- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
colonell #299 üzenetére
Szia hát én meg nem vagyok benne biztos, nekem csak kínlódás volt a Win7 a 8.1-10 Pro-n 64bit és semmi gondom nincsen...
Ha ez megvan csinálva akkor működik rendesen minden
Nekem ez meg kellett csinálnom a win7-nél is de akkor se volt jó.
Volt olyan, hogy win7-en tégláztam telefont, oeminfo cserénél. a 8.1 és a 10-nél soha nem sikerült..
-
Kerni62
tag
Meg lehet cserélni az alsó 3 gomb sorrendjét? Köszi
-
aszti75
senior tag
Kozben rajottem. Nagy esellyel a win 10 MTP driverevel van valami. Egyszeruen nem tudok eleltet lehelni az MTP driverbe. Asszony Galaxy A5 2017-eset sem ismeri fel MTP modba, hiaba van telepitve a driver. Win csere lesz...
-
aszti75
senior tag
Ujra telepitettem, ki pipaltam, le okeztam, le is tiltottam, hogy telefon csatlakozasakor el induljon. Nem az a gond, hogy el indul a program, hanem az, hogy csak a telo cd rom-jat dobja be, ahol telepiteni kell a HiSuit-ot. Hatter tarat nem ad be. Igy pl egy pdf fajltnem tudok a gepre masolni, vagy forditva. Hiaba allitom be csatlakozaskor, hogy fotok atvitele, csak es kizalog a HiSuit telepitot dobja be. 🤔
-
aszti75
senior tag
Kifogytam az ötletekből....
Ma akartam abelső tárhelyről egy pdf fájlt másolni a pc-re,de az istenért nem tudom csatlakoztatni fájl átvitelben.USB hibakeresés bekapcsolva,de állandóan csak a b*szos HiSuit telepítőt hozza csak be.Pedig fent van a gépen.
Vagy fáradt vagyok ma a hülyeséghez vagy valamit nagyon elb*szokÖtlet?
-
pistu1
tag
Sziasztok
Nagyon gondolkodom hogy veszek egy p20 lite-ot.
Jelenleg lg g5-öm van,de akksija meg kisebb problémák miatt nem szeretném többet használni.
Megéri megvenni?mit tapasztaltatok a készülékről? ami nekem fontos,hogy stabil legyen,ne merüljön le fél nap alatt,kijelzője szép megjelenítést adjon, és a kamerája is használható legyen. Köszönöm minden választ -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki itt akinek Vodafone-os DUAL SIM-es P20 lite készüléke van?
A Build szám érdekelne, és az, hogy a Vodafone tényleg tiltja az egyik SIM foglalatot?Köszi előre is!
-
espi38
őstag
Ezt leszámítva,az én igényeimet maximálisan teljesíti a készülék.
Gyorsaság kamera kijelző hangszóró minősége gondolok itt a beszélgetési és a zeneire.
Méretre is hibátlan hiszen közel 6"kijelző egy 15 cm es házba több mint elég.
Eddig azért nem volt nagy kijelzős mobilom max.5.2" mert nagyok voltak a kávák,de ezt most megszűnt a legtöbb mobilgyártó minimalizálta a káva méretet köszönjük neked samsung mint a kávamentesítés szülőatyja -
-
-
espi38
őstag
Hát király működik,de hogy ezt miért kellett ennyire megbonyolítani nem tudom.
Csak sajnos nem igazán látszik a villogás,nagyon kicsi a fénye ennek a lednek de érdekes módon pl a viber értesítéseknél erősebben világít a led
Nagyon szépen köszönöm minden kedves fórumtársnak a segítséget:I))) -
colonell
senior tag
Nah csak meglett, szóval
Gmail, bal fent 3 vízszintes csík, beállítások, értesítés kezelés, és ott az email és az egyéb nekem 2 gmail van hozzá társítva plusz az egyéb, csak ne a csúszkára hanem magára a szövegre kattints, valóban nem volt bekcsolva egyiknél se a notiled alapból -
colonell
senior tag
Hát elég jól eldugták....
Annyira hogy már vissza se találok...
Espi, ott van az csak az értesítés beállítások almenüjében, nyomkodd végig, vagy ha véletlen meglelem megint eskü, felírom az elérési útvonalat, 5 perce nyomta be én is és megint nincs meg az elérési út
plusz legyen naprakész a playen a gmail
-
espi38
őstag
Amiért meg írtam elfelejtettem megkerdezni😁😁
Nos, nálam még mindig nem megy gmail értesítéskor az eseményjelző led, valakinél működik és ha igen mit csinált vele? -
espi38
őstag
Sziasztok, ismét visszatértem a p20 lite táborába 😁
Huawei p smartról tértem vissza. -
colonell
senior tag
válasz
Szabcsizz #241 üzenetére
4.4 GB-t még simán feltolta a 7.4 GB-t viszont már az elején lelőtte,valahol a kettő között lesz
(#255) Joe.36
Tekintve,hogy 4.0-tól gyári opció a droidban,nem kell hozzá nagy tudomány(#256) bubus66
Nem leírás kell hozzá,aki erre nem képes az vegyen 3310-est vagy Ájfónt,ezért mondják,hogy sz@r a droid,de én erre meg azt szoktam mondani:Attól,hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülyeTisztelet a kivételnek,de ők nem is sírnak a fórumokon
/OFF
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok, a SMS-nél azt írja, ki a Záró, képernyőn, hogy az Üzenetek elrejtve ki lehet azt valahol kapcsolni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
colonell #246 üzenetére
Tudom, hogy hogyan döntött a Huawei, én csak arra akartam kilyukadni amíg működik addig legyen egy részletes leírás, mivel nem az első huaweim ez a telefon. A P8Lite-re még a csoport is ráment nekünk az egabi71-el, de nem baj jól jártam mert a rengeteg téglát hoztam vissza a halálból, és nagyon sokat tanultam még mellette..
Én a rootal nem foglalkozok (mivel egyszer csináltam és 2 napomba tellett még a sajátom meg tudtam csinálnálni) ott nagy XDA biztos van megoldás..
-
bubus66
nagyúr
válasz
colonell #244 üzenetére
Szia nézd csak itt van részletesen... bocs nem állt szándékomba meg sérteni...
Ha valaki nem akar regisztrálni akkor keressen meg privátba és segítek neki.
És tudod miért kell megkérni?
-
colonell
senior tag
Na egy kis gyorstalpaló amíg kiadják a kódokat
Elolvasod,elfogadod,tovább.
Készülék tárcsázójába bepötyögöd : *#*#1357946#*#*
Sorozatszámot és a termékazonosítót kitöltöd
Beállítások->Rendszer->Telefon névjegye : Innen kitöltöd az imei számot (Dualseimeseknél csak az IMEI1-et kell beírni)
Captcha kitölt,commit és ott is a kódod. Valahogy így:
Természetesen nem kötelez semmire,de mivel meg fogják szüntetni ezt (sacc 55 nap múlva) a funkciót sohasem lehet tudni alapon én azért megkértem
-
colonell
senior tag
Éjjel olvastam egy fórumon, hogy a huawei megszünteti a bl nyitó kódok kiadását a nyár közepétől, úgyhogy akinek szándékában áll rootolni, custom romot telepíteni a jövőben az kérje le most, mert a jövőben nem lesz lehetősége rá.
(Filmekről van szó, tehát 1giga+os fájlméretről beszélünk, csak a P8L nem csinált ilyeneket.) -
bubus66
nagyúr
Sziasztok megérkezett a telefon most éppen frissít, után következik a BL nyitó (addig magi lehetséges) lekérése. Aztán jön a gyomlálás..
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok holnap én is csatlakozom a csoporthoz.
-
colonell
senior tag
Valaki találkozott már olyannal,hogy fájlátvitel közben egyszer csak a telefon dobja a kapcsolatot,és visszarakja magát töltésre? Marhamód idegesítő főleg nagyméretű fájloknál....
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Kékben nézegetem a telefont, de valaki írta, hogy peches volt... Akik elégedettek vele milyen színre szavaztak végül?
Előre is köszönöm -
törölt tag
Ma megtapogattam. Érdekes, hiába lehet "elrejteni" a notch-ot, a fekete nem annyira fekete, hogy teljesen láthatatlanná tegye a betüremkedést, szvsz idegesítőbb, ha be van kapcsolva az elrejtés.
-
Daemos
tag
Hali
Mi is most valtottunk a parommal erre a keszulekre (kb 2 hete vodanal) es halistennek nincs eddig semmi gond vele! Meg vagyunk elegedve bar meg tapasztaljuk hogy milyenremélem a fent leirtak a szolgaltatonal is csak egy hibas szallitmany miatt jottek ki, amit bizunk benne hogy nagyon hamar megoldanak!
-
love
tag
Egyik ismerősöm tapasztalatát osztanám meg Veletek:
Vettek a Telenornál egy Kék színű kivitelt, és nem is volt vele semmi gond, de hét elején egyszer csak nem volt mobilnet, és fél nap alatt kb le is merült(valószínűleg folyamatosan újra akart csatlakozni).
Irány a Telenor, ahol előbb szervizelni akarták, de végül egy új készülék lett belőle. Ott még működött rendesen,és már egy új kártyát is adtak hozzá, hogy azt is kiszűrhessék.Majd eljutott a parkolóig, és ismét elkezdte csinálni, megint vissza az üzletbe, megint új kártya, új készülék. Jó volt a készülék, de másnap lehetett is visszavinni, mert megint csak hibás volt.
A végén inkább ráfizetett, és sima P20-at vett, most 2-3 nap elteltével ez a készülék működik rendesen, és 20-30%-ot merül 1 nap alatt.
Esetleg más is találkozott ezzel a hibával? Típushiba lehet? -
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
Következő kérdés 😊
Ha felébresztem a telefont, akkor minden értesítésnél azt írja, hogy Tartalom elrejtve.Hogyan tudom beállítási, hogy kiirja a tartalmat? Tehát például, hogy Messenger-en ki írt.
Köszönöm!
-
espi38
őstag
Én cafele tokot használok cafele full wiev fóliával hibátlan-bár nem átlátszó
)
-
colonell
senior tag
Egyszer vettem nem fekete matt színű sima snassz "hanyagelegancia" xD
tokot, kipróbáltam az átlátszót mert egyszerű és nagyszerű szét is b... Az ájfón hátulját elég rendesen -
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
Megjött ma nekem is a készülék. Nagyon szép, eddig minden oké.
Abban tudnátok segíteni, hogy hol kell kikapcsolni a gépelés közbeni rezgést. Hogy ne vibráljon minden betű lenyomásánál?
Még nem volt Huawei-em, nem ismerem az Emui-t 😊
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest