- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
426os
őstag
Nem igazán értem ezt az emui 9 fétist. Teljesen jó a 8 is. Nem tudom ki mikor vette a telefonját, de szerintem aki sír most az újabb droidért, az bőven vehetett volna másik, újabb rendszerű telefont is e helyett, ha ez ennyire fontos szempont... Tényleg, mi pluszt fog adni?
-
törölt tag
Hát ha igen az lehet klassz dolog, ha meg nem, akkor is ki az, aki nem elégedett a jelenlegi 8-assal ?
rosszul működik a teló vagy sem ?
szerintem ez a telefon rendben van most is. talán nyerhetünk az újdonsággal, talán nem...
15-20 %-al kevesebb fogyasztás nekem annyit jelentene, hogy plusz másfél napig nem kellene töltenem...
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nekem mutatja. 8.0.0.178(C432)
-
Tityahome
aktív tag
Én ma vettem egy másik fajtát, de ez meg valami nagyon kínai mert igaz hogy tökéletesen illeszkedik és még a LED helye is ki van hagyva viszont elég műanyag hatású a tapintása.
Az előző (amin nem volt LED kivágás és bele lógott a képbe) annak tényleg üveg hatása volt.
A másik érdekesség hogy ez nem igazán szívta oda magát a kijelzőre...inkább csak úgy "oda ragadt" ezért nem néz ki olyan jól a kijelzőn mert nincs meg az az igazi kapcsolat a kijelző és a fólia között.
Hát... nincs szerencsém ezekkel a fóliákkal.Nem akartam eBay meg Ali rendelést mert nem akartam egy hónapot várni egy fóliára.
Amit linkeltél az oda szívta magát?
-
bb71
őstag
Itt van a kincsesbánya: [link]
Mivel Kirin processzorunk van, ezért alig valamelyik működik erről az oldalról, mert a legtöbb Snapdragonra készül.
Tegnap este 1-2-őt találtam, ami élességben tudta a Redmiket, de az meg nem tisztította ki a képet, ahogy HDR+ során kellene - ergo a jövőben lehetséges, hogy egy jó minőség is kijön valamelyik apk-val... -
ORCA58
addikt
A PC- alkalmazást néztem, nézd meg ott ha tudod. Bár flottásnál lehet ez sem megy.
Előfizetéseim->testreszabás->Hívószám küldés tiltás.
Itt nem az a neve mint a mobil alkalmazásban, és fordítva értelmezendő!A PC-n Hívószámküldés tiltása ennél ha be van pipálva nem küldi a számot.
A mobil alkalmazásban Hívószám kijelzés Itt ha be van pipálva akkor küldi.Erre azért odafigyelhetnének, illene egységesnek lennie.
-
ORCA58
addikt
-
Black_Raven
veterán
Nekem semmi gond nem volt a Telekom kártyával, simán alapértelmezettre volt állitva, és küldte a számom(mivel telekomnál én is beállitottam). Valami bug lehet. Apropó fogyasztás. A telefonkezelőben letiltottam egy halom appot, a neten bóklászástól hogy ne szinkronizáljanak/frissitsenek fölöslegesen, amit nem használtam tiltottam+ Play áruházban a Ne frissitse az alkalmazásokat automatikusan-ra állitottam. De a SoT nagyon egyén függő, sztem az előbb leirtak is sokat számitanak, mert ha vki csak használja a telót, minden app dolgozik a háttérben ha nem használják akkor is szívja az akksit.
-
Black_Raven
veterán
Ez sztem nagyon karcsú. Nekem 8óra SoT volt 2nap alatt,(6.5 volt a legkevesebb) de 1 simes volt BT+mobilnettel, játék/gps no. Nekem a Nova hátul volt a listán. Oké felhasználói szokások mások, de ez akkor is kevés.
ráadásul nem akksi miatt váltottam, hanem kellett a dual sim, nem másért.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
elírtam a márkát,nem nxp,znp...
itt a link
Color/Material-nál ki tudod választani a típust, milyenhez kell, van p20 lite-hoz is, most olcsóbb is 1,24-1,63$,javaslom a trackinges postát 2.06$-ért, hogy biztosan megkapd,ha követés nélkül veszed, úgy járhatsz mint én... 4éve "várok" egy tokot meg 2,5éve egy kártya olvasót amit követés nélkül vettem -
Black_Raven
veterán
Elvileg leállnak, a google cuccok. Play,Gmail,Drive,Chrome, Kereső,stb.Nálam pl a telefon tétlen+cella készenlét a magas, de csak papiron. Most 20óra készenlét, 2óra SoT, dual sim+mobilnet+BT állandó és 75% az akksiban.[kép] Sztem inkább próbáld frissiteni a Playen és csak a Playt állitsd kézire.
-
colonell
senior tag
És ha kikapcsolnád a háttérben való futtatást meg az automatikus indítást és a másodlagos indítást(mondjuk az utolsót talán nem, hogy aminek kell az indítsa el magának) én most kivettem mindegyiket, megnézem, hogy okoz-e valami hibát a működésben. Tegnap este óta 0.01% növekedett a playszolgáltatások, lecsúszva a 4. Helyre.
-
Black_Raven
veterán
A 1414 a Telekom Ügyfélszolgálata, érdekes lenne ha nem élne. Először a Vanda jelentkezik be, ott csöndben kell lenni, majd a 9/1/2, de kellene a jelszó! Az hogy nem tudod nem a mi bajunk. A 1777 igen Dominósoknak ugyanez. Viszont nem emlékszem hogy írtad volna elsőre hogy előfizetés vagy dominó. Ezért kaptál 2 lehetőséget. Azonkívűl a Telekom appban a Hívásoknál is be lehet kapcsolni a Hívószám kijelzést. Vagy ahogy a kolléga írta személyesen a Telekomnál. Remélem ennyiből már ki birod választani a megfelelőt.
-
colonell
senior tag
Akkor be kell vonulni a számlatulajdonossal (nem a flottatulajdonos képviselőjével, hála a jó égnek ez nem minden esetben ugyanaz, ha ugyanaz akkor cumi) és át kell állítatni a szám alapértelmezettjét. Szomorú, hogy a trékom miatt ennyi bosszúság van, ami ugye abszolút szolgáltatói hiba, és nem a telefoné. Play nálam most 2.88% míg mondjuk a YouTube app meg 15%
Jó mondjuk álló nap YouTubeoztam
Nagyon meg vagyok elégdve a telefon üzemidejével, 36 óránként 30-35 perc töltés abszolút nem sok. 99% üzemidő 1% töltésidő (1.38% amúgy de értitek) -
colonell
senior tag
4.0 óta tiltom egyből, minek legyen a memóriában egy olyan alkalmazás amit nem használok, Google weblap ugyanezt tudja. Kisarkítva ugyan, de ez olyan, hogy tölts le 28 darab zenelejátszó programot a playből, úgyis csak egyet használsz a többi meg csak fentvan és foglalja a helyet, a memóriát, viszi az akksit. Felesleges, bár elég sokan használnak fészbúk appot is
dehát ki mit szokott meg mire van igénye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest