-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csikteszta #4297 üzenetére
Neked kell tudnod mennyi alkalmazást futtatsz egyszerre. Nekem bőven elég a 6 giga.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
csikteszta
csendes tag
Sziasztok :)
Már elég régóta nézegetem a telefont, lassacskán a vásárláshoz is eljutok.... Viszont az a kerdes merult fel bennem, hogy erdemes-e megvenni 8/256osat ha csak igazából a 8 giga ram miatt venném? Átlag user vagyok, csak nem akarom hogy egy ev múlva docogjon... -
bandigyerek
senior tag
válasz Aryon87 #4295 üzenetére
Ezt nem. Egy lépcsőházban volt a lépcsők alatt lekavicsozva. De tény, hogy szép kort megért -a festéket kivéve- szinte sértetlenül. Ami ugye baj.
Egyébként találtunk már tejfölös poharat (a szögleteset), újságokat a 80-as évekből (na az egy kicsit viharvert volt, de olvasható).
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4294 üzenetére
nem ez szerepelt a hírekben vagy 2 hónapja, hogy a Duna alján találták meg (a műanyagszennyezéssel kapcsolatos hír volt asszem)?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
F-ECT$
titán
válasz Aryon87 #4276 üzenetére
Remélem itt nem jellemző, hogy az amúgy tök jól működő telefonra jönnek folyamatosan a frissítések, amiktől csak lassabb lesz, és az akku is kevesebbet bír...
Ez az első telefonom, ami akár 2 napot is elmegy töltés nélkül, és a jót könnyű megszokni
Dive ever, work never.
-
jeni
félisten
Boccsi ha valaki még nem tudná
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jano_023 #4286 üzenetére
Ha hangjelzés is megfelelő, akkor Missed Notifications Reminder
read-only mode on the forum
-
Jano_023
őstag
Hali, srácok értesítési led helyett milyen más megoldások vannak? Előre is köszönöm
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Helltak
őstag
válasz bandigyerek #4278 üzenetére
Aryon87:
Remélem nekünk is hamar megjön, nem csak a kivételezettnekOneplus 12
-
Aryon87
félisten
válasz Imre9211 #4277 üzenetére
Edzett üveg ide vagy oda, ezen a 4. napon már lett egy hajszálkarc
bandigyerek:
2ofthem: Köszi
tibcsi0407: én is erre tudok gondolni mert a leírás alapján nem indokolt ekkora csomagméret.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Imre9211
tag
válasz Aryon87 #4274 üzenetére
Eddig se volt gond az ujjlenyomat olvasóval és a kamerával se, de had jöjjön csak. Mondjuk én nem használok fóliát. Ha a Mate 9esem kibírta majd 2évig karc nélkül ez is ki fogja. Edzett üveg, továbbra is feleslegesnek tartom általános felhasználás mellett. Nyilván ha kőműves lennék v ilyesmi és olyan környezetben használnám oké, de ha a m9 kibírta olykor préselve kulcs csomók meg rengeteg apró közt akkor minek...
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Aryon87
félisten
Semmi változást nem látok, minden ugyanolyan. Nappal elmegyek fotózni, hátha úgy kiderül mi van. De valami nagy dolog kell legyen a kameraszoftverben (is), mert ekkora frissítéssel még nem találkoztam a Huawei/Honor pályafutásom alatt, csak főverzióváltáskor. És ez ugye csak egy havi frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4261 üzenetére
Tegnapról 1 (első kép), máról 2 villámos + egy selymes víz (inkább felhő jelen esetben ) effektes kép, természetesen már szerkesztve. A villámosak fényfestés módban a fény grafitti ésfényszóró csíkok módjában készültek
[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
3 napja csatlakoztam a táborhoz
Eddig szinte csak pozitív tapasztalataim vannak, S10+t váltotta.Oneplus 12
-
Aryon87
félisten
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Lássuk milyenek lettek a képek
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4261 üzenetére
Fenyfestes mod termeszetesenSzeleslatoval csinalom, az jobban viseli az eros villamokat az F3.5 miatt, bar van 2 kepem ami igy is kiegett, akkorat villant. Igaz felettem/elottem villog kozvetlen (perpillanat nyugi van) es a konyhaablak az egyetlen hely, ahol lehetseges a fotozas..
-
Aryon87
félisten
Na hányan csináljátok a villámfelvételeket? Enyém lassan 2 órája az ablakba húzza az igát
-
bandigyerek
senior tag
válasz mjani1172 #4252 üzenetére
Ajánlom a 2005-ös Fotósuli részeit. Ha jól emlékszem 10 részes. Az akkori gépek típusa, fajtája ne zavarjon be, a P30 pro állva hagyja szinte mindet. Ha érdekel a fotózás kezdőlökésnek nagyon jó.
De mint linkeltem Bensid kolléga írása, vagy Bone123 cikkei is nagyon hasznosak.
Én a galambkergetést csak durva verés kilátásba helyezésével lettem volna hajlandó lefotózni. Az ilyet inkább végignézem, és örülök, hogy láthattam a saját szememmel.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Jano_023 #4253 üzenetére
Clearplex fólia vagy , spigen üveg
QuickShortcutMaker (Rejtett tartalmak és beállítások megjelenítése.) amivel lelehet tiltani a gyári alkalmazásokat. -
Jano_023
őstag
Bocs lejárt az editálási idő. Szóval a gyári Huawei böngészőt el lehet távolítani valahogy? Idegesítő.
-
Jano_023
őstag
Hali, sikeresen váltottam ma a Mate 10 pro-ról erre a szépsége. A kérdésem az lenne hogy milyen fóliát érdemes venni akár kintről akár itthinrol? A Huawei üzletben az aréna plázában a mobilfitterst ajánlották. Valakinek van tapasztalata velük? Köszi
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4251 üzenetére
Kösz, sokat segítettél.
Így tanul az ember.Máskor ezeket a beállításokat használom.
Ha ezt előbb tudom!
Így JÓ fotók születnek.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mjani1172 #4245 üzenetére
Semmi. Fogod a telefont, kamera indít, katt. És ennyi..
Itt egy jó példa. Nem volt időm xarozni, teló elő, 5x zoom, mert tudtam, hogy közelebb nem fog engedni, és katt. Ahogy expóztam, már repült is el..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
CöcBömb
csendes tag
válasz reddevil1975 #4244 üzenetére
Szia!
Megkérdezem a testvéremet, mert ő rendelte nekem! (meglepett vele)
Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4221 üzenetére
Akkor kérlek addj valamit át a tudásodból,tényleg kiváncsi vagyok,mit csinál ilyenkor egy profi, hogyan lesz egy kép JÓ.
Pl: tegnapi dolog. A séta közben észre veszem, hogy egy különleges, ritka autó áll a lámpánál es le szeretném fotózni,mielőtt elindul, és melléáll valaki.
Vagy pár nappal ezelőtt egy kutya próbált elkapni egy galambot.
Én előkapom a telefont, stabilan tartom, rányomok a fókuszra, de ez szerinted kevés.Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
darts0
csendes tag
válasz ferrari0819 #4230 üzenetére
Köszi, de itt is ugyanaz a szitu...
Nincs készleten pro-hoz [kép]Ennyit meg nem adnék érte ...:
Azért köszönöm!@Dwatti: ugyan semmi gáz! Sőt köszi a próbát!
Huawei P30 Pro 8/256 - kék
-
Aryon87
félisten
válasz 2ofthem #4238 üzenetére
Mindegyik markaval jol mukodik, a Samsung vagja ki 3 percen belul mint a macskat xarni..
(MM-ben dolgozom, kiprobaltam direkt)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Légyszives nézzétek meg, nektek működik-e a vezeték nélküli kivetítés.
Már rég próbáltam, ma viszont akartam használni, és két különböző Tv-vel sem működött. Mi lehet a probléma? -
F-ECT$
titán
válasz realmadrid #4236 üzenetére
Nekem eredeti van, de ott sincs tovább kijelzés szerintem.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz realmadrid #4223 üzenetére
Mit értesz "hamar" alatt?
Egyébként az eredeti is "csak" 5500 Ft, ez messze a legbarátibb a konkurens gyártók hasonló tokjai között.
Dive ever, work never.
-
bandigyerek
senior tag
válasz realmadrid #4223 üzenetére
Az eredeti is olyan.
-
Dwatti
addikt
Spigen Oldalon kerested?
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Ti tudtok valahol Spigen üvegfóliát P30 pro-ra raktáron?
Én böngéztem, de sehol nem találtam raktáron ... Vagyis ez nem igaz, de 10e Ft-ot nem szánnék rá.
Esetleg megbízható külföldi beszerzésről linket is szívesen vennék privátba.Köszönöm!
Üdv
Huawei P30 Pro 8/256 - kék
-
realmadrid
aktív tag
Vettem kínai inteligens tokot, de hamar kialszik, nem tartja ébren a kijelző ablakot. Eredetivel jól működik?
A sas nem vadászik legyekre
-
bandigyerek
senior tag
válasz mjani1172 #4220 üzenetére
Nem azt mondtam, hogyha a gyártó valamit elront akkor az user error: "Viszont nem találok benne kivetni valót, ha valaki valós hibákat ró fel az eszköznek, vagy a gyártónak. ". Bocsika...
A.: a gépet stabilan tartani és JÓ fotót csinálni nem ugyanaz. De ezek szerint Te is azok közé tartozol akik elvárják, hogy a telefon tökéletesen megoldjon mindent helyettük. Nem fog. Mégpedig azért, mert:
B.: a fotózás egy meglehetősen szubjektív dolog. Mindenki másképp lát, és ez adja a szépségét.Apropó... A Valóság alatt Te mit értesz? A fényeket, a színeket, vagy a történéseket? Vagy ezek kombinációját?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4193 üzenetére
Ne haragudj de nincs igazad.
Ha gyártó valamit elront akkor azért ne a usereket hibáztasd.
Ezt a tanulás dolgot most nem eröltetném, ha stabilan és fogod kattintasz, akkor mit ronthatsz el nagyon?pláne úgy ha előtte évekig jó volt.Az nem user error.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tibcsi0407 #4215 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
Macika66
őstag
Ha az ékezetek elhagyásával (valójában az ö, ü, é és a visszafelé ferdült ékezetes betűk maradnak) 160 karaktert lehet küldeni 1 db SMS-ben.
Amennyiben engeded a teljes ékezetes betűk használatát, akkor csak 70 karakter küldhető 1 db SMS-ben.Egy normális hosszúságú SMS akár 3 árába is kerülhet...
-
-
Aryon87
félisten
En nem banom a monochrome elhagyasat, szamomra nem tett tobbet hozza a kephez este (M10Pro-m volt, az is monochrome-s kameraval van). A P30Pro meg onmagaban is igencsak jol lat ejszaka, akar normal modban, akar ejjeli modban fotozok. Szoval nyugodtan veheted a P30Pro-t, van elorelepes a 20-hoz kepest, foleg a zoom es szeleslato kamera miatt is. Utobbi nem egyszer segitsegre van..
[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Már kérdeztem csak nem kaptam választ. Tudja e valaki:
"Mi a véleményetek a félhomály vagy sötét képek készítésében? P20 pro vagy p30 pro inkább? Számít benne a monochrome kamera ami nincs a P30 Proban? "
Köszönettel,
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek két dologban!
Két simkártyánál be lehet állítani, hogy két külön értesítési hangon jelezzenek a beérkező üzenetek? Nem találtam erre lehetőséget ...Valamint a képnél látszik , hogy az sms-ben karaktereket átalakítja egyszerű karakterekre, vagyis ha jól láttam az történik, hogy az ékezetes betűk eltűnek. Ezt ki lehet valagy kapcsolni? Ha a "mégse"-re nyomok, nem küldi el az üzenetet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
ImreHuawei P30 Pro 8/256 - kék
-
Gabes13
tag
Üdv! Nekem is lenne tapasztalatom p30 pro es s10+ kozt. Most jottem vissza nyargalásból, mielőtt mentem volna 1 nappal cseréltem a p30 pro-t s10 plus-ra. Annyit mondhatok hogy hianyzott a p30 pro kameraja sok helyzetbe, bantam a cserét. A samsung szinei tenyleg jobbak, (nekem) a szelfi kamera is eleg jo, de jovok vissza p30 prora. Az akku az nagyon keveske a samsungnal (nekem), de a hangszórók nagyon tetszettek. Szóval tök jó hogy kipróbálhattam az s10 plust de a kapcsolatunk nem lett hosszú távú. Ezzel nem azt mondom hogy a samsung egy szar, de nalam most a huawei nyert. Amit soha nem gondoltam volna magamról, hogy valaha egy huawei jobban bejön mint a Samsung. Leirtam a gondolataim, ennyi...
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
törölt tag
válasz *RLaci* #4199 üzenetére
"Amúgy nem hinném,hogy a linkelt PA tesztek kamuznak"
Nem kamuznak, csak a színkezelést hozták fel negatívumként végig, ami azóta már javítva lett. A vakteszten meg 2 megapixeles képek alapján lehetett szavazni, szintén még a korai szoftveres képekről.
1:1 nagyításban a Pixelekhez és új iPhone-okhoz képest valóban gyengébb minőségű képeket csinál automata módban, de már ott sincs közel sem akkora különbség, mint a P20 pro esetén volt. Samsungoktól szerintem jobb minőségű, azok alapján amiket a fotós topikban meg tesztekben látok.
Na meg még mindig ott a pro mód, ami más képfeldolgozást használ és ugyanúgy lehet automatikus beállításokkal, előkap és lő módon fényképezni vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest