Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Telekomnál vett ANE-LX1-es a telefon.
A Huawei magyarországnak és a K&H-nak is írtam. A Huawei utolsó válasza az volt, utána néznek, majd jelentkeznek. Azóta semmi hír felőlük.
A K&H-nál hibaként jeleztem, miután mindent újra telepítettem a kérésük szerint, de nem működött. Eddig tőlük sem jött válasz.
Azóta napi szórakozásommá vált, hogy rengetegszer próbálkoztam.
Ma az első próba után működött, de nem tudom kinek, vagy minek köszönhetem. Mindig mindent frissítek a play áruházból, és az utolsó próba óta nem telepítettem semmit.
Nem nagyon értem, neked hol és miért kell a kártyaszámot bepötyögni. A K&H app ismeri az adott felhasználónak kiadott kártyákat, amik megjelennek az app-ban. Ott minden kártyához tartozik Google Pay aktiváló gomb. Semmit nem kell beírni, csak a gombra kattintani.
Feljön a felhasználási feltétel, majd elfogadás után kapcsolatfelvétel a bankkal, majd kártya ellenőrzés. Utána elfogadja. Jön egy SMS amiben egy kód van, azt még be kell ütni, és kész.A Google Pay app-ban viszont be kell gépelni a bankkártya adatait. Ha benne van a a kártya, mert korábban a Google Play-ben vásárláshoz meg lett adva, csak a CVC kódot kéri, majd végig fut a felhasználói feltételtől.
Viszont fontos, hogy csak annak a banknak a kártyáját fogadja el, amelyik engedélyezi a kártyáival a Google Pay fizetést. Legalábbis úgy tudom, valahol olvastam.
Lehet, hogy ha nincs fent a K&H app, akkor nem is lehet mobil fizetéshez a kártyát digitalizálni. Ezt nem próbáltam.
Azt sem próbáltam, hogy egy más K&H kártya tulaj kártyáját az én telefonomon elfogadja-e a Google Pay app vagy sem.Nálam azóta is működik. A K&H céges kártyát is azonnal elfogadta. Az is benne van az appban, csak másik felhasználó néven.
Holnap kiderül, tudok-e fizetni, de szerintem biztos menni fog.
-
ORCA58
addikt
Remélem jó hírem van!
Ma ismét megpróbáltam a Google Pay beállítást, és mind a 2 kártyát azonnal elfogadta.
Nem tudom hol ki, és mit csinált, de most megy.
Az igaz az Aptoidról fent volt a Google Pay app és azon próbáltam meg először a hitelkártyát, ami azonnal sikeres volt. Viszont ha azon regisztráltam, akkor a bank app azt mondta, már regisztrált.
Töröltem a Google Pay-ből és regisztráltam a bank app-ban. Azonnal ment mindkettő kártya.
A Google Pay app is látja ezután mindkét kártyát. Sőt a Google App-ok vásárlása miatt a korábban megadtam a hitelkártyát ami ugyan az mint amit a K&H app-ban regisztráltam. A különbség, hogy a K&H-ban regisztrált esetén a kártya képe is azonos a fizikai kártya képével, Míg az app vásárláshoz regisztráltnál csak Mastercard kép szerepel.
Itt megadható becenév a kártyához, és látható a virtuális kártyaszám utolsó 4 számjegye. Ezeknél innen indítható a K&H app is, ill. kapcsolatfelvétel a bankkal, vagy a szerződési feltételek, vagy adatvédelmi K&H oldalak.
Már csak venni kell vele valamit, de gondolom sikeres lesz, hiszem a banktól kaptam az ellenőrző kód SMS-t.
Még nem tudom, hogy leszedem vagy sem a Google Payt. -
ORCA58
addikt
Nagy a csend a Huaweinél!
Az utolsó mondatuk 21-én ez volt: "Amint tudunk felvilágosítással szolgálni, keresni fogom."
Eddig a K&H Banknak sem tudott segíteni. Az app újra telepítését szorgalmazták. Mondjuk lehet nem tehetnek róla, mivel a Google Pay nem az ő szoftverük, a telefont sem ők csinálták, ráadásul minden más telefonon megy. -
ORCA58
addikt
KiBeállítások (fogaskerék). Google menü. Abban a Google-Alkalmazások beállításai. Abban van a Google Pay. Itt meg lehet adni a a bankkártyákat, amivel a Google áruházban lehet fizetni. Ha a telefonon van. Google Pay app, akkor itt is be lehet állítani a mobil fizetést, ugyan úgy mint a Google Pay alkalmazásban. Ezt nem mertem megcsinálni a telefonomon a nem hivatalos oldalról letöltött Pay miatt, így nem tudom, hogy sikerülne, vagy sem.
-
ORCA58
addikt
Itt [link] jeleztem, hogy csináltam factory resetet is.
Igen, HUAWII ANE-LX1-es. De akkor egyszer miért sikerült?
A P20Lite amin próbáltam, és működik: HUAWEI VNS-L21. Akár hányszor próbálom, mindig megy a digitalizálás.A Play áruházból nem leget telepíteni a A Google Pay alkalmazást.
Az Aptoid-ból viszont lehet. Feltettem a P9-lite telefonra, miután digitalizáltam a kártyát. Az Google Pay app alapértelmezett érintéses kártyaként látja a regisztrált kártyát, amivel lehetett is fizetni. Még a Google Pay telepítése előtt kipróbáltam, így az app az akkori fizetést is mutatja.
Feltettem a P20 Litre is. A Google->Google Alkalmazások beállításai->Google Pay menüben megadtam korábban a kártya adatait, hátha így is működik. Az érintéses fizetés nem működik, csak a Google Play áruházi fizetés. Mivel benne volt a kártya, a G Pay app fel is ajánlja, hogy állítsam be érintéses fizetésre.
Egyelőre nem mertem megtenni, mivel Aptoid az app forrása. Csak a CVC kódot kéri, mivel a többi adatot ismeri. Lehet, így működne?
Így már e fenti menüből is felajánlja az érintéses fizetés beállítását ugyan úgy mint a GPay App. -
ORCA58
addikt
Szerintem nem sikerült, mert a telepítés nem ment végig, csak várt egy darabig és kilépett. Viszont gondolom valamilyen beállítás elmászott és azt érzékelte a Googl Pay beállításkor.
A Huawe visszaírt: "Kérem, hogy küldje el nekünk a készüléke sorozatszámát, hogy azt pontosan be tudjuk azonosítani." -
ORCA58
addikt
Abban igazad van, hogy a Google Play kellhet hozzá.
A letiltás és dektiválás után választottam az eltávolítást. Feljött a "lecseréli az alkalmazást a gyári verzióra" kérdést. Ok után beléptem a bankba és megpróbáltam a digitalizálást. Feljött egy ablak, hogy melyik Google Play fiókot választom, mivel 2 db google email cím van a telefonomon. Sajna ez után sem ment. Ezt a folyamatot sem tudtam újra megismételni.
Van nekem régebbi play app, de azt nem engedi telepíteni.
Írtam a Banknak hátha.....
A Huawei-nek is írtam, bár tudom tök felesleges. Soha sem segítettek, szabvány válaszokat adna. Annyira sem ismerik a telefonjaikat, mint egy átlag felhasználó. Ha válaszolnak is, az lesz, hogy kell egy gyári visszaállítás, vagy túl régi a telefon. -
ORCA58
addikt
Köszi! Sajnos úgy néz ki, hogy valamiért ez a telefon nem szereti a google pay-t.
A guta üt meg, meg, hogy miért csináltam factory resetet. Legalább egy jó volt. Amikor a hitelkártyát sikerült digitalizálni, a folyamat közben lefagyott az app. Újraindítottam a telót és jó lett. Most meg sehogy sem sikerül.
A baj az, hogy ilyen "kicsi" telefont már nem is gyártanak.
Pontosabban van: [Soyes XS] , vagy [Jelli] -
bb71
őstag
Na megoldottam!
A hiba amit tegnap éjjel elkövettem, hogy patcheltem a RECOVERY_RAMDIS.img fájlt a ROM-ból kiszedve. Majd felflasheltem...
Most beugrott, hogy lehet, hogy ez az oka a twrp installhatatlanságának.
És valóban! Visszaflasheltem az eredeti patch nélküli recovery_ramdis.img fájlt, és voilá - tudtam adb alól flashelni a TWRP-t, amit előbb linkeltem. (FONTOS: csak így szabad flashelni 9-es android óta: "fastboot flash recovery_ramdisk RECOVERY_RAMDIS.img"
Na, sikerült adb parancsból már belépni TWRP-be, installáltam a magisk.zip-et.
..hatásvadász szünet... (tényleg most ellenőriztem a telón)
ÉS VAN ROOT!
Viszont egy kicsit nyögvenyelős lett a dolog:
In summary, after installing Magisk:(Powering up normally) → (System with NO Magisk)
(OEM Recovery Key Combo) → (Splash screen) → (Release all buttons) → (System with Magisk)
(OEM Recovery Key Combo) → (Splash screen) → (Keep pressing volume up) → (Actual recovery)MAgyarul a nyomógomb variációktól függ, hogy hogyan indul el a telefon.
-
törölt tag
köszönöm, de old-dog fórumtárs segítségével (#2278) sikerült frissíteni a hisense progival tegnap este.
a firmware finder-t már korábban letöltöttem, meg is találtam a 170-est, de letölteni nem sikerült vele és én is láttam a 174-es h. van.
Mi történik akkor, ha nem frissítem majd 174-re, hanem a 9-es emui-t megvárom...?
Valamint még mindig nincs megoldásom a névjegy fotó megjelenítésére. Van valami tipped miért nem jelenik meg, ha be van állítva ? Valahol a névjegy megjelenítésénél kell próbálkoznom ?
-
Santino
aktív tag
Én ezt bogarásztam ki belőle:
Hálózat:
Javítja a mobiladat-hálózat stabilitását bizonyos helyzetekben.
Biztonság:
Integrálja a Google 2019 januárjában kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása. További információk a HUAWEI EMUI rendszer biztonsági frissítéseivel kapcsolatban a hivatalos Huawei weboldalon: https://consumer.huawei.com/hu/support/bulletin/2019/1/
Frissítési tudnivalók:
1, Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2, Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálati forródrótját, vagy látogasson el egy Huawei ügyfél szervizközpontba a segítségnyújtásért.
-
bl4ze
veterán
teljesen jó képeket lő a P20 Lite.
A Redmi-n nem stock camera van, szóval tedd már meg, hogy MINDKÉT telefont a stock cam app-pal használod, és úgy nézd meg a fotókat.
Szerintem a Redmi-d alul fog maradni. De ha nem tetszik, el kell adni, vagy add oda vkinek a családban..... -
kakuk.tamas
addikt
Ezeket a képeket mind, mind Huawei P20 Lite-el lőttem még. És szerintem teljesen rendben vannak. Nálad a mókolt szoftver a ludas, a telefon ennél többet tud.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
ajánlat jó minőségű fénykép készítésre link
ez csak egy mobil telefon,nem profi fotógép... egy középkategóriás mobiltól ne várd el a profi minőséget... a xiaomit meg inkább hanyagoljuk, teljesen más minőség a 2 gyártó,a xiaomi ugyan olcsó,de minőségben messze elmarad a hauweitől,ezért is olcsó
sokan nem tanulják meg,hogy a mobiltelefon csak egy telefon, sok plusz funkcióval...
-
bubus66
nagyúr
-
Black_Raven
veterán
Nem hasonlitok semmit, p20 literöl írtam, ne irass fölösleges hszeket. Mit nem lehet ezen érteni, a saját p20 lite-om fogyasztásáról írtam.
bl4ze: nyugi, csak egyszer kell beállitani hogy mutassa, aztán örökre úgy marad
helyinformáció nincs állandóan bekapcsolva vmihez, ami szépen csipeget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest