag
Androidos tv-re hogy tudok tükrözni mert egyszerüen nem látja csak a sima smart tv-ket?
-
Dreimus
senior tag
válasz
Dreimus
üzenetére
[Tehát ilyet produkál csak most a főmenüre dobta ki a kis ikonját ami a whatsapp gombra esett] fektetve pedig törlés/enter gombokra.
-
Gabes13
tag
válasz
Dreimus
üzenetére
A mai nap annyit sikerült intéznem, hogy a srác is látta a problémám, neki p20 pro volt mondta hogy az ujrainditas utani az szoftveres, de az amit nálam latott azt meg nem tapasztalta, pedig a csaladjaba is több Huawei van. Szerinte nálam is ez allfenn, javasolta hogy fr, most megcsinaltam majd holnap kiderul mi van vele. Kuldhettem volna szervizbe, de pont nem tudnam vissza kapni nyaralas előtt, szóval max utána ha nem jo. Hangszóró nálam sem a legjobb, en is halknak talalom mondjuk 95%-ba headset-et hasznalok, szóval annyira nem zavar ez.
-
johnnyvsr
tag
Sziasztok
A gyári bongeszobe a kezdolapra hogy tudok weboldalt menteni? -
Dreimus
senior tag
Fenyeros dolog meg pont nem sotet hanem elenk varosi hatteru fomenuvel es feher chrome alappal lehet legjobban eszrevenni.
Ujjlenyomatos dolog meg raadasul pont play aruhaznal csinalja ezert is gaz de holnap rakok majd be kepet rola hatha le tudom menteni.
A kamera resz mar nehezebb lesz de meglatom sikerul e mert azt ritkabban csinalja. -
ffodi
veterán
válasz
Dreimus
üzenetére
Értem.
Kipróbáltam, amit írtál, viszont én nem vettem észre semmi szignifikánsat alap esetben (sötét főoldal-chrome PH oldala), talán akkor egy kicsit visszaveszi/rátolja a fényerőt, hogyha a sötét főoldal és a chrome kezdőoldala között lépegetek, ami ugye full fehér. Számomra meglepő, hogy egy ilyen -tulajdonképp észrevehetetlen- változás valakit zavar és hibának tudja be, de nem vagyunk egyformák (vagy csak az én szemeim öregek már ehhez és lassan reagálnak).

Ujjlenyomat: áhh, így már értem. Ez viszont nekem egy app. inkompatibilitásnak tűnik, mintsem a telefon hibájának, azzal meg sok mindent nem tudsz kezdeni.
Kamera: Nekem ilyet még sosem írt ki, pedig sokszor csesztetem a kamerát.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Volt factory, nem menus, de nem segitett. A fenyero ahogy irtam 50%on csinalja es maxon nem es nem csak ez hanem regebbi Huawei modellek is. Kamerat en se tudtam hova tenni. Ujjlenyomtatot tovabbra sem ilyen helyeken kell nezni hanem ahol irtam.
Sajnos Android telokkal sose volt szerencsem es most sem. Ez van, kar erte mert amugy jo telo lenne.
-
F-ECT$
titán
válasz
Dreimus
üzenetére
Ami még nálam előfordult hibának a gmail szinkronizációja néha nem akarja automatán begyűjteni a leveleket, hanem csak manuálisan.
Ébresztés párszor kimaradt, ami miatt majdnem sikerült munkából is késnem.
Ezek a nyűgök más telefonnal is megvannak (android hiba), az a baj velük, hogy csak a felhasználók kis részét érintik. Ha tudsz cserélni, az a legbiztosabb.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dreimus
üzenetére
Ezek mind szoftveresek akarhogy nezem. Factory reset volt mar? (Nem a beallitasokon keresztul)
A fenyerot a bongeszonel mindig is levette, mar a Honor 8-nal is tapasztaltam (valamint Honor 9 es M10Pro is), sztem valami "vedelem" a magas fenyero miatt, foleg hogy a chrome alapbol vilagos feluletu.
En rengeteget fotozok, a kamera soha nem melegedett. Tegnap volt szinte forro a telefon, de vagy 10db 4K videot csinaltam 30+ fokban, igy nem is csodalkozom rajta..Az ujjlenyomatolvasot nalam csak az OTP keri, de ott nem bugos a dolog, szepen behozza anfelugro ablakot.
Hibas peldanyok mindig lehetnek, remeljuk a masik P30Pro-d mar nem fogja produkalni ezeket.
-
Dreimus
senior tag
A kijelző fényerő hiba valós, sajnos. Kapcsold ki az automata fényerőt(ezt sose használ egyik telómnal se mert sose úgy működik ahogy kéne) és rakd 50%ra majd főképernyő majd onnan be egy chrome pl és láthatod hogy visszavesz. Az ujjlenyomat ahogy irtam jelszo beírásokat ujjlenyomatra cseréltem ahol lehetett pl play áruházban és ha vásárlok valamit és nem fogadja el az ujjlenyomatot akkor dobja fel a jelszó beirasat de bugosan rárakja az előbb említett gombokra az ikont. A melegedésre a kamera esetén a szoftver is kiír egy figyelmeztetést hogy 1 perc és leáll a kamera szoftvere.
Legfrissebb. 161es frimware van nekem.
Eladni nem fogom, bukni nem akarok, erre van a csereigazolas
bar jobb lett volna nem elni vele mert amugy nem lenne rossz telefon de ezek a hibak szamomra pont eleg a levaltasara. -
ffodi
veterán
válasz
Dreimus
üzenetére
Érdekes amiket írsz, nálam egyik leírt probléma sem jelentkezett eddig....Gmailt ugyan nem használok, de:
- Kijelző fényereje: Automatán is jól működik és manuálisan is. Ha kézzel beállítok valamit az úgy is marad.
- Telefon csak akkor melegszik fel jobban ha AR mérést csinálok a kamerával, más esetben nem tapasztaltam
- Ébresztő sosem maradt még ki
- Feloldáshoz használod az ujjlenyomatot? Ha igen, ott elég nehezen tudom elképzelni, hogy rálógjon a gombokra az ujjlenyomat szimbólum, mert a virtuális gombok eleve felette vannak és nem helyette.
- A beszéd hangszóró az kiváló, pont, hogy zajos környezetben jobb, mint egy konvencionális hangszóró. Teszteket elolvasva szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de pozitívan csalódtam.
- Csengőhang/értesítés hangerő: ez nálam is ilyen, de ezt nem mondanám hibának, ez egyszerűen ilyenLátszólag szoftveres "hiányosságok"/fícsörök/esetleg bugok miatt szervizbe küldeni egy készüléket nálam a lehetetlen esemény kategória. Ilyenkor vagy várni kell, vagy eladni a készüléket ha nem tetszik, szervizben úgysem csinálnak vele semmit, max. csak mérgelődnek.
Nem lehet, hogy valami régi FW-etek van egyébként?

-
Dreimus
senior tag
válasz
Gabes13
üzenetére
Nekem az első hétben nem volt aktívan használva a telefon így nem tűnt fel, aztán felfigyeltem rá és azóta nagyon idegesítő
hugomnak P20 van, párjának P20pro és mind2 telefon 9.0 Android verzió óta csinálja.
Ami még nálam előfordult hibának a gmail szinkronizációja néha nem akarja automatán begyűjteni a leveleket, hanem csak manuálisan.
Kamera alatta szó szerint felforr a hátlap pár perc után.
Ébresztés párszor kimaradt, ami miatt majdnem sikerült munkából is késnem.
Jelszó bevitel helyett ujjlenyomat olvasót használok, de valamikor nem olvassa be, ilyenkor be kéne írni de az ujjlenyomat ikonját rárakja a billentyűzetre pont a törlés és enter gombokra így ha vétek akkor kezdhetem előlről.
A beszéd hangszóró az pedig nagyon gyenge, ami leginkább bevásárló központban vagy zajos forgalom mellett ütközik ki igazán, mert szinte érthetetlen a másik fél, hiába van maximális hangerőn.
A csengés és az értesítés hangereje egy csúszkán vannak és emiatt nem is használom az értesítéseket, mert túl hangosan pityegne.
Ezek mind mind apró hibák és elég kellemetlenek és van amit már el is felejtettem, mert ezek amik gyakran okoznak gondot számomra. -
Aryon87
félisten
Nekem is gyors amúgy, csak ha az asztalon van a teló, nem akar feloldani egyből. Ha kezemben van, egyből bent is van. na mindegy, nem különösebben gond, nálam sztem a fólia kavarhat be. Anélkül meg nem akarom használni, 4 naposan már így is beszedett egy hajszálkarcot.
(#3349) Dwatti az alkalmazásoknál töröld az "egészség" app-ot, és akkor nem fut feleslegesen.
-
Dwatti
addikt
Lépés számlálót hogyan kapcsolom ki?
Képernyőzárnál most nincs ott a lehetőség. -
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Megérkezett a csere készülékem. (ujjlenyomat olvasó rossz volt - 72 órás csere jogosultsággal éltem )
MobilCorner korrekten kezelte a cserét. e-mail-ben és telefonon is tartottuk a kapcsolatot. Kedden visszaküldtem a telot, a hibát ők is észlelték , küldtek egy új készüléket.
Ma érkezett meg.
Már többször vásároltam tőlük, csak jó véleményem van az üzletről másnak is nyugodt szívvel ajánlom őket l ! -
bajoros
csendes tag
Sziasztok.Nem tudtam megállni, h ne szerezzek be egyet ebből a csodából.
HTC U11 után is el tudok még csodálkozni
Lassan végzek a belakásával. Ám nem jutok nyomára, hogyan tudnék facebook értesítés /nem messenger/ változtatni egyedi hangra. Szerintetek? -
Aryon87
félisten
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Azt a gyári szerkesztővel lehet megcsinálni, "locsoló" néven találod meg. Ráböksz az adott részre amit színesnek szeretnél, és ahol még feleslegesen van szín, azt kiradírozod.
-
tamas.varga5
tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Nagyon profi minden képed! Szerintem több mint elég egy "csak egy telefon" -tól! Más: ha ajánlhatok egy QI töltőt, nagyon praktikus, szinte már nyugati a design és nem utolsó sorban pénztárcabarát. Mindössze 1300 forint volt. Nekem megjött 20 nap alatt. Este ráteszem, reggelre 100 %-on van,nem ultra gyors,így nem kell tartani az akku gyorsabb elhasználódásától,bár nem tudom van-e alapja ennek. https://www.ebay.com/itm/QI-10W-Fast-Wireless-Charger-Charging-Pad-For-Huawei-P30-Mate-20-Pro-Samsung-S10/362597817180?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=631748973389&_trksid=p2060353.m2749.l2649
-
Dreimus
senior tag
válasz
Gabes13
üzenetére
Ilyen a 9.0as szoftver, felvettek nekem rola hibat de nem tudjak mikor lesz javitva(egyedul max fenyeron nem jelentkezik) , hasonloan az automatikus fenyero minden restart utan visszakapcsolodik.
Van meg vagy 3 sornyi hibaja a szoftvernek ami miatt szervizbe kuldom, nagy valoszinuseggel ezeket nem fogjak javitani es csereigazolast kapok majd. -
Gabes13
tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy a fényerő valtozast hol lehet kikapcsolni? Ertem ugy, hogy az automatikus ki van kapcsolva, de ha valtogatok fokepernyo vagy oldalak kozt mindig ugrál mint ha automatan lenne. Van erre lehetőség hogy kikapcsoljam? Eddig nem vettem eszre, kb 1 hete van ez. Köszönöm a választ!
-
Aryon87
félisten
válasz
vlesi69
üzenetére
Nyilvan egy telefon meg nem fogja kivaltani a gepeket, mert ahogy mas irta, a fizikat nem lehet megeroszakolni, de a legtobb csucstelefon mar alkalmas arra, hogy a fenykepezogepet otthonhagyja az user. Korulmenyes a cipelese, es rengeteg olyan helyzet van, amit a telefon gyorsabban megold, mint a gep, plane ha 6millio kellek van melle, ami mind mas-mas celra van

-
válasz
Aryon87
üzenetére
Én egy Fuji XS1-et használok majd egy kiló plusz tok és akkuk, bridge gép a Fuji utolsó profi gépe amit kiadtak, de már a P20 Pro óta gondolkodok hogy eladó lesz. Nagyon sok tesztképet lőttem, ugyan az a pozíció és beállítás, több telefon, milc és nagy gép képe van köztük, de a Huawei telefonok kiemelkedőek.
-
Aryon87
félisten
válasz
vlesi69
üzenetére
Köszi srácok.
Tavaly volt egy alapgépem, egy Nikon D3400, 18-55 alapobival, de csak 8 hónapot "élt" meg. Kihasználatlanság miatt el is adtam. Mate10Pro volt mellette, többet lőttem a telefonnal mint a géppel..
(#3330) 2ofthem nem, ezek sima jpg képekből van szerkesztve. RAW-val mégjobb lenne az eredmény, de azzal már nem akarok vesződni, pláne hogy nagyon sok helyet foglalna el. 1-1 ilyen kirándulásból átlagosan 150-300 képpel térek haza.
-
knox83
senior tag
Köszönöm srácok:) komolyak ezek a képek :)
-
Aryon87
félisten
Rengeteg fotó született mióta megvan a telefon, így csak ebben a formában osztom meg veletek, mert ha a durván 250 képet beteszem ide, a Plútóig vágtok ki engem rögvest

A képek már utómunkáltak, szerencsére nem kellett nagyon belenyúlni, így a valóságot tükrözik 1-2 képet leszámítva, ahol egy pici direkt túlhúzás van.
-
zaphod78
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Én is pont így töltöm. Reggel vettem le, délelőtt gyerekeket kísérgettem, fényképeztem. Utána meló. Itt elég sokat beszélek, és 65%-on áll

-
knox83
senior tag
Valaki 50x zoom képet tudna feltölteni? Lehetőleg nappal fényben :) mm-ben próbáltam de ott nagyon fxs a fény, az eredmény is borzasztóan életlen és zajos volt.. Köszönöm
-
hjoldarf
újonc
válasz
Ixion77
üzenetére
zsir, koszi a valaszt
arnyekos reszen van, asztal sarkaban jol szellozo helyen tok nelkul, gyari toltot hasznalom a szupergyors vagy miakorhaz toltessel... nalam alap hogy mikor toltom akkor nem baszingalom
max. ha hivnak azt felveszem... vegul alkalmaztam az ultimate supportos megoldast - kihuztam majd visszadugtam a toltot, azota igaz langyos de kozel sem olyan meleg mint volt ugyh remeljuk ilyen is marad
-
-
hjoldarf
újonc
sracok, masnal is forro a telo toltes kozben? 
2-3 hete mar megvan a kicsike de eloszor most vettem eszre, alig birtam a fulemhez tartani telefonalas kozben es hat bevallom kisse megijedtem
-
Aryon87
félisten
válasz
norrberth
üzenetére
Mar nem mondom azt hogy fos.

Inkabb maradjunk annyiban, hogy meg van 1-2 dolog, amire raferne egy kis fejlesztes, mert ott "bukik" el, ahol mas erosebb. De ugye mindegyiknel vannak kompromisszumok, bar jo lenne ha nem a fontosabb dolgoknal lenne, mint pl az emlitett akkuido es terero. -
Sumptuous
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Közben ha érdekel valakit, rájöttem mi is ez.
A témák között van olyan, aminek dinamikus a lezárt képernyője. Például ebben a témában igencsak egyedi a lockscreen, mégis megy az értesítés kijelzése. Gondolom ez nem megy a régebbi fw-ben :DMár csak azt kellene kideríteni, hogyan lehetne bármilyen élő hátteret a LS-re beállítani.
-
Aryon87
félisten
válasz
2ofthem
üzenetére
Épp este nevettem egy jót, mert melóból hazajövet még bőven van 50% a telefonban (06:30-21:00 időszak), míg az elődje pedig olyan 20-30% volt, és nem egyszer powerbankon lógótt már hazafele.
A tétereje is nagyon jó, mivel bádoglemezes az épület, így igencsak árnyékol. A Huawei az 4 pálcikás jelerősségen van, de van mikor fullon, míg az előtte lévő telefon átlag 2 pálcikás volt.. Nem kicsit van különbség a kettő közt. Direkt nem írom ki a márkát, mert így is fújnak rám
-
Ixion77
addikt
válasz
dsanyi94
üzenetére
Döntsd el magad:
v153 AI mode
v161 AI mode
v153 Pro mode
v161 Pro modeÉn AI módban látok jelentősebb változást, ami főleg abból adódik hogy az újabb verzió világosabbra húzta az expozíciót. Pro mód sötétebb lett, és a pirosak valósághűbbek. Furcsa volt még hogy az új firmware a statikus téma ellenére folyamatosan kereste a fókuszt.
-
Aryon87
félisten
válasz
2ofthem
üzenetére
Van elképzelésem mi kapcsán írhatod
(akkuidők)Ami a .161 frissítést illeti: van változás, a színeket jobban kezeli. A frissítés előtt még hajlamos volt egy picit neonzöldes képeket csinálni ha sok volt a zöld benne, ez a frissítés után megszünt. Megjegyzem, az AI-t nem használom.
Ami nekem külön tetszik frissítéstől függetlenól, hogy a telefon nagyon jól kezeli a fényviszonyokat. Nincs auto HDR, de a szoftver mégis úgy készíti el a képet, mintha az aktív lenne. Nincs kiégés vagy bebukás, az ellenfényt is baromi jól kezeli akár normál, akár széleslátó módban. Ha lesz erőm este akkor "pár" képet megosztanék itt ha nem gond
-
dsanyi94
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is ma jött meg
Kép minőségben észrevehető a változás?
Meg ha jól látom okos tokkal még mindig nem megy az aod...
Sztem ezt sose kapjuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hugomnak P20 van, párjának P20pro és mind2 telefon 9.0 Android verzió óta csinálja.

Én nagy géppel szoktam fényképezni de ezek után elgondolkodok rajta meg éri e minden kirándulásra vinni magammal.

![[link] [link]](https://i.lensdump.com/i/WYqqp0.th.jpg)
![[link] [link]](https://i.lensdump.com/i/WYqVwF.th.jpg)
![[link] [link]](https://i.lensdump.com/i/WYqQSr.th.jpg)
![[link] [link]](https://i.lensdump.com/i/WYqd13.th.jpg)