- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
BlackPriest #1997 üzenetére
Most jön a p smart 2019, várd meg azt!
-
ORCA58
addikt
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Karácsonyra vásároltam egy telefont, P20 Lite-t. Sajnos nincs rajta fólia. Ki milyen fóliát ajánl rá? Akár itthonról akár kintről.
Illetve kéne rá egy gyári féle tok, mivel ami van rajta, "állítólag" az is gyári, de nem csukódik be normálisan. Ki milyet ajánl?
Kintről is rendelek, nem hátrány.
Köszi
Gergő
-
F e Z o
veterán
válasz
BlackPriest #1995 üzenetére
Vegyél rá szilikontokot szerintem...
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
a hátlap miatt mennyire kell félni, mennyire sérülékeny?
köszi!
-
nyakyer
csendes tag
Szép estét Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy USB C-type HDMI átalakítót, mert a televíziónk nem smart TV, csak HDMI-vel tudnám a telefonhoz csatlakoztatni. Csatlakoztatást követően nem jelenik meg semmi a TV-n, azt írja ki, hogy nincs jel.
Esetleg ötlet?
Nagyon köszi! -
colonell
senior tag
Frissítés óta nemnagyon /leginkább semennyire /sem hozza be az adott téma UI felületét. Többszöri újraindítás sem segít, valakinek ötlet?
Végülis nem létszükség na de na -
Carline
őstag
Van köztetek olyan akinek nyitott a BL és a Titanium Backup megvan?
Ha igen felvennéd velem a kapcsolatot? -
John05
csendes tag
Az én telefonomon sem akart frissülni, de rádugtam gépre és a HiSuite egyből megtalálta a frissítést
Egy próbát megér mindenkinek
-
bb71
őstag
-
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahogyan, hogy a silent mode a media hangokat is némítsa?
Köszi,
D -
bb71
őstag
-
ORCA58
addikt
Tegnap nekem is frissült, de nem tudom hogyan. A teljes csomagot szerettem volna letölteni, ezért ki volt kapcsolva az automatikus letöltés. Nem kaptam értesítést a frissítésről. Telefonálni akartam és a kezemben újra indult a telefon. Azt hittem bekrepált, de percek múlva kiderült csak frissül.
Hogy a manóban lehet ez? Gondolom nem a teljes csomagot szedte le.
Frissítés után, az aksi úgy merült, mint új korában. Megint ki kellet lőni a Google Play azon szolgáltatásit, amit engedett. Most megint lassan merül, mikor nem használom. Ezek szerint ezt minden újra indításkor meg kell tennem, különben nem bír ki egy napot használat nélkül sem.
Avagy FR, és meglátom mi lesz?A gesztus vezérlés frankó hiánypótló dolog, de nem értem miért kellet erőltetni a "Google Segéd" ily módon történő indítását. Inkább bal és jobb oldalt, vagy fordítva felhúzáskor a visszalépést ill. az alkalmazásváltót kellet volna indítani.
Egyáltalán használja valaki a Google Segéd-et. A környezetemben senki. Vagy ez egy gesztus a Google felé? -
bb71
őstag
Itt van a kincsesbánya: [link]
Mivel Kirin processzorunk van, ezért alig valamelyik működik erről az oldalról, mert a legtöbb Snapdragonra készül.
Tegnap este 1-2-őt találtam, ami élességben tudta a Redmiket, de az meg nem tisztította ki a képet, ahogy HDR+ során kellene - ergo a jövőben lehetséges, hogy egy jó minőség is kijön valamelyik apk-val... -
426os
őstag
válasz
Polemius #1963 üzenetére
A fokozatosan erősödő hangon kívül ezeket tudja a gyári is.
Ezt megoldhatod egy egyéni csengőhanggal, aminek átállítod a hangerejét pl mp3directcut-ban. Vagy ha találsz egy megfelelő ébresztő hangot, akkor inkább érdemes ezt elengedni.
A nem gyári ébresztő app egy idő után azért nem ébreszt szerintem, mert kikerül a memóriából és nem fut tovább a háttérben. Hozzáadhatod a kivételekhez és akkor elvileg folyamatosan futva marad, de ez nagy valószínűséggel nem fog jót tenni az akksiidőnek. Én a gyári appot ajánlom mindenképpen -
Polemius
senior tag
Amit eddig használtam (Alarm Clock Pro), az az alábbi, számomra hasznos dolgokat tudta:
- Minden ébresztéshez megadható, hogy csak egyszeri vagy ismétlődjön, és mely napon vagy napokon.
- Mindegyikhez akár külön ébresztő hang/zene.
- A rendszer csengőhangtól függetlenül beállított (maximum) hangerő.
- Fokozatosan erősödő hang, a beállított maximumig.Meg még persze jópár beállítási lehetőség, de ezek voltak a legfontosabbak számomra.
-
Polemius
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltem a régi telefonom P20 Lite-ra, és azzal a problémával szembesültem, hogy az eddig használt ébresztő app ezen a telefonon nem ébreszt.
Konkrétan hiába állítom be, nem szólal meg, pontosabban addig a pillanatig, míg hozzányúlok a telefonhoz (ujjlenyomatolvasó, power gomb).
Ha tesztképpen pár perccel későbbi időpontra állítok ébresztést, akkor hibátlanul működik, de másnap reggelig letéve a fenti jelenséget produkálja.Van valakinek ötlete, mi okozza ezt, illetve hogyan oldhatnám meg?
Lehet, hogy régi verzió az app, és a 8-as Androiddal nem működik? (korábbi telón 6-os vot)
Szerk: Esetleg tipp, egy jól használható ébresztőre?
-
bb71
őstag
2019.01.04
ANE-LX1C432B159 (8.0.0.159)
ANE-L01C432B159 (8.0.0.159)
ANE-L21C432B159 (8.0.0.159)
ANE-LX1C432B170 (8.0.0.170)
ANE-L01C432B170 (8.0.0.170)
ANE-L21C432B170 (8.0.0.170)Huawei EMUI Security Update 2019-1
Huawei is releasing a monthly security maintenance version of its flagship model. This security update includes Google patches.This security update includes CVE in the January 2019 Android Security Bulletin:
Serious: CVE-2018-9583
High: CVE-2018-10877, CVE-2018-10880, CVE-2018-10882, CVE-2018-11962, CVE-2018-12014, CVE-2018-13405, CVE-2018-17182, CVE-2018-9582, CVE-2018-9584, CVE-2018-9585, CVE-2018-9586, CVE-2018-9587, CVE-2018-9588, CVE-2018-9589, CVE-2018-9590, CVE-2018-9591, CVE- 2018-9592, CVE-2018-9593, CVE-2018-9594
Medium: none
Low: none
Included in the previous announcement: CVE-2018-3595, CVE-2018-5867, CVE-2018-5868, CVE-2018-5869, CVE-2018-5913
-
r.s.misi
csendes újonc
Üdv!
Ma nekem is megjött a 168-as az említett dec.-i biz. friss.-el és a gesztus vezér léssel.
U.i.: nekem csak 690 MB volt a csomag -
raider21
aktív tag
Ma rámentem a legfisebb teljes csomag letöltése opcióra a Rendszerfrissítésnél, úgy jött is lefelé a 2,9 GB méretű 168 -as végű frissítés, decemberi biztonsági szinttel. Sima frissítéssel nem talált új verziót.
-
bb71
őstag
Revidiálom álláspontomat: működik a HDR+ gcam alatt. Csodát nem tesz, olyan jó eredményt sajnos nem ad, mint a 4X vagy 3S Redmi. Tesztek folyamatban még...
-
426os
őstag
válasz
Wildgreen #1941 üzenetére
Nem, de amúgy is nagyon merítené az akksit. Duplakoppos ébresztés kellene
Rájöttem még mi hiányzik a P8 lite-ból. Ott a power gomb hosszan nyomva tartására előjövő menüben lehetett kapcsolni repülőgépes módot, illetve a rezgés/csöngés/néma üzemmódot is. Ezek itt hiányoznak, pedig szerintem hasznos fícsör volt.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Le lehet tiltani az osztott képernyőt? Utálom!
-
426os
őstag
válasz
siemensfun #1938 üzenetére
Szerintem nem.
-
siemensfun
tag
Sziasztok! Szerintetek érdemes lecserélni a gyári szoftvert másikra? Pl. Lineage, AOSP és hasonlókra
-
426os
őstag
Alapból Android 8 van rajta, tavasszal jön a 9.
Ha az indító- illetve főképernyő elrendezés nem tetszik, első körben inkább telepíts egy számodra megfelelő launchert, az nem jár semmilyen rizikóval. Ha nekiállsz mélyebben mókolni a telefont, akkor amellett, hogy nagy eséllyel elveszted a garanciát, el is ronthatod. -
.zSoLTi.
senior tag
Nekem most jött meg a 168-as verzio c432-re.
-
huberpe
aktív tag
szinte már az összes filekezelő tud ftp-t kezelni. és spec a solid explorert használom (fizetős) de nagyon jó az ingyenes mixplorer is (ezt nem találod meg playen [mixplorer])
-
Geret
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete használom ezt a készüléket, Xiaomi Redmi 4X-ről váltottam.
Üzemidő kicsit harmatos mondjuk, de minden szép és jó.
File transfer megoldást keresek teló és számítógép között. Nincs esetleg a HUAWEI-nek valami gyári FTP megoldása, mint a Xiaominak?
Az elég egyszerű megoldás volt, vezetés nélküli adatátvitelre. Egyenlőre a Google Drive-ot használom, de ugye ez dupla munka.Köszi: Geret
-
bb71
őstag
Pontosítok nem twrp alól kell telepíteni!
Egy leírás NEM P20-ra: [link] -
bb71
őstag
válasz
Dawe5325 #1906 üzenetére
Ha működő a telefonod és csak az nem tetszik, hogy a szoftvere nem a legfrissebb, akkor először is én nem javasolnék buherát!!!
Megoldható, de macerás - nagyon. Garancia ugrik azonnal... és becsúszhat bármi gixer.
- unlock bootloader (4USD)
- root
- twrp telepítés
- C432-es régiós készülékből 2 fájlt kell flashelni twrp alól: oeminfo és custom.binPl. egy fizetős megoldás: [link]
Zárójelben:
"Hi HeatherMcN!Glad to hear that you are using one of our devices!
In response to your inquiry, the main region settings of the phone (for example, Europe, Asia, Africa and so on) are encrypted inside the phone's motherboard and, particularly, its software. The phones are region locked in order to go hand in hand with their warranty, as we do not offer worldwide warranty.
If you require a network unlock code, you will have to contact your network provider. As for the region unlock, we, as manufacturers, do not offer support for such procedure, as the particular operation is considered to be software manipulation and can lead to multiple software, or even hardware issues. That's why we highly advise against this type of action. Not to mention that any type of software manipulation voids the warranty.
Please let us know if there's anything else we can help you with!"
-
atala
addikt
válasz
Dawe5325 #1906 üzenetére
Most nincs előttem a feleségem telója, de nem lehet átállítani a régiót? Az én Xiaomi telómon meg lehet változtatni a régiót (a magyar nyelv attól még megmarad). Amerikai régiót kellett beállítanom ideiglenesen, mert az európain le lettek tiltva a témák.
Más. Volt szó az emui rendszerről. Régebben nekem sem tetszett, nagyon más volt mint a sima droid. Talán még a 4-es verzió lehetett. Most viszont szép, tetszetős, és nagyon is használható. Nagy valószínűséggel a következő telefonom nekem is a P20 lite lesz.
-
Sziasztok!
Augusztusban Vásároltam egy Huawei P20 Lite készüléket és sajnos most derült ki hogy Ázsia régiós (C636) a Magyar régiós készülékek meg (C432) és így ez által nem tudom le frissíteni a készüléket vagy is inkább nem kapja meg a frissítést!
Tudnátok nekem segíteni abban hogy ilyenkor mi a teendő??
Hívtam a boltot ahol lett vásárolva a készülék, de azt mondták hogy Regisztráljam be szervízbe és majd 2-4-hét múlva kiderül, hogy mi lesz! Nekem most ezzel igazából az lenne a problémám hogy ennyi időre készülék nélkül maradok meg hogy ez nem hiba, hogy ennyi időre keljen egy telefonnak szervízben lennie! -
426os
őstag
Elvileg tud adatot importálni más rendszerekről is (beállítások > rendszer >adatátvitel - nem próbáltam még)
A rendszerbeállítások importjával szerintem ne bajlódj, inkább menj át a beállításokon pontról-pontra és szabd ízlésedre a rendszert. Csak egyszer kell megcsinálni.
Az alkalmazásokat talán célszerűbb a Google saját rendszerével menteni majd ide visszaállítani, de ezt sem próbáltam még. Mindig tiszta telepítést csinálok, célszerűbb, mert ezzel kizárod az esetleges rejtélyes hibákat.
Szerintem logikus a rendszer felépítése, de természetesen megszokást igényel, ha előtte más felületet használtál. Szánj rá pár órát, hogy megismerkedj vele, megéri. -
-
Mit vársz egy huawei telótól?
Lezárták a bootloadert és ugrik a gari ha fizetősen kinyitod
Ha sima droid kell ott a nokia meg a xiaomi MI A sorozat
Bűn ronda és korlátolt az android one
A samsungon experience van
A htc-n sense
Ott van még a one+ meg a motorolla amin szinte módosítatlan droid van
Jó pár telót kipróbáltam de ez jön be utána a miui meg a samsung
Csak olyan kell amin el lehet tüntetni a kijelzőről a gombokat -
Mrguba
őstag
Gyerekek ezen is emui van?
Sima androidot nem lehet rarakni csak ezt az emui felet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest