-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
-
samsung88521
csendes tag
Köszi Dwatti!
Megpróbáltam így is, fotó mód ai nélkül talán egy fokkal jobb, de sajnos továbbra is vagy a háttér éles, vagy az arc. Ezek szerint nem tud a telefon teljesen éles képet készíteni? Esetleg nincs erre valami alkalmazás? Azt hittem ezzel a telefonnal pl állatkerti képek is szép élesek lesznek, de eddig így sajnos csalódtam. Kaphatnék még bármi egyéb tippet ezzel a problémával kapcsolatban? Esetleg másik telefonnal lehet teljesen éles képeket készíteni úgy, hogy az arc éles legyen és mondjuk a háttérben lévő zsiráf is? Köszi a segítséget előre is. -
samsung88521
csendes tag
válasz
Aryon87 #3575 üzenetére
Sajnos a portré módban sem lehetséges beállítani, hogy a fej és a háttér is éles legyen
Van még esetleg bármi tipp? Előre is köszönöm.
Vagy tényleg nem lehet olyan képet készíteni egy ilyen telefonnal, ahol elöl a személy és a háttér is éles? (pedig pont ezért vettem volna ezt a telefont -
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy p30 pro telót.
tetszik nagyon, főleg, hogy brutál gyorsan tölti a telót, az üzemidő nagyon rendben. a főkamera tényleg nagyon jó, illetve plusz infó, hogy én a clearplax fóliát rakattam fel, mert azt javasoltátok, én is ezt javaslom, tényleg jó.
Annyi, hogy a westend media marktban ne tetessétek fel, mert egy lúzer fiatal srác van ott, ahogy láttam, hogy hogy dolgozik(nagyon laza és amolyan proli autószerelő stilusa van, káromkodik, előttem tettek fel egy iphone telóra fóliát, de a 'jó van az' stílus ilyen telóknál felejtős, így mondtam is nekik, hogy "végignéztem, hogy hogyan teszitek fel és ez nagyon gáz, inkább máshol tetetem fel" és elhoztam. Körbejártam a westendet, ti ne tegyétek, nem fogtok Clear plax fóliát találni. Nyomás át a mammutha, ott egy srác felrakta, de maradt alatta porszem, így kb 4-5 nap múlva visszavittem.Egyből kicserélték, nem variáltak, szóval Mammuthban rakassátok fel és a fiatal vékony csaj tegye fel, ő precíz és profi..én tokbarát sima fóliát tettem rá. nagyon jó, nem zavaró, nem jön fel, pedig még tok nélkül használom. Egy dolog viszont nagyon zavar a telóban: fényképezésnél ha embert fényképezek, nem lesz éles a háttér!!!! ez nagyon zavaró! Erre kérnék segítséget. Hiába állítom a rekeszt 13-asra, egyszerűen vagy az arc lesz éles, vagy a háttér. Kérném ebben a segítségetek, hogy hogyan lehet szép képeket lőni, hogy az arc és a háttér is éles legyen. Köszönöm a segítséget előre is!
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Én is P30 pro telefon vásárlás előtt állok.
Meg tudnátok mondani, hogy lehetséges-e a telefonnal osztott képernyőn böngészni? (tehát a képernyőn két honlapot látnék, vagy egy honlapot, illetve egy jegyzettömböt megnyitva?
Note 9-en van ilyen funkció, de a p30 pro-n nem találtam és a media markt-ban sem tudták megmondani.Illetve árukeresőn láttam 235 000 Ft-ért is ilyen telefont újonnan a mobil1 internetes boltból.Érdemes megvásárolni ilyen kisebb boltból? Lehet esetleg problémám ami miatt jobban járnék ha a media markt-ban venném meg?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest