Új hozzászólás Aktív témák
-
Kötike
tag
Már biztonsági frissítést se kapunk?
-
w.miki
veterán
Ismerősöm P20 lite telefonja elgörbült. Nem tudja mitől.
Ez típushiba lehet, melegtől, mint a P8 lite esetén, van rá szavatosság, vagy nem jellemző erre a típusra, talán ráült?
Vissza lehet valahogy egyengetni? -
Benosz
csendes tag
Üdvözlet! Mai nap lettem eme készülék tulajdonosa. Az lenne a kérdésem hogy normálisnak mondható egy átlagostól azért erősebb melegedés a készülék és a töltő részéről is töltés közben? Egy Galaxy a20e-hez képest ahol szinte semmi melegedést nem tapasztalok eléggé számottevő.
-
Jarod1
veterán
nem régen találtam meg hogy a képernyőt 2 részre lehet osztani ha hosszan nyomod a négyszöget.
-
Nekton
aktív tag
Kíméletlen gyorstöltéssel
töltődik itthon naponta-kétnaponta három ilyen telefon. Két évesek. Jól vannak.
-
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
Kinek mi a tapasztalata az akkuról két év használat után?
2018. májusi a készülékem, most már naponta kétszer töltöm, kis túlzással. Nyomkodom azért, de szerintem nem extrém sokat.
Meddig bírja még szerintetek?
-
Daemos
tag
Sziasztok,
Most jött vissza gariból a telefon (kijelzősárgulás miatt..
) viszont emiatt megválnék tőle.
Kijelzővel együtt akkumulátort is cseréltek benne (úgy tudom csak együtt lehet) így olyan mint ha teljesen új lenne! Külsérelmi nyomok nincsenek rajta és mindenhol le van fóliázva.Kérdésem hogy mennyit érhet így ez a készülék és ennek tudatába van-e olyan akit érdekelne itt a fórumon ? (kérésre képet és bővebb infót is tudok küldeni)
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
BigManus #3477 üzenetére
:S passz, P20 Lite --> P20 Lite klónozás volt, koppra azok az appok vannak az új telón, de a régin nem csinálta.
Valamit nyomkodtam a klónozás után, de hogy melyik asszisztens, segéd, akármi lehetett amit véletlenül engedélyezhettem az más nincs meg, de lehet köze sincs ehhez... -
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
a telefon "felolvas" minden naptári értesítést, de érthetetlen a szöveg, mintha kínaiul beszélne.Nem tudom, hogy ez a naptár vagy valami Google asszisztens, esetleg Huawei funkció a háttérben.
Hol tudnám ezt kikapcsolni?
-
426os
őstag
Másnak is jött tegnap frissítés?
Egyszer csak megjelent az értesítés, miszerint "Fontos rendszerfrissítés" érhető el. Semmi verziószám, semmi konkrét információ, csak annyi, hogy kompatibilitással kapcsolatos.
Mindegy, feltettem (mondjuk nem is hagyott sok választási lehetőséget), nem tapasztalok semmi változást. Új verzió: 9.1.0.306(C432E6R1P7patch02) -
törölt tag
-
ORCA58
addikt
Közben meglett a megoldás!
Az mp3 szövegeket évek óta az mp3tag programmal szerkesztgettem PC-n, ami kényelmesebb, és sokkal gyorsabb!
Most letöltöttem az "Automatic Tag Editor" appot a telóra és az kijavította a hibás szövegeket, persze meg kellet érte dolgoznom!
Azért érdekes, hogy az 5-6 évvel ezelőtti telefon megbirkózott többféle windows karakter kódolással, az újak már nem, ugyan azt az app-ot használva! Végül is a fejlődés nem állhat meg!Sakira
Itt lehet olvasni róla. [link] -
ORCA58
addikt
Elírtam "FIDO Security Key".
Egyébként jól emlékszem, hogy tényleg ez nem volt? Régen néztem rá! -
ORCA58
addikt
Nekem is jött Telekomos. Ha lehúzom az értesítést, és a ceruza ikonhoz érek, alul van egy új ikon. "FIDO Securizy Key" néven ! Szerintem ez jött, mert eddig ez nem volt.
Most fedeztem fel, hogy a zenelejátszó csak részben ismeri a magyar karakterek. Ez nem a lejátszó hibája, hanem az EMUI-é, mivel P9 lit-on is hasonló a hiba. (most több készüléken nem tudom megnézni) Más lejátszó appokán is hasonló a helyzet. A Google zenelejátszó is és vagy 5-6 darabot próbáltam, mind rossz.
Azért nem tűnt fel, mert a Powerampot használom évek óda, és azon nincs ilyen hiba. Nejemnek a lehető legegyszerűbb lejátszó kell! Még a az Ascend G6-ot nyúzza, amin a 4.4-es rom van. Azon nincs karakter hiba, de a gyári lejátszó nem ismeri az mp3-ba beírt sorrendet, a Google viszont igen. A teló képernyője sárgulni kezdett, lehet meghal, akkor meg kellene a P9 Lite.
Egy példa a hibára. A szám címe: "Üdvöz légyen Géza fia - Koppány küldött jó úrnőm" az Album neve: "István a király"
Ezt látni a képernyőn:Ha a címet hibátlanul olvassa, akkor az album neve is jó!
Az ékezetes betűk jelentik neki a gondot, de nem mindig. Kíváncsi lennék, ez újabb készülékeknél is megvan? -
törölt tag
sziasztok.
mobilban a 64 gb mellé csücsül 1 ugyanakkora memóriakártya. ez nem tudom hová is számít, de minden újraindítás után az aznap készült fotókat megduplázza.
meg tudja mondani vki, hogy miért vagy hogy lehet kikapcsolni ?
-
Sakira
tag
Nekem most jött valami rendszerbeállítás frissítés, fogalmam sincs mi volt, mert ugyanúgy februári maradt a biztonsági szint.
-
Jarod1
veterán
Ha home gombra nyomtok nektek is megjelenik animáció?
-
bendi007
tag
Sziasztok. Elkezdett a szélein sérgulni a kijelző, cserélik gariban?
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen készüléket. Kérdésem,hogy meg kapta a 10-es droidot?Köszönöm
-
MR ME
aktív tag
A szolgáltató függő részletre vett telefont a teljes vételár kifizetése után lehet függetleníteni ugye?
-
Kötike
tag
A Huawei vírushelyzetes garanciahosszabítása miatt még van rajta egy kevés gari. Az asszony telójának gatya az akksija. Az enyém még viszi a 2 napot. Néztem videót a cseréről, de nem az én idegrendszeremnek való. Helyi gms boltban érdeklődtem, ott azonnali akku csere 14 ezer.
-
Kötike
tag
Sziasztok. Szerintetek mi a reális ára, egy ilyen készülék akku cseréjének?
-
Indy
tag
Február óta nem érkezett frissítés. Elengedték a P20 Lite kezét?
-
ORCA58
addikt
T most jelezte, hogy bekapcsolták a VoWifi szolgáltatást! Bekapcsoltam a telefonon is, de kipróbálni még nem tudtam.
-
Santino
aktív tag
Restart már volt, egyéb okok miatt.
Igen, Android 9, de mintha úgy emlékeznék, hogy már az eredeti Android 8-al is csinálta volna, csak akkoriban nem volt opció a használata, ezért nem is forszíroztam. -
Santino
aktív tag
-
Santino
aktív tag
Próbálta már valaki a készülék képét okos TV-re kivetíteni?
Ha igen, mik a tapasztalatok?Köszönöm.
-
Santino
aktív tag
Sziasztok!
A telefon képét szeretném kivetíteni TV készülékre a vezeték nélküli kivetítés használatával, de sajnos elég borzasztó az eredmény. Lassú, szaggatott, élvezhetetlen, látszik a TV képernyőjén, ahogy frissíti a sorokat beolvasáskor.
Több okos TV-n is kipróbáltam, nem lett jó. Ugyanezeken a TV-ken egy Samsung J5 gond nélkül használható.
Merre keressem a megoldást, hogy rendben üzemeljen?
Tud valaki nekem ebben segíteni?
Android 9 és EMUI 9.1.0.306, de ha nem csal az emlékezetem, akkor még a 8-as Androiddal is ezt csinálta.
Köszönöm. -
Jarod1
veterán
érdekes hiba jött elő nekem, balra húztam újjal, és visszaugrott, megnyomtam a home gombot, láttam hogy az ikonokon végigment a keret, ezen az anomálián csak az újraindítás segített.( nem volt a kijelzőn semmi kosz vagy a szélén valami ami okozhatta..
-
ORCA58
addikt
Az összes OLED képernyőnél számít. A LED kijelző egy reklám fogás. Akkor találták ki mikor a fénycsövek helyett LED lett a TV-k háttér világítása. Mivel az IPS panelben is van háttér világítás, amit a telefonban LED szolgáltat, a fekete képernyő esetén is világítanak a LED-ek. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor még többet is fogyaszt, mert az IPS panel folyadék kristály mozgatásához a világos felületnél nem használ energiát. A feketéhez kell némi energia, de ez azért elég csekély.
-
colonell
senior tag
[link] Dark Mode, és nem csak dark mode, nekem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest