- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doner
aktív tag
válasz
Santino #3601 üzenetére
Előtte: Ha este töltöttem fel 100%-ra akkor reggelre már csak 80% töltöttséget tudott, pedig semmi szinkronizálsás nem volt csak cella készenlét.
Mire beértem a fél órára lévő munkahelyemre már csak 70%. Egy 10 perces telefonálás 50%
, majd kb ha 15 percet merészeltem netezni akkor már csak 35%. Mire hazaértem már sírt a töltőért. 15% alá pedig soha nem ment, hanem megjósolhatatlan módon magától puff kikapcsolt, de nem rendes leállással hanem mintha kivennéd az akksit. tehát nem tudott 0%-ra merülni.Most reggelig egy éjszaki celle készenlétben max kb 7-8%-ot megy le. Simán tudok vele telefonálni is fél-1 órákat meg netezni is. Most úgy vagyunk hogy tegnap reggel mikor melóba elindultam akkor volt 93%-on és most amikor ezt az üzenetet írom van 39%-on, persze közben nem volt töltőn egyszer sem úgy értem.
Ez nekem már így elfogadható, és most is tudnék vele simán telefonálni egy hosszabbat. -
MR ME
aktív tag
válasz
Santino #3245 üzenetére
A beállítások, a sok esetleges szemét a tárhelyen és hasonlók eltűnnek, igen is sokat lehet nyerni vele...ha azt veszed, hogy nem mented le, majd manuálisan egyenként visszapakolsz minden appot, akkor is ugyanott lennél szted? Sokszor egy idő után elkezd belassúlni a telefon, összeakadhatnak beállítások, én mindig így csináltam, és látványosan nőtt a teljesítmény, illetve megoldódtak bizonyos problémák.... Aki nem hiszi, járjon utána :))
-
imiadmin
őstag
válasz
Santino #3184 üzenetére
Sajnos van ilyen, hogy olyan rom-ot raknak rá, ami csak 1 SIM-es.
Találtam az xda-n egy leírást, hogy miként lehet gyári rom-ot visszarakni... ott van sima és dual sim-es rom is.. a kérdés, hogy felrakható-e valahogy a Telenor-os készülékre...
Az is kérdés, hogy a második slot-hoz milyen IMEI-t ad... -
Black_Raven
veterán
válasz
Santino #2162 üzenetére
Szia,! és magyar garis a telefonod? mert a Smartshop külföldi régiós telefonokat árul sok esetben. Vagyis nem küldheted kózvetlenül a Huawei Szervizbe, hanem a Smartshopnak kell eljuttatni és ők küldik szervizbe külfóldre.
user112: állitásuk szerint gyárit, csak pl francia régiósra francia gyárit. Ami picit növelheti a szervizben töltött időt, hogy ide-oda küldözgetik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest