Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
csikteszta #4297 üzenetére
Nem
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csikteszta #4297 üzenetére
Neked kell tudnod mennyi alkalmazást futtatsz egyszerre. Nekem bőven elég a 6 giga.
-
csikteszta
csendes tag
Sziasztok :)
Már elég régóta nézegetem a telefont, lassacskán a vásárláshoz is eljutok.... Viszont az a kerdes merult fel bennem, hogy erdemes-e megvenni 8/256osat ha csak igazából a 8 giga ram miatt venném? Átlag user vagyok, csak nem akarom hogy egy ev múlva docogjon... -
bandigyerek
senior tag
válasz
Aryon87 #4295 üzenetére
Ezt nem. Egy lépcsőházban volt a lépcsők alatt lekavicsozva. De tény, hogy szép kort megért -a festéket kivéve- szinte sértetlenül. Ami ugye baj.
Egyébként találtunk már tejfölös poharat (a szögleteset), újságokat a 80-as évekből (na az egy kicsit viharvert volt, de olvasható).
-
Aryon87
félisten
válasz
bandigyerek #4294 üzenetére
nem ez szerepelt a hírekben vagy 2 hónapja, hogy a Duna alján találták meg (a műanyagszennyezéssel kapcsolatos hír volt asszem)?
-
-
jeni
félisten
Boccsi ha valaki még nem tudná
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jano_023 #4286 üzenetére
Ha hangjelzés is megfelelő, akkor Missed Notifications Reminder
-
Jano_023
őstag
Hali, srácok értesítési led helyett milyen más megoldások vannak? Előre is köszönöm
-
Helltak
őstag
válasz
bandigyerek #4278 üzenetére
Aryon87:
Remélem nekünk is hamar megjön, nem csak a kivételezettnek -
Imre9211
aktív tag
válasz
Aryon87 #4274 üzenetére
Eddig se volt gond az ujjlenyomat olvasóval és a kamerával se, de had jöjjön csak. Mondjuk én nem használok fóliát. Ha a Mate 9esem kibírta majd 2évig karc nélkül ez is ki fogja. Edzett üveg, továbbra is feleslegesnek tartom általános felhasználás mellett. Nyilván ha kőműves lennék v ilyesmi és olyan környezetben használnám oké, de ha a m9 kibírta olykor préselve kulcs csomók meg rengeteg apró közt akkor minek...
-
Aryon87
félisten
Semmi változást nem látok, minden ugyanolyan. Nappal elmegyek fotózni, hátha úgy kiderül mi van. De valami nagy dolog kell legyen a kameraszoftverben (is), mert ekkora frissítéssel még nem találkoztam a Huawei/Honor pályafutásom alatt, csak főverzióváltáskor. És ez ugye csak egy havi frissítés...
-
Aryon87
félisten
válasz
bandigyerek #4261 üzenetére
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
3 napja csatlakoztam a táborhoz
Eddig szinte csak pozitív tapasztalataim vannak, S10+t váltotta. -
Jano_023
őstag
Sziasztok. Lássuk milyenek lettek a képek
-
Aryon87
félisten
válasz
bandigyerek #4261 üzenetére
Fenyfestes mod termeszetesenSzeleslatoval csinalom, az jobban viseli az eros villamokat az F3.5 miatt, bar van 2 kepem ami igy is kiegett, akkorat villant. Igaz felettem/elottem villog kozvetlen (perpillanat nyugi van) es a konyhaablak az egyetlen hely, ahol lehetseges a fotozas..
-
Aryon87
félisten
Na hányan csináljátok a villámfelvételeket?
Enyém lassan 2 órája az ablakba húzza az igát
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mjani1172 #4252 üzenetére
Ajánlom a 2005-ös Fotósuli részeit. Ha jól emlékszem 10 részes. Az akkori gépek típusa, fajtája ne zavarjon be, a P30 pro állva hagyja szinte mindet. Ha érdekel a fotózás kezdőlökésnek nagyon jó.
De mint linkeltem Bensid kolléga írása, vagy Bone123 cikkei is nagyon hasznosak.
Én a galambkergetést csak durva verés kilátásba helyezésével lettem volna hajlandó lefotózni. Az ilyet inkább végignézem, és örülök, hogy láthattam a saját szememmel.
-
Dwatti
addikt
válasz
Jano_023 #4253 üzenetére
Clearplex fólia vagy , spigen üveg
QuickShortcutMaker (Rejtett tartalmak és beállítások megjelenítése.) amivel lelehet tiltani a gyári alkalmazásokat. -
Ixion77
addikt
-
Jano_023
őstag
Bocs lejárt az editálási idő. Szóval a gyári Huawei böngészőt el lehet távolítani valahogy? Idegesítő.
-
Jano_023
őstag
Hali, sikeresen váltottam ma a Mate 10 pro-ról erre a szépsége. A kérdésem az lenne hogy milyen fóliát érdemes venni akár kintről akár itthinrol? A Huawei üzletben az aréna plázában a mobilfitterst ajánlották. Valakinek van tapasztalata velük? Köszi
-
mjani1172
addikt
válasz
bandigyerek #4251 üzenetére
Kösz, sokat segítettél.
Így tanul az ember.Máskor ezeket a beállításokat használom.
Ha ezt előbb tudom!
Így JÓ fotók születnek. -
CöcBömb
csendes tag
válasz
reddevil1975 #4244 üzenetére
Szia!
Megkérdezem a testvéremet, mert ő rendelte nekem! (meglepett vele)
-
mjani1172
addikt
válasz
bandigyerek #4221 üzenetére
Akkor kérlek addj valamit át a tudásodból,tényleg kiváncsi vagyok,mit csinál ilyenkor egy profi, hogyan lesz egy kép JÓ.
Pl: tegnapi dolog. A séta közben észre veszem, hogy egy különleges, ritka autó áll a lámpánál es le szeretném fotózni,mielőtt elindul, és melléáll valaki.
Vagy pár nappal ezelőtt egy kutya próbált elkapni egy galambot.
Én előkapom a telefont, stabilan tartom, rányomok a fókuszra, de ez szerinted kevés.Mi a teendő?
-
darts0
csendes tag
válasz
ferrari0819 #4230 üzenetére
Köszi, de itt is ugyanaz a szitu...
Nincs készleten pro-hoz [kép]Ennyit meg nem adnék érte ...:
Azért köszönöm!@Dwatti: ugyan semmi gáz! Sőt köszi a próbát!
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Légyszives nézzétek meg, nektek működik-e a vezeték nélküli kivetítés.
Már rég próbáltam, ma viszont akartam használni, és két különböző Tv-vel sem működött. Mi lehet a probléma? -
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #4236 üzenetére
Nekem eredeti van, de ott sincs tovább kijelzés szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #4223 üzenetére
Mit értesz "hamar" alatt?
Egyébként az eredeti is "csak" 5500 Ft, ez messze a legbarátibb a konkurens gyártók hasonló tokjai között.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
realmadrid #4223 üzenetére
Az eredeti is olyan.
-
Dwatti
addikt
Spigen Oldalon kerested?
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Ti tudtok valahol Spigen üvegfóliát P30 pro-ra raktáron?
Én böngéztem, de sehol nem találtam raktáron ... Vagyis ez nem igaz, de 10e Ft-ot nem szánnék rá.
Esetleg megbízható külföldi beszerzésről linket is szívesen vennék privátba.Köszönöm!
Üdv
-
realmadrid
aktív tag
Vettem kínai inteligens tokot, de hamar kialszik, nem tartja ébren a kijelző ablakot. Eredetivel jól működik?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mjani1172 #4220 üzenetére
Nem azt mondtam, hogyha a gyártó valamit elront akkor az user error: "Viszont nem találok benne kivetni valót, ha valaki valós hibákat ró fel az eszköznek, vagy a gyártónak. ". Bocsika...
A.: a gépet stabilan tartani és JÓ fotót csinálni nem ugyanaz. De ezek szerint Te is azok közé tartozol akik elvárják, hogy a telefon tökéletesen megoldjon mindent helyettük. Nem fog. Mégpedig azért, mert:
B.: a fotózás egy meglehetősen szubjektív dolog. Mindenki másképp lát, és ez adja a szépségét.Apropó... A Valóság alatt Te mit értesz? A fényeket, a színeket, vagy a történéseket? Vagy ezek kombinációját?
-
mjani1172
addikt
válasz
bandigyerek #4193 üzenetére
Ne haragudj de nincs igazad.
Ha gyártó valamit elront akkor azért ne a usereket hibáztasd.
Ezt a tanulás dolgot most nem eröltetném, ha stabilan és fogod kattintasz, akkor mit ronthatsz el nagyon?pláne úgy ha előtte évekig jó volt.Az nem user error. -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4215 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
-
Macika66
őstag
Ha az ékezetek elhagyásával (valójában az ö, ü, é és a visszafelé ferdült ékezetes betűk maradnak) 160 karaktert lehet küldeni 1 db SMS-ben.
Amennyiben engeded a teljes ékezetes betűk használatát, akkor csak 70 karakter küldhető 1 db SMS-ben.Egy normális hosszúságú SMS akár 3 árába is kerülhet...
-
-
Aryon87
félisten
En nem banom a monochrome elhagyasat, szamomra nem tett tobbet hozza a kephez este (M10Pro-m volt, az is monochrome-s kameraval van). A P30Pro meg onmagaban is igencsak jol lat ejszaka, akar normal modban, akar ejjeli modban fotozok. Szoval nyugodtan veheted a P30Pro-t, van elorelepes a 20-hoz kepest, foleg a zoom es szeleslato kamera miatt is. Utobbi nem egyszer segitsegre van..
-
zmtTom
aktív tag
Már kérdeztem csak nem kaptam választ. Tudja e valaki:
"Mi a véleményetek a félhomály vagy sötét képek készítésében? P20 pro vagy p30 pro inkább? Számít benne a monochrome kamera ami nincs a P30 Proban?
"
Köszönettel,
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek két dologban!
Két simkártyánál be lehet állítani, hogy két külön értesítési hangon jelezzenek a beérkező üzenetek? Nem találtam erre lehetőséget ...Valamint a képnél látszik
, hogy az sms-ben karaktereket átalakítja egyszerű karakterekre, vagyis ha jól láttam az történik, hogy az ékezetes betűk eltűnek. Ezt ki lehet valagy kapcsolni? Ha a "mégse"-re nyomok, nem küldi el az üzenetet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Imre -
Gabes13
tag
Üdv! Nekem is lenne tapasztalatom p30 pro es s10+ kozt. Most jottem vissza nyargalásból, mielőtt mentem volna 1 nappal cseréltem a p30 pro-t s10 plus-ra. Annyit mondhatok hogy hianyzott a p30 pro kameraja sok helyzetbe, bantam a cserét. A samsung szinei tenyleg jobbak, (nekem) a szelfi kamera is eleg jo, de jovok vissza p30 prora. Az akku az nagyon keveske a samsungnal (nekem), de a hangszórók nagyon tetszettek. Szóval tök jó hogy kipróbálhattam az s10 plust de a kapcsolatunk nem lett hosszú távú. Ezzel nem azt mondom hogy a samsung egy szar, de nalam most a huawei nyert. Amit soha nem gondoltam volna magamról, hogy valaha egy huawei jobban bejön mint a Samsung. Leirtam a gondolataim, ennyi...
-
törölt tag
válasz
*RLaci* #4199 üzenetére
"Amúgy nem hinném,hogy a linkelt PA tesztek kamuznak"
Nem kamuznak, csak a színkezelést hozták fel negatívumként végig, ami azóta már javítva lett. A vakteszten meg 2 megapixeles képek alapján lehetett szavazni, szintén még a korai szoftveres képekről.
1:1 nagyításban a Pixelekhez és új iPhone-okhoz képest valóban gyengébb minőségű képeket csinál automata módban, de már ott sincs közel sem akkora különbség, mint a P20 pro esetén volt. Samsungoktól szerintem jobb minőségű, azok alapján amiket a fotós topikban meg tesztekben látok.
Na meg még mindig ott a pro mód, ami más képfeldolgozást használ és ugyanúgy lehet automatikus beállításokkal, előkap és lő módon fényképezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Marvel Snap
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest