- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakira
tag
A főképernyő stílus nálam az alkalmazáslista, ott mutat ajánlásokat, amit a 8-on eltudtam tűntetni, de most a 9-en ezt nem találom. Ha valaki tudja ossza meg velem, köszönöm.
-
Jarod1
veterán
Hicare néhány napja mutatta hogy van frissítés, most akartam feltenni és már nem mutatja..
-
MR ME
aktív tag
Nálatok is dobálja néha a mobilnetet? (Voda)
Pontosabban csak néhány appnál, menetrend és opera ami eddig feltűnt, közben a messenger megy, 1-2x újracsatlakozom és megy megint... -
bl4ze
veterán
Több nap használat után azt mondom teljesen jó a 9-es EMUI, Pie-on.
Ma 55 perc Waze/GPS használat után 84%-on van 55 SOT-ra 16% fogyás nagyon baráti,főleg GPS használattal.
Én meg vagyok eddig elégedve : az első 1 órát leszámítva nem lassú, pedig nem volt FR sem. -
MR ME
aktív tag
anno a xiaomi is úgy adta ki tesztelni a telefonjait, hogy ott alapból kaptad a beállításoknál a reklámot,de ők is letettek róla...Nekem elő sem jött, mert nem a gyári magazin feloldást használom, és az app sincs fenn...van egy olyan érzésem, hogy ezt inkább az app okozhatta, nem nagyon tudom elképzelni, hogy a Huawei ebben a jelenleg amúgy is para helyzetben meghúzná azt, hogy teletolja reklámmal a telefonjait....
Más: Nekem semmi gondom nincs a hangerővel sem jack dugón, sem Bluetooth-on, valóban lehet hogy kicsit halkabb, de bőven elég, messze nem kellett max hangerőn hallgatnom még a szerverek zúgása mellett sem...a fogyasztása pedig valóban észrevehetően jobb lett, gyorsabb is, aki még hezitálna annak csak ajánlani tudom
-
426os
őstag
Kitöröltem azt a pár képet a záróképernyők közül, a Témák appot meg igazából nem használom. Egyelőre nincs újabb. Azért ezt most egy kicsit zokon vettem. Remélem nem indul el ebbe az irányba a Huawei, mert akkor hamar elválnak útjaink.
Más: Én is úgy veszem észre, hogy pörgősebb kicsit az új rendszer. Egyébként lehet még ezzel kicsit trükközni, én minden telefonom át szoktam állítani az animációk sebességét 1-ről 0,5x-re, ezzel egy kicsit gyorsabbnak érződnek többnyire (habár csak illúzió). Fejlesztői beállításokban lehet ezzel szórakozni. Mazochisták kipróbálhatják 10x-en is használni
-
MadMancs
veterán
Nálam a változás lényege hogy azóta is brutál darabos lett a telefon. Mintha az első Huawei Ascend G300 am használnám 2012 ben. Majd hétvégén kap egy gyári visszaállítast azt meglátjuk.
-
426os
őstag
Másnál is jelent meg booking.com reklám?
Magazin feloldás újonnan letöltött képei között, illetve a most frissített Témák appban... -
r.s.misi
csendes újonc
Üdv
Én is felraktam a 9-est és teljes mértékben pozitívak a tapasztalataim. Nem csináltam visszaálítást, ott folytatthattam ahol abbahagytam. Lassulás csak az első 1 órában volt érzékelhető, ami érthető. Érezhetően fürgébb lett a rendszer, érzékelhetően lassabban merül nálam azonos használat mellett.
Én csak biztatni tudok mindenkit, hogy rakja fel 😀 -
MR ME
aktív tag
Egy dolog van csak, sztetek az orvosolható, illetve mitől lehet, hogy adott egy program, nevezetesen az AccuBattery Pro, ami működik "rendesen", de kéri a használati információ elérésének az engedélyét, és ahogy ezt megkapja, egyből bezáródik a program, és többé nem indul el, csak felugrik az ablak, majd szevasz el is tűnik, ha megint elveszem az engedélyt tőle, újra megy, de ugye a fogyasztását az alkalmazásoknak így nem méri....vírusnak veszi esetleg a droid?
-
MR ME
aktív tag
Feltettem én is (voda), nekem maximálisan pozitív a véleményem róla! Az üzemidőről még nem beszélnék, mert elég sokat nyomogattam, így érthető h merült szépen, de sztem gyorsabb, ha megszokja az ember átláthatóbb...factory reset volt egyből, utána a rendszermentésem visszaraktam, semmi gondom eddig vele!
-
Doki42
őstag
9.1 fent, tökéletes, kamera jobb, hang fülessel tényleg halkabb.
-
Zigi
senior tag
Üdv. Hicare jelezte, utána már lehetett frissíteni. Miután felment a 9.......132 még feltett egy T-s 150megás pakkot is: DT. HUN. 9.1.0.3 (CT)
Nem csináltam visszaállítást, csak simán rátelepítettem a 8asra.1-2 napig tesztelem aztán kiderül hogy fut. -
törölt tag
Irja már ki vki, ha független készülék (kék szolgáltató) a HiSuite -s frissítést látja....
-
Daemos
tag
Hali,
Jelentem Voda függő és mai nap folyamán jelezte Hicare hogy van frissítést.
-
426os
őstag
Csak nekem tűnik úgy, mintha fülhallgatóval kicsit hallkabb lenne a 9es? Mintha kicsit több hangerőt kellene ráadnom zenehallgatás közben.
-
Santino
aktív tag
Ha a 9-es frissítés előtt teljes rendszer mentést csinálok, a frissítés után azt vissza tudom állítani ha esetleg nem tetszik vagy nem vagyok megelégedve a 9-essel?
-
bl4ze
veterán
Nekem csak nem akar megérkezni a 9-es droid/EMUI.
Független teló, ki-bekapcs sem segített : HiCare-ből sem. 180-as utolsó csomag van fent.... -
MadMancs
veterán
Sziasztok. PC nélkül hogy lehetne gyorsítani? Húgom P10 ére most jött meg. Itt meg sehol semmi. Mindkettő független és Telekom SIM.
-
426os
őstag
Feldobtam ide: [link]
Néhány képernyőkép mellékelve. Valamelyik témázó appból származik (már letöröltem), "Pure Google-v2.5-Emui.9.1" néven kereshető.
3 problémám van vele:
- Ne tetszik az időjárás widgeten megjelenő idő betűtípusa (eredeti jobb volt)
- Bizonyos menükben az alsó napigációs sorban nem jó a színösszeállítás, ezért nem látszanak a gombok (pl a beállításokban készült screenshoton látszik a probléma)
- Szintén a beállításokban sok helyen van egy ronda világos elválasztóvonal vízszintesen.
Az ikonpakkját nem használom a témának, egyébként szerintem vállalható. Ha valaki kijavítja a fenti hibákat és megosztja a végeredményt azt szerintem sokan megköszönnénkripla: Záróképernyőn alulról húzd fel az ujjad és a jobb oldalon lévő ikon (screenshotok között megtalálod).
Van olyan opció is, hogy megpróbálja felismerni amit lát a kamera, sok értelme nincs, de jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest