- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Ezért kétlem én is. Nem néztem alaposan utána de amit tudok hogy a p9lite 2016 az emui 4.1(6.0) el jött ki és 5.1 (7.0.1)el meg is állt. 2018 júniusban kapott frissítést utoljára. Ezt is csak onnan tudom hogy páromnak ez van. Az mondjuk annyiban más hogy míg egy p20 lite még lazán megbírkozna emui 10 el addig a p9lite oreoval elvérezne szerintem a 2gb RAM miatt.
Amit viszont nem tudok hogy emui 8.0 mire épült, mert mikor ezek jöttek nekem egy xiaomi mi a1 volt. Azon tapasztaltam ( Android one) hogy míg 8.0 elég erőforrás igényes addig 8.1 már sokkal erőforrás baratabb volt.
-
MadMancs
veterán
válasz
zeorsdfd #3022 üzenetére
List of devices that will probably receive the update.
Szóval nem is biztos. De ha valami csoda folytán megkapnánk az csak valamikor jövő nyáron. Két hónapja jött 9.1
P Smart 2019 ről van valakinek apasztalat? Jelenlegi terveim szerint az váltana p20 lite ot. Érezhető lenne a különbség? Mert 28 lenne a pokhalos kijelző cseréje azt meg havi 2300ért adná Telekom.
-
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3007 üzenetére
Szívesen
(Igen én is úgy szoktam odlépni, meg majdnem mindenhova ha valamit be akarok állítani, 9 hónap alatt még nem jegyeztem meg melyik menü hol van, pláne hogy doid 9 el átvariálták az egeszet)
Nekem ez a menüpont birizgálja a fantáziám de csak a fejlesztői menübe visz. Úgy tudom ez csak p20 és p20 pro tudja e hátha mégis eletre lehet kelteni. VoLTE miatt örülnék neki. Valakinek ötlete?
-
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3005 üzenetére
Bejövő hívásnál írja a SIM nevét a hívó név / szám alatt. Ha ugyanaz a szolgálató akkor a két kártyás beállítások alatt neved át őket. Kimenő hívásnál meg alapértelmezetten tudsz választani melyik kártyáról akarsz hívni, ha meg második kártya észlelésekor allítottál alapertrlmezettet akkor szintén a fenti menüben állítsd be hogy "nincs beállítva".
Apollo.
Valahol az értesítések beallításainal kell babrálni. Jól el van dugva, én is minden gyári visszaállítás után eljászok vele vagy fél órát mire Google segítségével meglelem hova dugtak a kapcsolót. Mert meg nem időm jegyezni. Ez nem emui hanem Android 9 feature. Samsungon is ugyanez.
-
MadMancs
veterán
válasz
AxBattler #2911 üzenetére
Szia.
De. Biztonsági frissítések mindenképp jöttek volna, a már legyártott készülékeket nem érintette a tiltás. Amit amúgy már fel is oldottak. 99% hogy 9.1 marad. Android Q tervezett kiadásában jelenleg nem szerepel ez a telefon. Valószínűleg nem is fog. Aztán majd kiderül. -
MadMancs
veterán
válasz
rszabolcs75 #2903 üzenetére
Nem aktív. Ha az egyiken hívás zajlik a másik nem elérhető.
-
MadMancs
veterán
De térerővel nincs baj, várpalota - Budapest majd tovább Budapest - Karcag vonalon utazok rendszeresen. Volt rá példa hogy a teljes 3 órás utat ( igaz a végét már powerbankkal) végig beszéltem. Szóval térerő van. Az most nem lényeg hogy kivel beszélek ennyit egyhuzamban. De otthon VoLTE hálózaton egy 3órás beszélgetés 35% ot evett.
Paypal. Időnként beadja fizetési lehetőségként de bejelentkezést közli hogy ez még bizony itthon még nem fog menni.
-
MadMancs
veterán
Én fordítva tapasztalom. Utazás közben (vonat) nem jellemző a 4G kapcsolat. Olyankor 2G Only üzemmódban vagyok az mindenhol elérhető. Képes a teló 2 óra alatt 100 ról 0ra merülni. Míg ugyanolyan használat mellett 4G Only simán elmegy 5-6 órát ( face, Firefox , viber, Messenger, kis játék)
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Van már valami megoldás arra hogy a lehúzható értesítésekben is működjön a gyors válasz? Jelenleg semmi se történik csak a billentyűzet jelenik meg írni nem lehet. -
MadMancs
veterán
Nálam a változás lényege hogy azóta is brutál darabos lett a telefon. Mintha az első Huawei Ascend G300 am használnám 2012 ben. Majd hétvégén kap egy gyári visszaállítast azt meglátjuk.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. PC nélkül hogy lehetne gyorsítani? Húgom P10 ére most jött meg. Itt meg sehol semmi. Mindkettő független és Telekom SIM.
-
MadMancs
veterán
3-4 napja kezdtem el a gesztusvezérlést használni ( tetszik hogy kicsivel, de mégis sokkal nagyobbnak tűnik a kijelző).
Szerencsére tökéletes a vissza is. Csak úgy kell indulni hogy teljesen a széléről. Nálam az üvegfólia széle pont érzékelteti az indulási pontot. Oldal-rejtett menüs appok se kavarnak be, azoknál kicsit beljebb van az indulás.
Sokkal gördülékenyebben és gyorsabban használható a telefon, nagyon jó ötlet volt. -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Kommenteket olvasva én is ráböktem a frissítés keresésére. Elő is bukkant a az ANE-LX1 8.0.0.168(C432), de az egyéni verzió mitől függ? Az maradt DT.HUN 8.0.0.6(LT) Gyári független teló. Amint látom van 6,8,10,és már 12 is.
Írja hogy 1-es javítás és 2-es javítás mit tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest